Şimdi Ara

Hakan Şükür Takımın başına gelse?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet beyler.. Aklıma geldi birden sizce nasıl olur? bence çok iyi olur gibi geliyo bana bu takımın başına kim gelirse gelsin çok büyük tepki olucak zaten ama ŞÜKÜR gelirse bence bi nebzede olsa taraftar ayaklanmaz ayaklanmayı geçtim iyi olur takım için türkiye ligini iyi biliyo adam harbi galatasaraylı yada ben çok mu duygusal düşünüyorum terim gibi bi galatasaraylı gelsin diye hakan şükürde ısrar mı ediyorum diye düşünmüyo değilim. Ama bence hakan şükür başarır disiplinli,ruhlu,takımda liderlik yapar kim olursa olsun baş kaldıramaz çünkü türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu taraftarıda alır arkasına o yüzden çok rahat olur işi futbolcularında içine siner. Muhalefet yapacaklar sakın şu demesin yok tecrübesimi var falan diye unutmayın ki terim başa geldiğinde 4 yıl üst üste şampiyon yaptığı sene kimse tanımıyodu ben hakan şükürdede o potansiyeli görüyorum gidip elin yabancısına bi dünya para vericeğimize kendi camiamızdan adamı başa geçirelim türk gelicekse sadece hakan şükür olmalı yoksa yabancı ya yönelelim.







  • Vekilleri biz meclise neden gonderiyoruz ki zaten. Spor yorumculugu yapsinlar hocalik yapsinlar vatandasa hizmet sonrada olsa olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakan şükür mü dalga mı geçiyorsunuz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hakan antrenörlüğün stresini kaldırabilecek duygusal yapıda değil. Oyunculara karşı objektif ve soğukkanlı yaklaşamaz ve iyi bir antrenör olamaz.
  • Ondan sonra gelsin maklubeli moral yemekleri
  • Milletvekili gelip TD mi olacak. BEnce böyle bir şeyin olması olanaksız. Hakan Şükür temposuyla ünlü bir oyuncuydu. Oyun zekası yüksek futbolculardan TD olabilir bence.
  • semih kaya şimdiden geçsin, emekli olduğunda hazır olmuş olur hem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johnny Knoxville*

    Evet beyler.. Aklıma geldi birden sizce nasıl olur? bence çok iyi olur gibi geliyo bana bu takımın başına kim gelirse gelsin çok büyük tepki olucak zaten ama ŞÜKÜR gelirse bence bi nebzede olsa taraftar ayaklanmaz ayaklanmayı geçtim iyi olur takım için türkiye ligini iyi biliyo adam harbi galatasaraylı yada ben çok mu duygusal düşünüyorum terim gibi bi galatasaraylı gelsin diye hakan şükürde ısrar mı ediyorum diye düşünmüyo değilim. Ama bence hakan şükür başarır disiplinli,ruhlu,takımda liderlik yapar kim olursa olsun baş kaldıramaz çünkü türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu taraftarıda alır arkasına o yüzden çok rahat olur işi futbolcularında içine siner. Muhalefet yapacaklar sakın şu demesin yok tecrübesimi var falan diye unutmayın ki terim başa geldiğinde 4 yıl üst üste şampiyon yaptığı sene kimse tanımıyodu ben hakan şükürdede o potansiyeli görüyorum gidip elin yabancısına bi dünya para vericeğimize kendi camiamızdan adamı başa geçirelim türk gelicekse sadece hakan şükür olmalı yoksa yabancı ya yönelelim.

    hakan sukurun teknık dırektorluk tecrubesı yok azda olsa bıraz tecrubesı gerekırdı dıye dusunuyorum




  • Hakan Şükür genelde hocaların arkasından iş çevirmekle meşhurdur.

