Şimdi Ara

Hades hayranlarına müjde: Mobile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hades hayranlarına müjde: Mobile geliyor
    Yayınlandığı dönemin en iyi oyunları arasına giren ve halen daha severek oynanan Hades, yakın zamanda mobile geliyor. Netflix popüler oyunun geliştiricileri ile el sıkıştı ancak küçük bir ayrıntı var.



    Hades mobil ne zaman geliyor?



    Netflix tarafından yapılan açıklamaya göre Hades, Braid ve Death’s Door oyunları platformun mobil oyun hizmetleri kapsamında abonelere sunulacak. Bilindiği üzere firma aboneleri için pek çok masa üstü yapımını mobile getirdi ve katalog toplamda 80 oyuna ulaştı.



    Ayrıca Bkz.Netflix reklamlı abonelerine daha az reklam gösterecek



    Zagreus olarak oynadığınız oyunda ölürseniz en başa dönüyorsunuz. Bölümler sürekli değişiyor ve sadece belirli yeteneklerle doğuyorsunuz. Hikayesi ve grafikleriyle pek çok ödül alan Hades ilk etapta iOS kullanıcılarına sunulacak.



    Zaman manipülasyonu temelli Braid el yapımı görselleri ve 15 saate varan oynanış süresi ile hem iOS hem Android kullanıcılarına sunulacak. Death’s Door ise 2021 yılının en iyi bağımsız oyunlarındandı. Bunlar haricinde Katana Zero, Chicken Run: Eggstraction, The Dragon Prince: Xadia, La Casa De Papel oyunları da sonraki dönemde kullanıcılarla buluşacak.



     





     





     






    Kaynak:
    https://www.engadget.com/netflix-is-bringing-hades-braid-and-deaths-door-to-mobile-devices-214008933.html







  • Neflix kendini aşıyor gitgide mobil oyun tarafında.

  • Netflix, orijinalinde Türkçe desteklemeyen bu oyunları Türkçe de yapıyor.

    Hades Türkçe değil. Gerçi bir Türkçe yaması var ama maalesef o yama aylık abonelik istiyor, üstelik oyunu da kendin satın alacaksın. Bunun yerine Netflix aboneliği alırım, hem oyun gelir hem Türkçe desteği gelir hem de yanında Netflix içerikleri gelir. Üstelik bir sürü başka oyun da var. Uygulama içi satın alım, süre bekleme, can doldurma, reklam vs şeyleri de yok. Her şey Türkçe her şey iyi, harika.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google da buna benzer bir sistem yapması lazım aynı Apple da olduğu gibi. Arada mobilden oyun oynamak istiyorsun ama saçma sapan oyunlar reklamlar oyun içi satın alımlar vs vs. Bu şekilde aylık ücretle belirli bir oyun kütüphanesi fikri çok iyi. Ve gerçekten güzel oyunlar var bu şekilde oynanabilen.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu oyun en baştan mobilde olmalıydı, gerek grafikler olsun gerek oynanış olsun mobil oyun havası var. Mobilde gerçekten büyük potansiyeli ve gideri var ama masa başında oturup da 4090'lı bilgisayarda şu oyunu oynamam, yaktığı elektriğe yazık. Yattığın yerden mobilde gideri var.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Mobilin babası Nintendo switchte var zaten


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.