Şimdi Ara

Hafif ticari otomobil pazarının lider adayı : Peugeot Rifter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Peugeot ürün gamının ülkemiz satın alma / vergi koşulları göze alındığında en avantajlı ürün olacak Yeni Rifter mart ayında satışa çıkması bekleniyor.

    Rifter Active, Allure ve Gt Line olarak 3 donanım seviyesi, 1.5 lt BlueHDI 100 hp MT, 1.5 lt BlueHDI 130 hp MT, 1.5 lt BlueHDI 130 hp EAT8 motor/şanzıman seçenekleriyle kombine edilecek. Peugeot mantıklı bir ürün yönetimi ile active donanımda dahi Eat8 şanzıman şeçeneği sunarak makul fiyatla, dizel/otomatik bir aile aracıyla piyasayı domine etmesi beklenirken, üçüzlerden combo ve berlingo satış tarihi haziran ayında olacak gibi görünüyor.

    3008, 5008 ve 2008 bazı modellerinde sunulan Grip Control sistemi Rifter'in muhtemelen GTLine donanımında standart olaak, Allure ve Active de ise opsiyonel olarak alınabilecek. İleri sürüş sistemlerini de opsiyon ya da standart olarak sunulacak.



  • Kdv/ötv indiriminden yararlanamıyor değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir piyasaya girsin,fiyatı belli olsun,testler gelsin.Belediye başkanı aday adayı gibi bu ne biçim konu.
  • Makul dediği de 150000 olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elninom1 kullanıcısına yanıt
    Kdv indirimi, kapalı kasa/panelvan tipi ticari araçlar, pick-up 'lar da geçerli. 5 koltuklu kombi tipi araçların % 15 olan ötv oranları 31.03.2019 tarihinde kadar % 5 olarak uygulanıyor.
  • .Müdür. kullanıcısına yanıt
    En üst paket yani adaptif hız sabitleyici, otomatik fren, cam tava gibi donanımları sunan GTline için bile 150.000 TL fiyat beklentisi yok iken, '' makul fiyat '' sıfatına sahip olması beklenen active ( giriş seviye donanım paketi) aracı 150.000 TL'ye satılması iddiasında bulunmak enteresan. Rifter piyasaya çıkmadan, diğer markalarda endişe yaratmıştı; ancak tüketiciyi endişelendirmesi şaşırtıcı.
  • Neden marta kaldı 2018 sonunda gelecekti?
  • Geleceği tahmin edilen fiyatlarla fazla sürümü olmaz diye düşünüyorum. Hafif ticarinin esprisi uygun fiyata geniş iç hacim ve donanımın iyi olmasıydı. Hız limitleri, MTV vergi gibi dezavantajları da cabası. 100 binlerin üstü çok talep görmez eğer is için alinmiyorsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.