Şimdi Ara

Hadi Gelin Size Vodafone Faturalının Anlamsızlığını Anlatayım(Faturalı Günlük Cepnet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle biliyorsunuz ki arkadaşlar vodafone ilk önce "Aylık Cepnet" sonra da Eylül 2015 gibi faturasızlar da "Haftalık Cepnet" ve "Günlük Cepnet" paketlerini kullanımdan kaldırdı. Web sitesi üzerinden "Faturasız Süper İnternet Paketleri" içerisinden Cepnet paketleri ile ilgili bölümü kaldırdı.Bu şekilde hem kullanıcılarına cepnet paketlerini tamamen kullanıma kapattığını duyurdu.

    Uzun zamandır faturasız vodafone hattı kullanmaktaydım. Bugün itibari ile hattımı faturalıya geçirdim.. Ne olur ne olmaz diye taahhütsüz bir şekilde faturalıya geçtim. Sırf arada günlük cepnet paketi kullanabilmek için.. 20.04.2016 tarihi ile faturalı "Net Avantaj Paketleri" bölümünde paket hala aktif olarak gözüküyordu. Hiç bir şekilde paketin kullanıma kapalı olup olmamasını sorgulamadım. Çünkü web sitesi üzerinde paket aktif durumda açık seçik bir şekilde..

    Sonra faturalı hattan bana gelen internet haklarını bitirdim.. Fatura Stop'lu kullandığım için tarifemi, internet erişimim kesildi doğal olarak.. Bana ek paket 250 MB-500 mb yetmeyeceğine göre yavaşta olsada sınırsız olsun düşüncesiyle, şu an itibari ile 2 TL'ye sayılan "Günlük Cepnet Aşımsız Paket" almak istedim.. "ABONE GUNLUK CEPNET" yazıp 3636'ya gönderdim.. Gelen cevap mesajı ne olsa beğenirsiniz.. Cevap şu "Değerli Abonemiz, tarifeniz bu işlemi desteklememektedir."("Akıl Küpü S" Duran tarifesini kullanıyorum) .. İyi dedim tamam tarifemden dolayı olmuyorsa sorun yok.. Aradım müşteri hizmetlerini durumu anlattım.. Dedim ki" Hangi tarifeniz bu paketi destekliyor acaba öğrenebilir miyim?", ne dese ona geçecektim çünkü.. "Bir dakika bekler misiniz bu konuda bilgi almam lazım" dedi ve beni biraz bekletti.. Tekrar konuşmaya başladığımız da da aynen dediği şey şu; "Bu paketimiz kullanıma ne yazik ki kapanmıştır.".. "Faturasızda kapandığını biliyorum.. Sitenizde de zaten o paketleri kaldırdınız uzun zaman önce fakat Faturalı Hat bölümünde halen Günlük Cepnet Aşımsız Paket duruyor.. Sırf bunun için faturalıya geçtim.. Bununla ilgili herhangi bir yerde bilgilendirme yapmadınız dedim. Pekala herhangi bir sınırsız internetiniz bulunuyor mu?" dedim, kadın direk "Hayır" dedi..

    Bu benim hayatımdaki ilk faturalı hat deneyimiydi.. İlk faturalı hattımı bugün almış oldum.. Ve görüldüğü üzere faturasızdan zerre kadar bir fark olmadığını gördüm.. Bu olay vesilesi ile 1 ay sonra vodafone faturalıdan çıkmış olmakla kalmayacağım ayrıca sarı mavi logolu diğer operatöre hattımı taşıyıp, faturalıya geçip aylık sınırsız internetini kullanacağım.. İlk faturalı deneyimim için teşekkürler Vodafone Gerçekten berbat bir deneyimdi benim için

    Vodafone Faturalı İnternet Tarifleri: http://www.vodafone.com.tr/Internet/mobil-internet-paketleri.php

    Vodafone Faturasız İnternet Tarifleri: http://www.vodafone.com.tr/Internet/faturasiz-mobil-internet-paketleri.php



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vista1 -- 20 Nisan 2016; 16:50:54 >







