Şimdi Ara

HADI KIRILAN 2.2 GECELİM ARTIK QPWN ILE (SORUNSUZ CALISIYOR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HERKESE MERHABA ARKADASLAR BU ANLATILAN ISLEMLERİ 3G TURBO SIMLI CIHAZ SAHIPLERI UYGULAMASIN. IPHONE 2G KULLANICISIYIM VE YAKLASIK 2 GUNDEN BERI COK SIKI TAKIPTEYIM YAZILIMIN KIRILMASI ILE ILGILI.VE SONUNDA KIRILDI SU ANDA SAAT 04:22 BEN CIHAZIMI 2.2 YAPTIM VE SORUNSUZ CALISIYOR.MADEM BU KADAR OTURDUM DEDIM SU YAPTIKLARIMI DUZGUN BIR HALDE SIZLER ILE PAYLASAYIM DEDIM.FORUM DAN LINKLER ILE ILGILI ALINTILAR YAPTIM AMA ODA HIZMET CUNKU HEPSINI TOPARLAYIP BIR ARADA KOLAY ANLASILIR SEKILDE ANLATAYIM ISTEDIM.ONUN ICIN LINK SAHIBI ARKADASLAR HIZMET VE PAYLASIM OLDUGUNDAN BU IS BENIM KUSURUMA BAKMASINLAR VE GELELIM RESTORE ISLEMINE.ONCELIKLE ARKADASLAR ASAGIDAKI LINKLERDE BULUNAN DOSYALARI TEK TEK INDIRIP MASA USTUNUZE 2.2 ADINDA BIR DOSYA ACIP ORAYA KAYDEDIN.BASLAMADAN BU ISLEMLERI ITUNES 8 ILE YAPIYORUZ ONU HATIRLATAYIM.

    1)- 2G ICIN: http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-5779.20081120.Pt5yH/iPhone1,1_2.2_5G77_Restore.ipsw (BURADAN ORJINAL 2.2 YAZILIMI INDIRIN MASA USTUNDEKI DOSYADA KALSIN)

    2)- 3G ICIN:http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-5778.20081120.Aqw4R/iPhone1,2_2.2_5G77_Restore.ipsw


    3)- WINDOWS ICIN QPWN:http://rapid_share.com/files/166439508/QuickPwn22.zip (BUNUDA MASA USTUNDEKI DOSYAYA ATIN)


    4)- MAC ICIN QPWN: http://i.omerc.net/QuickPwn_2.2.dmg


    5)- BOOTLOADER : http://rapid-share.com/files/146823360/BL-39ve46.rar (BUNUDA MASA USTUNDEKI DOSYAYA KOYUN)

    BU ARADA ARADAKI (-) ARTIK SOYLEMIYEYIM KALDIRIRSINIZ HERHALDE.RAR VE ZIP OLANLARI MASA USTUNDEKI DOSYANIN ICINE CIKARTIYORUZ. BURAYA KADAR HERSEY TAMAMSA MALZEMEMIZ HAZIR YEMEK YAPMAYA BASLAYABILIRIZ.


    ARKADASLAR EKLEME YAPIYORUM 3G WINDOWS ICIN JAILBREAK LINKI:http://www.zshare.net/download/51721230fe4b9459/

    3G MAC ICIN JAILBREAK LINKI:http://www.zshare.net/download/517216491efea4ed/

    BUNLAR 3G NIN QPWN YONERGELERI 3G LI ARKADASLAR KULLANDIKLARI PC SISTEMINE GORE UYGUN OLANI INDIRIP SADECE JAILBREAK YAPIYORLAR.BOYLECE TURBO SIM HARICLI CIHAZLARIN UNLOCK VE JAILBREAK YONERGELERI BU BASLIK ALTINDA TOPARLANMIS OLDU.KOLAY GELSIN.