    Efsanemizdir ama geçen gün forumda bir konu vardı unutuklarımızı hatırlattı.
  • Galatasaray Mancini ile anlaştı arkadaşlar ama Juventus maçında olucakmı bilinmiyor.
  • Yok artık.
  • Adam 5 senedir Lig Tvde takımların analizini yapıyor ligi herkesten daha iyi biliyor. Gelirse takımı banko şampiyon yapar ama Avrupada ne olur bilmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla kim ne derse desin hakan şükür bu işe soyunursa çoğu adam eline su dökemez benim diyen TD de TD lük öğretir. o adamın futbol zekası azımsanıcak kadar değil bu kadar basite almayın. Gelir gelmez orası ayrı. ama olayı manuple etmeyin yok meclisci yok şu yok bu diye. ayrıca gidip manciniye o kadar para vericez o adam gelrise 7 8 den aşşağa gelemz yıllık ne bşaarısı var adamın bi söyleyin ? yıldız topluluğu city i son ada şampiyon yaptı son anda şampiyonalr ligindede bi başarısı yok gelen geçen vurdu. e önceki takımlarından bi başarı yok sonra di matteo onu napmalı ? şampiyonlar ligi bşaarısı var bi tek oda kendi yaptığı bieşy değil gidip bunları başa getirene kadar adam daha ligi bilmiyo kim nedir ne değidlir onu bilmiyo yabancı teknik adam gelicek parasına bakıcak 3 4 maç sonra gidicek tazminatını göndericeez arakdan en azından camiadan bi adam gelsinki KRAL dediğimiz heykeli olmalı dediğimiz biri gelsinki canla başla kendi takımı için savaşsın. ben hakan şüürde o potansiyeli görüyorum bu işe başlıyanlar hemen zirveye çıkmıyo morinho falan başlar başlamaz uçmadı üste.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Hakan Sükür'ün teknik direktörlük yapabilecek seviyede futboldan anladigini düsünmüyorum. TV'deki yorumlarini da begenmiyorum. Sokaktan gecen adamin söylediklerini söylüyor. Bülent Korkmaz icin de aynisi söylüyordum ve gittigi her yerde basarisiz oldu.

    Ama mesela Hasan Sas farkli. Gercekten kafasi calisan bir adam. Ileride basarili bir teknik adam olacaktir.
  • harbi galatasaraylı falan değil, bu kulübün oyuncularının ve hocalarının arkasından ne işler çevirdiğini unutmadık. adam sadece kendi başarısı için top oynuyor ama en azından onun için varını yoğunu ortaya koyuyor, daha fazlası değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Droogie

    harbi galatasaraylı falan değil, bu kulübün oyuncularının ve hocalarının arkasından ne işler çevirdiğini unutmadık. adam sadece kendi başarısı için top oynuyor ama en azından onun için varını yoğunu ortaya koyuyor, daha fazlası değil.

    Mensup olduğu camia(cemaat) ve parti yüzünden içinden geçen ve olmasını istediğin durumu yazıyorsun.. Gerçeklerle alakası yok..
  • Ula her futbolcuyu potansiyel td saniyoruz serefsizim. Yok bratu petre ikilisi gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

    quote:

    Orijinalden alıntı: Droogie

    harbi galatasaraylı falan değil, bu kulübün oyuncularının ve hocalarının arkasından ne işler çevirdiğini unutmadık. adam sadece kendi başarısı için top oynuyor ama en azından onun için varını yoğunu ortaya koyuyor, daha fazlası değil.

    Mensup olduğu camia(cemaat) ve parti yüzünden içinden geçen ve olmasını istediğin durumu yazıyorsun.. Gerçeklerle alakası yok..

    hayır, eğer cemaatten ve akp'den olduğu için sevmediğimi belirtsem "mecliste 4+4+4 sistemi oylanırken lig tv'de yorum yaptığı için sevmiyorum." derdim. sevmeme sebebim şurada ayrıntılı bir şekilde yazılı, hoş ben yazmadım ama yazacak olsam aynı cümleleri kuracağım için yazma gereği duymuyorum:

    http://forum.donanimhaber.com/m_43898149/tm.htm

    burada yazan her kötü şeyin baş aktörü hakan ve onun yeniçerileridir.

    adamın futbola saygısı var, sonuna kadar kazanmak istiyor eyvallah ama gerçek galatasaraylı falan değil. fenerbahçe'de de oynasa aynı kazanma hırsına sahip olurdu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kilo Moana

    Hakan Şükür genelde hocaların arkasından iş çevirmekle meşhurdur.

    Efsanemizdir ama geçen gün forumda bir konu vardı unutuklarımızı hatırlattı.

    +1905
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.