  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone pismanliktir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone çok garip bir şirket..Ben de kullanıyorum ama çok memnuniyetle değil.. Red 2016 tarifesindeyim bizim aileyi de vodafone a tasidim sınırsız konuşma hakkini kullanıyorum bu tarifenin.Aveanin çekim sorunu var bulunduğum yerde Turkcell de de 2000 dk kadar kullaniyordum platinum plus 6gb tarifesindeydim 85 lira oduyordum.Sırf red 2016 59 lira diye geçtim idare etmeye çalışıyorum.Mecbur değilseniz uzak durun vodafonedan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baslığı anlamadım
    bütün faturalılar için mi yoksa yazdığın paket için mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TiSKE

    baslığı anlamadım
    bütün faturalılar için mi yoksa yazdığın paket için mi?


    Kardeş diğer tarifeleri bilmiyorum durum ne ama akıl küpü tarifeleri kesinlikle böyle.. Turk Telekom a geçtim zaten açılmasını bekliyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Vodafone faturalıya başvurdum
    Pişman mı olacam yahu :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Myhunter

    Bugün Vodafone faturalıya başvurdum
    Pişman mı olacam yahu :(

    Bilemem açıkçası ama vodafone forum da açtığım konuları göndereyim sen ona göre cevap bulmaya çalış bence =)

    http://forum.vodafone.com.tr/t5/Fatural%C4%B1/Faturas%C4%B1za-Ge%C3%A7mek-%C4%B0stiyorum/m-p/530119

    http://forum.vodafone.com.tr/t5/Fatural%C4%B1/Duran-Ak%C4%B1l-K%C3%BCp%C3%BC-S-tarifemle-Net-Avantaj-paketleri-alam%C4%B1yorum/m-p/529930

    http://forum.vodafone.com.tr/t5/Fatural%C4%B1/G%C3%BCnl%C3%BCk-Cepnet-Alabilece%C4%9Fim-En-Ucuz-Tarife-Nedir/m-p/529915

    Bazı konulara cevapta verilmedi.. Cevap verildiğinde de çözüm sunulmadı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Myhunter

    Bugün Vodafone faturalıya başvurdum
    Pişman mı olacam yahu :(

    Pişman olmazsın belki ama güncel olarak şunları söylemem lazım..

    Öncelikle müşteri hizmetleri çalışanları bilgisiz.. Şaka değil bu.. Klasik olmayan bir soru sorduğunuz da direk apışıp kalıyorlar..

    Belki sadece bende olan bir sorundur ama akıl küpü tarifesini kullanıyordum ve net limitsiz paketlerinden alamıyorum.. Tarifem desteklemiyormuş.. Sitesine bak bi.. Duran devreden akıl küpü alabiliyor gözüküyor.. Yani sitesi kesinlikle güncel değil.. Sitesine güvenip iş yapma yani..

    Ben denemek için iyiki taahhütsüz faturalı yapmışım.. Daha dakikam filan var ama Türk Telekom a geçiş yaptım.. Bıktırdı artık.. Faturasız a geçmek istiyorum diye arıyorum müşteri hizmetlerini bana diyor ki 1 ay sonra.. Diyorum ki sonuç olarak faturamı ödeyeceğim ama hemen faturasız olmak istiyorum yeniden.. Olmaz diyorlar :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sizin işiniz internetle belli ki, onu arıyorsunuz ancak herkesin önceliği internet olmuyor. Konuşan birisi için faturalı her daim faturasızdan önde. Faturasız için ücretlendirme periyodu ne zaman ki 6 veya 1 sn bandına düşer o zaman faturasız bir seçenek olabilir ancak faturalı şu an için her şekilde faturasızdan üstün. Bitti yükle vs derdi olmaması da cabası.
  • vista1 V kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler
    Dediğin gibi taahhütsüz 1 ay kullanıp deniycem
    MH'ne de işim düşmez inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vista1 V kullanıcısına yanıt
    Ben Vodafone'da Red L tarifesini kullanıyorum. Konuşma bazında fazlasıyla yetiyor ama iş internete geldiğinde öyle olmuyor. Mesela internet üzerinden tunein ile radyo dinlediğimde veya youtube'da 45 dakikalık bir şey seyrettiğimde internet yetmeyebiliyor. Bu durumda ek paket almak gerekiyor ama onda da esneklik yani fazla bir seçenek yok. Ben Vınn wifi modem aldım, onunla idare etmeye çalışıyorum. Aldığım modem şu linktehttp://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/cepte-wifi.php#
  • İnternet istiyorsan interneti bol tarifeye geçersin olur biter. Akıl küpü S nedir ya?
  • Gravaze kullanıcısına yanıt
    Tam 23:59:59 yakalamışsın tebrikler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canozpinar

