Şimdi Ara

hakarete sesisz kalan üyeye hakaret ettin gerekçesiyle 4 gün ceza vermek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • donanım haber yönetimine soruyorum bu yazının neresinde aşalıyıcı söz hakaret var? bu yazı için 4 ceza alıyorum ve bütün yazdıklarım silindi cevap yazan üyenin sırf intel firmasının gerçeklerini ortaya çıkardım diye
    özene bezene yazılarını koruduğunuz ceza vermeyerek kayırdığınız üyenin yazısından bir bölüm: "tam bir angussun" ironiye bakki; hakaret var olduğunu iddia ettiğininiz yazımın alıntısında bu yazı var.

    adam bana 2 gün boyunca hakaret üstüne hakaret ediyor ben sessiz kalıyorum, java kodflarını bile çalıştıramayan işlemci gibi abuk sabuk iddiasına yalan söylediğini ortaya çıkarıyorum, adam iyice köşeye sıkışınca ard arda 2 mesaj yazmış (artık yazmışsa bilmiyorum çünkü anında silinmiş) siz bu elemanın son 2 tane ard arda yazdığı mesajları siliyorsunuz ama geri kalan şahsıma hakaretli mesajları ve adamın cevap veremediğinden yalanı ortaya çıkan palavra mesajlarına özellikle dokunmuyorsunuz, benim bütün mesajlarımı siliyor ve bana 1 gün ceza veriyor üstüne bu kadar haksızlık yetmiyor hırsınızı alamıyorsunuz şahsıma iftira ederek bana sen hakaret ettin deyip 4 gün ceza veriyorsunuz


    soruyorum bu yazının neresinde şahsa hakaret aşalağama var. ve bu şahsın şahsıma hakaretleri neden kasıtlı olarak silinmiyor?

    en altta da bana hakaret ettiği hakaretlere ortak olduğunuz yazısını ekledim



    "sana ettiğimi iddia ettiğin hakareti hemen göster! bu kadarına pes, her mesajında hem hakaret üstüne hakaret ediyor birde üstüne iftira ediyor utanmazlığın bu kadarına pes!

    seni mahkemeye vermememin tek bir sebebi var, bekleyen yığınla dava dosyası yüzünden işlemeyen internet suçları, yoksa o ettiğin hakaretleri sana yedirmesini çok iyi bilirdim utanmadan hala hakaretlerine devam ediyorsun, sizin gibi bilgisayar cahili olduğunu her cümlede belli edenlere kanarak intel satın alanların yüzüne tüküreyim ben, o heriflerde gram akıl yoktur!


    rezil olduğun palavranı ortaya çıkaran kanıt için "o beni alakadar etmez" (!!??) diyerek sıyrılmaya çalışıp kendi iddianı bir kanıttan sayıp tekrar öne sürürek haklı görünmeye çabanız için tek kelime: -YORUMSUZ!-

    benim de arkadaşım alienware kullanıyor bir rica edeyim hemen masaüstünü buraya ekleyeyim nickimi de eklerim her türlü yazıyı da eklerim, alienware bilgisayarım var derim, o masaüstü ekleme numaralarını geç!

    "mercedes sl 600 sahibiyim 7. viteste 50 km hızı bile aşamıyor mersedes`in motorları böyle dandik" diyen birinin mercedes sahibi olmadığı nasıl anlarsak senin de dürüst olmadığını öyle biliyoruz zaten

    aklınca yavuz hırsız ev sahibini bastırır vaziyetiyle zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun
    önceki yazımda 3 defa değiştirerek tekrar sorduğum soruma cevap vermekten kaçmışsın, diğerlerine çırpındıkça daha da battığın; bilgisayarı ortalama bilenler için bile komedi yanıtlarla aklınca durumu kurtarmaya çalışmışsın. buraya kadar bizi eğlendirdiğin kısmı ancak uyduruğun komik senaryonun ortaya çıkması ve cevap veremekten paniğe kapılıp benim dediklerimi düpedüz çarpıtarak aklınca kendini cevap bekleyen konumuna sokmaya çalışma üçkağıdın son derece nahoş

    interneti hızlandıran işlemci yoktur! seneler önce intel 500 mhz işlemcisinin halefi olarak 550 mhz işlemciyi piyasaya sürmüş, 50 mhz fark için kimse 800 dolar ödemeyeceği için, bu işlemcinin interneti hızlandırdığı gibi tuhaf iddiada bulunmuştu, iddia o kadar saçmaydı ki; intel yalakası dergi bile saçma bir iddia olduğunu yarım ağızla isteksizce itiraf etmekten kendini alamamıştı.
    işlemci internet sayfasını açmak için işlemci işlem kapasitesinden sadece %5-10 arası kullanır hepsi bu! (bu açıklamayı daha kaç kere yazacağım?) en güncel oyunları oynatır ama internet sayfası açmaya bile gücü yetmez iddianız: yokuş yukarı çıkan ama düz yolda gitmeye gücünün yetmeyen araba örneği gibi abuk sabuk bir iddia! millet tenezzül edip cevap bile vermiyor saçma iddiana

    yazdıklarımızı millet okumuyor rezil olmuyor musun zannediyorsun bu konuyu okuyanlara rezil olduğundan haberin yok!




    gelelim zaten komedi olan iddianı sürdürmeye çalıştığından daha da komediye dönüşen uyduruk yanıtına (yani düpedüz çıpındıkça batma sendromu)

    bilgisayarı bilenlere crysis 3 gt5 oynatabilen bilgisayarın interneti açmaya işlemcisinin gücünün yetmediğini iddianı bir dile getir bakalım sana nasıl bir cevap verecekler? birde teknik servis olduğunu iddia ediyorsun (teknik servisin çaycısı teknik servis kadrosunda değildir söyleyeyim de "sonuçta teknik serviste çalışıyor muyum çalışıyorum" diye hem kendini hemde bizi kandırma!)

    crysis 3 gt5 oynatabilen bilgisayarın interneti açmaya işlemcisinin gücünün yetmemesi mi!!?? bu ne olm? trilyon hesapları yapıpta iki kere ikiyi hesaplamaya gücü yetmeyen hesap makinası örneği gibi!"




    "Orijinalden alıntı: zdniz

    ne şaçmalıyosun sen sazan gibi atlayan sensin neymiş işlemciyle internetin hızının alakası yokmuş şimdide kıvırmayamı çalısıyosun bana veya kendini haklı çıkarmaya tam bir angussun neymiş fanboymuşum hangi arkadaşımım pcsiymiş tepede görmüyomusn bilgisayar adı dniz yazıyo :D:D benim nikime bak ne yazıyo hatta şöle yapıyım sana inandırıcı olsun bu mesajı yazarken çekiyim resmi :D:D:D:D hatta istersen adıma yazılmış faturanın resminide yolliyim inanırsın teknik servis demissin ben zaten teknik servisciyim :D:D:D:D şimdi hiç boşuna kıvırma arkadaşım ilk yazdığın mesajda ne yazıyosan o bana ona cvb veriçeksin yok o oyun yok bu oyun beni alakadar etmez ben kullandığım ürüne bakarım bu işlemci dandik bir işlemci kalkıyosun bana netden oyun videoları gönderiyosun ona bakarsan e350 bile hala bütün oyunları açıyo :D:DD: Hakaret etmişim sana lan cahil herif sen bana etmedinmi neymiş işlemciyle internetin alakası yokmuşş bida yanına ziyaa demişş harbiden angus başka diçek bişey yok kendini bişey sanıp hiç bişeyden çakmayan biri işde anca amd gibi laf var icraat yok :D:D:D "



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.