Şimdi Ara

Hadi hacılar yüzüklerin efendisi seneyosuna devam ediyoz! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • dün gece fabrikaya yüzükleri yürütmek için girdiklerini öğrenince frodonun babası Allah yarattı demeyip ne bulduysa kemer, fırça sapı ile bir güzel oymuştur elemanı. frodo yamulmus bir vaziyette odasında bilgisayarın basında msn de dir. chatte tanıstığı kıza olayları anlatır, kızda buna basın beladan kurtulmuyor fro aklını basına al sonrada gel beni al der. evlenelim artık çoluk çocuğa karısalım. gerci sen hobbitsin ben ise elf. senin boyun dizime ancak gelir ama olsun der bu devirde koca bulmak zorlastı.
  • frodo daha sora kızla evlenmek için nikah dairesine giderler orasının müdürü olan lurtz bı olaya sert çıkar ve bir hobbitle bir elfin evlenmesi için aile izni gerekir der! daha sora frodo üfülükçü gandalfa gidip babasının bu işe ne diyeceğini sorar!
  •  Hadi hacılar yüzüklerin efendisi seneyosuna devam ediyoz!



    Top atıldı mı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kabuscobar

    dün gece fabrikaya yüzükleri yürütmek için girdiklerini öğrenince frodonun babası Allah yarattı demeyip ne bulduysa kemer, fırça sapı ile bir güzel oymuştur elemanı. frodo yamulmus bir vaziyette odasında bilgisayarın basında msn de dir. chatte tanıstığı kıza olayları anlatır, kızda buna basın beladan kurtulmuyor fro aklını basına al sonrada gel beni al der. evlenelim artık çoluk çocuğa karısalım. gerci sen hobbitsin ben ise elf. senin boyun dizime ancak gelir ama olsun der bu devirde koca bulmak zorlastı.


    gandalf iyice yoldan çıkmıştır sarumanla ortak iş kurduktan sonra ve bizim iyi kalpli gandalf dün gece haberlerde çıkan kanadalı ile birlikte çocuk pornosu işine girmiştir. küçük çocukları alcak hain bedbah yüz kızartmakla kalmalıp kömür eden planlarla kandırıp sapuk fikirlerine alet etmektedir. ancak interpol tarafından da renk renk bültenlerle aranan gandalf iki kuleye sığınmaya karar verir. yalnız ve varki yolda giderken taksici gandalfı düdüklemis ve iki kule yerine atakuleye götürmüştür...




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.