    İnternet istiyorsan interneti bol tarifeye geçersin olur biter. Akıl küpü S nedir ya?

    b,r ay fazla harcayacağım belki internet bir ay az harcayacağım hiç bunu düşündün mü.. diyelim ki 50 tl lik bir tarifeye geçtim onda her ay 50 tl ödeyeceğim diğer türlü net avantaj paketlerinden bazı aylar alsam bazı aylar almasam faturamı kendim ayarlamış olucağım.. Akıl Küpü S denir biliyor musun.. Faturalıya geçip geçmemek konusunda kararsız birinin özellikle denediği vodafonedaki en ucuz ve küçük tarifedir..

    Umarım soruna cevap verebilmişimdir..
  • vista1 V kullanıcısına yanıt
    Tarifeleri bana öğretme ben zaten Vodafone shop sahibiyim. 1GB zaten günümüz şartlarında kimseye yetmez. Ek paket alman kaçınılmaz. Akıl küpü s kullanıp da faturalı mantıksız demenin anlamı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canozpinar C kullanıcısına yanıt
    Sonuç olarak faturalıyım değil mi sitesinde net avantaj internet paketleri var.. Evet 1 GB yetmedi ve paket almak istedim ama mesela o net limitsiz 1gb paketi almak istediğimde tarifeniz desteklememektedir diyor.. Sitesine bakıyorsun "Akıl Küpü, Duran, Devreden, Hesabını Bilen, Esnek, Faturayı Aşmayan tarifeler" tarifeler yazıyor.. Ve ben bu yazana rağmen istediğim paketi almak istediğimde desteklemiyor mesajı geliyor.. Müşteri hizmetlerini arıyorum.. O paketleri size tanımlıyamıyoruz 500 mb verelim ek diyor.. Eee bu mu vodafone'nun ciddiyeti? Sitesine de güvenemeyeceksem ben tarifelerini paketlerini nasıl inceleyeceğim? Faturalı için Günlük cepnet olayını da anlattım.. Vodafone forum da bazı tarifeler hala günlük cepnet alabiliyor diyor modu.. Hangileri diyorum susuyor cevap yok.. Müşteri hizmetlerini arıyorum o paket kapandı diyor.. Sitesinde bilgilendirme de yok faturalının esaslar bölümüne gir bir.. Açıkla bana lütfen.. İlla düzgün hizmet için redli mi olmam lazım ki sen tarifemi beğenmiyorsun..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vista1 -- 30 Nisan 2016; 21:17:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • vista1 V kullanıcısına yanıt
    Ben diyorum ki sürekli internet kullanan bir insanın akıl küpü s ile işi olmamalı. 29 liraya 750dk 1000sms 3GB var mesela ona geçebilirdin. Yeni bir tarife. Bu tarz güncelleme eksiklikleri 3 operatörde de var. Zamanında hepsiyle çalıştım bunların. Genel olarak faturalıya mantıksız demen doğru değil. Tarifeni en başta beğenmeyen sensin zaten. İhtiyacına göre tarife seçsen bunlar olmazdı. 3 kuruşa 5 köfte almaya kalkmışsın, suçu da Vodafone'a atıyorsun. Çalıştığım şirket diye de savunmuyorum yanlış anlama olmasın. Yeri geliyor abonelerden çok biz saydırıyoruz belki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.