Şimdi Ara

Hagi : ''İçim Acıyacak''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hagi: "İçim acıyacak"

    Karpatlar'ın Maradona'sı diyor ki: "Steaua'nın ligdeki rakipleri zayıf. Oysa Cim Bom; Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımlarla oynuyor. Arda ve Lincoln gibi oyuncular Steaua'da yok. Ayrıca Türkler'in öylesine bir özelliği var ki..."

    Fanatik’in Romanya temsilcisi Bünyamin Osman, Mamaia’da tatil yapan Hagi ile bir araya gelerek, keyifli bir röportaj gerçekleştirdi. Zaten, Galatasaray ile Steaua Bükreş karşılaşıyorsa, bu iki takımın hem formasını giyen hem de teknik direktörlüğünü yapan bir efsaneden görüş almamak, çok da mantıklı görünmüyordu. İşte Hagi’nin hem maç hem de Türk futbolu hakkındaki fikirleri:

    "İÇİM ACIYACAK"
    "Her iki takımda da büyük heyecanlar yaşadım. Turu kim geçerse geçsin, sonuç bir şekilde acı verici olacaktır benim için. İki maçta da tribünde olacağım. Bu, tam bir Avrupa derbisi. Çok dengeli maçlar izleyeceğiz. Diplomatik olarak söylemiyorum. Romanya vatandaşı olduğum ya da Galatasaray’da beğenilerek top oynadığım için söylemiyorum. Ama şanslar yüzde 50, yüzde 50."

    "DENEYİM KAZANDILAR"
    "Galatasaray’ı bir adım öne geçirense, Steaua’nın ligdeki rakiplerinin, Türkiye’ye nispeten daha zayıf olması. Galatasaray her sezon Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi hep Avrupa kupalarında mücadele eden büyük takımlarla karşılaşıyor. Ama Steaua da son 2 senedir Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalma başarısını gösteriyor. Tabii Galatasaray’ın da EURO 2008’de deneyim kazanan gençleri var."

    "KORA KOR MÜCADELE"
    "Türkler’in kendine has özellikleri var. Çok hırslı oynayan bir karakter yapısına sahipler. Buna iyi anlamda bakmak gerekiyor. Kora kor mücadele eden futbolcular var. Bunu her yerde bulamazsınız. Fizik güce de bakarsak, Galatasaray önde."

    "MUHTEŞEM İŞLER"
    "A Milli Takım’ı EURO 2008’de çok beğendim. Muhteşem şeyler yaptılar. Kimsenin aklına gelmeyen bir sonuç çıktı ortaya. Fatih Terim başarı için her şeyi yaptı. Elbette sahada oynayanlar futbolcular. Ama Terim’in bu başarıdaki katkısı tartışılmaz."

    "ONLAR ÇOK ÖZEL"
    "Arda ve Lincoln çok özel oyuncular. Şampiyonlar Ligi’nde her ikisi de her an değişik şeyler yapabilir. Emre Aşık da büyük futbolcu. Özellikle Adnan Sezgin’in Hakan Balta ve Mehmet Topal gibi transferlerde önemli payı var. Kewell, Meira, Sanctis gibi yeni transferler de sayılı isimler. 3 mevkiiyi kapatmışlar. Bu takım Şampiyonlar Ligi’nde çok iyi iş yapar."

    "ZAMANI GELDİ"
    "Galatasaray için artık zamanı geldi. Son 4-5 seneye bakarsak, Avrupa’da bizim dönemimizdeki gibi bir heyecan yaratamadı Galatasaray. Ama bizim o dönem açtığımız Avrupa turları gibi bir kuşak yarattı Sayın Adnan Polat. Yeni bir jenerasyon geliyor. Onlara zaman tanınması gerekiyor."

    "SKIBBE İYİ HOCA"
    "Skibbe tercihi, Galatasaray Yönetimi’nin kararıdır. Demek ki Alman ekolünü sürdürmek istiyorlar. 20 yıl önceki gibi bir yapılanma olabilir. Skibbe genç ve iyi bir hoca. Şimdi yeteneklerini ortaya koyacaktır. Ümit Davala’ya da özellikle başarılar diliyorum."

    "TEŞEKKÜRLER MONDRAGON"
    "Steaua Bükreş’in kaleciye ihtiyacı vardı. Geçen sezon başında Mondragon, vatandaşı Zapata’yı önerdi. Yönetime onu aldırdım. Ben takımın başında kalmasam da, takımda ondan çok memnunlar. Çok iyi kaleci çıktı. Bu yüzden Mondragon’a teşekkür ediyorum. Onu Köln’de takip ediyorum."







  • ulan mondi

    yanlız haber sallama Fanatik
  • HAGİ KOVULMUŞMU STEAU dan=?

    Ben tekik direktörü sanıyordum????

    Bu arada şaka maka GS nin yeni jenerasyonda fenaa haaa
  • -----------------------Taffarel(De Sanctis)------------------

    ---Capone(Uğur Uçar)---------Popescu(Meira)-------Bülent(Servet)-----HakanÜ(Hakan B)



    ----Ümit D.(Arda)-----------Okan(Topal)----------Suat(Linderoth)------Hagi(Kewell)

    -------------------------Hakan(Nonda)--------------Arif(Lincoln)


    Uefa finali...
  • Bakalım Sami Yen deki maç nasıl olcak. Tribünler "İ LOVE YOU HAGİ" diye bağırınca tepkisini çok merak ediyorum.
  • Herşey Tammada Hagi-Kewell olmamış
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MaGNuM1

    -----------------------Taffarel(De Sanctis)------------------

    ---Capone(Uğur Uçar)---------Popescu(Meira)-------Bülent(Servet)-----HakanÜ(Hakan B)



    ----Ümit D.(Arda)-----------Okan(Topal)----------Suat(Linderoth)------Hagi(Kewell)

    -------------------------Hakan(Nonda)--------------Arif(Lincoln)


    Uefa finali...


    Yalnız kadrolar arasında müthiş bir güç farkı var bana göre.Hatta şunu söylüyeyim.Şuanki kadroda bulunan oyunculardan bir tek ARDA BANKO OYNAR Hagili,Popesculu kadroda.
    Topal bile oynayamaz bu kadroda.




  • popescu-meira da :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.