    BASLIYORUZ:
    1)-ITUNES TA SHIFT +RESTORE YA BASIYORUZ BURAYA DIKKAT RESTORE YE BASICAZ. ACAN SAYFADA INDIRDIGIMIZ ORJINAL 2.2 YI GOSTERIP AC DIYECEGIZ.
    2)-USB HALEN BAGLI VE INDIRDIGIMIZ QPWN DOSYASINI ACICAZ VE ITUNES OTOMATIK KENDINI KAPATACAK.
    3)-ACILAN SAYFADA ORJINAL 2.2 YAZILIMI SECICEZ VE YINE SAG ALTTAKI OK ISARETI ILE BIR SONRAKI SAYFAYA GECICEZ.
    4)-ACILAN SAYFADA CYDIA-INSTALLER VE UNLOCK PHONE KUTULARINI ISARETLEYECEGIZ.SAG ALT OK ISARETI ILE BIR SONRAKI SAYFAYA DEVAM.
    5)- ACILAN SAYFADA YINE INDIRDIGIMIZ 39 VE 46 BOOTLOADER YAZILIMINI BIRER KUTUCUGA SECIYORUZ VE YINE SAG ALT OK ISARETI ILE SONRAKI SAYFAYA DEVAM.BU ARADA 39 VE 46 YAZILIMLARINI ONCEDEN MASA USTUNE KURDUGUMUZ DOSYANIN ICINE CIKARTIYORUZ YOKSA BU SAYFADA TAKILIR KALIRSINIZ.
    6)-USB KONTROL EDIYORUZ VE BAGLI DURUMDA.
    7)-BURASI ONEMLI 5 SANIYE HOME TUSUNA SONRA 10 SN BERABER HOME VE HOLD(POWER) SONRA HOLDU 10 SN SONRA BIRAK 30 SN KADAR HOME BASILI TUT.ZATEN BU ISLEMI QPWN ILE BERABER YAPIYORSUN O SENI YONLENDIRIYOR YANLIS BASSANIZ BILE CIHAZ DFU MODE GIRIYOR CIKARTIN DFU MODDAN TEKRAR DENEYIN AMA BU ISLEM BITMEDEN FISINI CEKMEYIN CIHAZIN.BU ARADA YINE HOME ALTTAKI YUVARLAK HOLD ISE YUKARIDAKI INCE DUGMEDIR.BU ISLEMIDE DOGRU YAPARSANIZ ZATEN PROGRAM SIZE BIRAZ BEKLEMENIZ GEREKTIGINI SOYLEYECEK YANLIS YAPARSANIZ DA ZATEN BU BOLUMUN BASINA DONECEKSINIZ OTOMATIK OLARAK.BIRKAC YANLIS DENEME OLSADA 3 4 DERKEN DOGRUSUNU YAPIYORSUNUZ PANIGE GEREK YOK.BU ISLEMI DOGRU YAPTIGINIZ DA WAIT BEKLEYIN DIYECEK O SIRADA ELINIZI HOME TUSUNDAN CEKIN.
    8)- EKRANDA WAIT YAZISINI GORDUNUZMU ARTIK CIHAZI BIRAKIN ACILANA KADAR KAFASINA GORE TAKILSIN SIZDE BIR CAY FILAN ICIN SONRA BIR GELIN KI 2.2 NIN KEYFINI CIKARMAYA BASLAYIN.


    BUNLAR HEP BILDIGIMIZ 2.1 DEKI SISTEMIN AYNISI AMA BEN LINKLERI TOPLAYIP ISLEMIDE SIRASINA GORE YAZIP ANLATAYIM DEDIM YETERKI HIZMET OLSUN PAYLASIM OLSUN.YINE HATIRLATAYIM BACK UP ALMAYI UNUTMAYIN.HERKESLERE KOLAY GELSIN.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airtec -- 23 Kasım 2008; 18:11:56 >







  • eline sağlık arkadaş,

    fakat bunların; fake imei cihazlar için, ve 3g turbosimler için YAPILMAMASI GEREKTİĞİNİ de belirtirsen kimse yanlış bişey yapmamış olur.
  • EVET ARKADASLAR ONU UNUTMUSUM KUSURA BAKMAYIN 3G CIHAZLAR BU ISLEMLERI YAPMASIN AYRICA TURKCELL VE VODAFONE DAN ALINMA CIHAZLAR ZATEN ITUNES UZERINDEN UPTADE EDILIYOR ONUDA DENEDIM BUGUN BIR ARKADASIN CIHAZINDA ODA SORUNSUZ CALISIYOR FAKAT JAILBREAK ICIN BIRAZ BEKLEYECEKLER ODA YAKINDA GELIYOR EN FAZLA 1 HAFTA DENILIYOR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airtec -- 23 Kasım 2008; 12:32:15 >
  • EVET ARKADASLAR DUZELTIYORUM ONU UNUTMUSUM KUSURA BAKMAYIN 3G TURBISIM CIHAZLAR BU ISLEMLERI YAPMASIN AYRICA TURKCELL VE VODAFONE DAN ALINMA CIHAZLAR ZATEN ITUNES UZERINDEN UPTADE EDILIYOR ONUDA DENEDIM BUGUN BIR ARKADASIN CIHAZINDA ODA SORUNSUZ CALISIYOR FAKAT JAILBREAK ICIN BIRAZ BEKLEYECEKLER ODA YAKINDA GELIYOR EN FAZLA 1 HAFTA DENILIYOR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airtec -- 23 Kasım 2008; 12:32:49 >
  • arkadaşlar ben 3G turbosim ile kullanıyorum. bu işlemleri ben de yapsam olur mu?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Flexsible

    arkadaşlar ben 3G turbosim ile kullanıyorum. bu işlemleri ben de yapsam olur mu?



    Hayııırr, yukarıda yazmış adam, Türkiye dışında alanlar, turbosim olsun olmasın bu uygulamayı yapmasınlar... BEKLEYİN
  • ARKADASLAR BAKIN BU ISLEMLERI SADECE TURBO SIM ILE CALISAN CIHAZ SAHIPLERI YAPMASIN ONUN HARICINDE YURT DISINDAN ALINAN GETIRILEN CIHAZLAR RAHATLIKLA YAPABILIR BENIM CIHAZIMDA SINGAPURDAN ALINDI BEN DE GAYET SORUNSUZ BIR SEKILDE CALISIYOR.IMEI NO DADA BIR PROBLEM YOK.HATTA DUN BIR ARKADASIMIN 3G SINDE NORMAL VERSIYON FORMAT ATTIM HIC BIR PROBLEM OLMADI.SADECE INSTALLER VE CYDIA YOKTU CIHAZDA QPWN ILE ONADA FORMAT ATSAK ZANNEDIYORUM INSTALLER VE CYDIA KURULACAK FAKAT BUNU DENEMEDIM DENEYEN OLURSA BIZE BURADAN BILDIRSIN BEN ARKADASIMA ULASIRSAM DENEYECEGIM BENDE BURADAN HABER VERIRIM.IPHONEDEN KORKMAK YOK O KORKSUN BIZDEN.EN FAZLA 2 GUN KULLANAMAYIZ PC OLDUKTAN SONRA DUNYA MASAMIZDA BUNU UNUTMAYALIM.
  • ellerine sağlık.. çok teşekkürler. .

    kendim yapıp sonucu yazacağım. .
  • Telofonum iPhone 2g. Yani ilk nesil iPhone'lardan. 2.1'den 2.2 ye üstteki yönergeleri izleyerek başarılı oldum. 15 dakika sürdü toplam. Paykaşım için tekrar teşekkürler. .
  • arkadaslar bişi sorucam şimdi gectik dielim 2.2 ye bu 2.1 deki programlar burdada calısırmı yoksa komple beklicezmi yeni programları
  • arkadaşlar 2.2 ye sorunsuz yükselttim telefonu bi sıkıntı çıkmadı ya jb de.. itunes üzerinden yükledim shift restore yaparak...yalnız şöle bi durum oldu yüklü ipları direk yüklemeye kalkınca app ler ile alakalı uyarı veriyor yüklenemedi diye nasıl çözerim bunu...
  • ARKADASLAR EKLEME YAPIYORUM 3G WINDOWS ICIN JAILBREAK LINKI:http://www.zshare.net/download/51721230fe4b9459/

    3G MAC ICIN JAILBREAK LINKI:http://www.zshare.net/download/517216491efea4ed/

    BUNLAR 3G NIN QPWN YONERGELERI 3G LI ARKADASLAR KULLANDIKLARI PC SISTEMINE GORE UYGUN OLANI INDIRIP SADECE JAILBREAK YAPIYORLAR.BOYLECE TURBO SIM HARICLI CIHAZLARIN UNLOCK VE JAILBREAK YONERGELERI BU BASLIK ALTINDA TOPARLANMIS OLDU.KOLAY GELSIN.
  • Çok teşekkürler, 2.0.1 yapmıştım, şimdi anında 2.2 yaptım ve Apple Store'dan indirdiğim oyunları yükleyeceğim birazdan...
  • teşekkürler yardımın için sorunsuz bir şekilde 2.2.2 ye geçip jailbreak sorununu hallettim..
  • merhaba ben bu şekilde 1.1.4'den geçtim fakat IMEI'm gitmiş napacağım?
  • Konu için teşekkürler..Şimdi 2.2 yapan herkes konu açar.. Yaptı ya maksat paylaşım hesabı.. Siz anlatında biz de öğrenelim demeyin lütfen.. Büyük harfi de bir türlü anlamadım neye hizmet ediyor..... Teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaluga -- 24 Kasım 2008; 11:01:07 >
  • anlatım için tesekkurler cok kolay ve gusel olmus...ama benim gecmeden once bir kac sorum var...ben 1.1.4 kullanıyorum ve fake imei var bende onu ne yapıcam 2.2ye gecince?? 2.2 ye gecince herseyim gitcekmi (numaralar,programlar,oyunlar)??back varmıs itunesda ama nasıl yapılıyor ve butun bunları back up ediyor mu?simdilik bu kadar soru yeter:) tekrar tesekkurler...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: obsolate

    merhaba ben bu şekilde 1.1.4'den geçtim fakat IMEI'm gitmiş napacağım?

    dostum sen bi şekilde 1.4 versiyona geri döndürmenin yoluna bakıcaksın.sonra tekrar fake imei yapıp bidaha versiyon yükselticeksin.versiyon yükseltirken custom restore dosyası bulup onunla yükselt versiyonu ki imein değişmesin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

    dostum sen bi şekilde 1.4 versiyona geri döndürmenin yoluna bakıcaksın.sonra tekrar fake imei yapıp bidaha versiyon yükselticeksin.versiyon yükseltirken custom restore dosyası bulup onunla yükselt versiyonu ki imein değişmesin


    teşekkür ederim, aslında ilk başta ona yeltendim fakat Custom restore dosyasını verdikten sonra USB gidip gelio ve 1600 hatası veriyordu, birde orijinalini deneyim demiştim, onda böyle birşey olmamıştı. şimdi 1.1.4'e geçtim tekrar. bugün tekrar denerim custom'u bakalım bu sefer ne diyecek :)
  • arkadaşım bilgilerin için teşekkürler. turkcell den almıştım telefonu rahatlıkla 2.2 yaptım jb işlemide 15 dk sürdü. herkese kolay gelsin
    iyi forumlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.