Şimdi Ara

Hakem Makem Geçin Bunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bir fenerbahçeli olarak söylüyorum takım galibiyeti haketmedi.orta sahada kaçar milyon euro verdiğin adamlar 2 pas yapabilmekten aciz.önde basan rakip bugün resmen darma duman etti bizi.ilk yarıda 110 küsür pas yapabilmişiz ya 110 küsür.mehmet topal diye bi adam var yıllardır gereksiz futboluyla her maç övgü almayı başarıyor.bugün defanstan kaleciden şişen topları gördükçe lanet ettim ya.

    hoca bişeyler yapmaya çalışıyor ama bu kadar yeteneksiz, kafası çalışmayan bi oyuncu topluluğuyla maalesef başarı gelmez.



  • Hocam öyleyde, ama Alper'in verilmeyen penaltısı, maçın kaderini tayin ettin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SchultzKing

    bir fenerbahçeli olarak söylüyorum takım galibiyeti haketmedi.orta sahada kaçar milyon euro verdiğin adamlar 2 pas yapabilmekten aciz.önde basan rakip bugün resmen darma duman etti bizi.ilk yarıda 110 küsür pas yapabilmişiz ya 110 küsür.mehmet topal diye bi adam var yıllardır gereksiz futboluyla her maç övgü almayı başarıyor.bugün defanstan kaleciden şişen topları gördükçe lanet ettim ya.

    hoca bişeyler yapmaya çalışıyor ama bu kadar yeteneksiz, kafası çalışmayan bi oyuncu topluluğuyla maalesef başarı gelmez.


    Sizden daha fazla zarar veren yok bu kulübe. Ulan şunları nasıl yazabiliyorsun ya? Adam elleriyle 3 puanı verdi Antalya'ya iki penaltı + gol verilmedi yazdıklarına bak ayıptır ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hadi ordan.Sanki rakiplerimiz deplasmanda çok iyi oynuyor.Onların olmayan penaltılarını çalan hakemler bizim golü iptal ediyor
  • Hersh H kullanıcısına yanıt
    hocam beşiktaşlılar gibi kıvırmanın gereği yok bize çalınsa olay çıkar bu pozisyonlarda hakem yine eleştirilir.hakeme kızabilmem için takıma olan oyunundan şüphem olmaması lazım ama çok kötüyüz bu kadarını da kabullenemiyorum.
  • Takım kötü oynadığı için hakkımızın mı yenmesi gerekiyor ? Verilmeyen penaltı hadi penaltıyı geçtim gol verilmedi gol ? Cüneyt Çakır'ı ne ilgilendirir bizim oynadığımız futbol ? Alper'e yapılan müdahaleye penaltıyı verse öne geçeceğiz. Ya da 82'de Sow'un golünü verse galibiyet için yükleneceğiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SchultzKing

    hocam beşiktaşlılar gibi kıvırmanın gereği yok bize çalınsa olay çıkar bu pozisyonlarda hakem yine eleştirilir.hakeme kızabilmem için takıma olan oyunundan şüphem olmaması lazım ama çok kötüyüz bu kadarını da kabullenemiyorum.

    Kıvırmak bir yanada, gerçekten kasıt var, yan hakem görüyor, orta hakem görüyor. Başka posizyonlarda çektin çektin diye 2 3 faul verdi ama, onları nasıl gördü.
  • adam gibi pozisyona girmemiş takım hala penaltı diyosunuz ya beşiktaşlılardan farkınız kalsın biraz.bi de takıma zarar veren benim gibilermiş.evet canım evet takıma zararı benim gibiler veriyor çünkü 2 galibiyete "oo mimit tipil sipir", "oo jisif tipcinin tillihi", "oo ilpir çik iyi" demiyoruz.her sene sonu üzülüp kahrolan yine bizleriz ama bunu anlamaya kafanız maalesef basmıyor.
  • Ne alakasi var lan hakem gordugunu calicak calsa iyi kotu kazanicaktik maci

    Kormusunuz arkadasim bilerek dogradilee iste

    Rakibin bjkyi nasil ittiriyorlar

    Bu konuyu ridvan dilmen acti heralde cakma objektif

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya 3 puanı haksetseydi bu dediklerin doğru olabilirdi Beşiktaş ve Galatasaray'ın kötü oynayıp kazandığı yığınla maç var. Hakem adil bir maç yönetseydi biz de kötü oynamamıza rağmen bu maçı kazanabilirdik
  • Hak etmedi diye bir şey yok, o zaman Bursayı da 3-1 yenmeyi hak ettik, şansla mansla yemedik golleri ve penaltı + golümüz var, bu maç 2-1 HAK ETMEDEN alınacak bir galibiyetti, sırf hak etmiyoruz diye hakem bakıp "hmm hak etmiyorlar o zaman gole yaklaşırlarsa ben durdurayım" mı demelidir, mantığa bak.
  • Nihayet adam akıllı bi konu gördüm. Hepsi bjkliler gibi hakem konusu açmış hepsi mağdur. Takım top oynamıyor top bunu konuşun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakemlerimizin beyninde Fenerbahçe bitirilmiş durumda..Bjk futbolcusuna dokun penaltı..Fenerli çekilsin penaltı yok..Ooo ne ala..Kendiniz oynayın. Taraftarların hevesini kırıp futboldan soğutun..
  • Beşiktaş takır takır topunu oynuyor ama siz tabi bunu görmek yerine her maçta olabilecek ikili mücadelerden bile birşeyler çıkarmak peşine düşmüşsünüz algı denilen şey budur işte neye odaklanırsan onu görürsün neyi kafana yerleştirmişlerse onun dışında birşeyi düşünemezsin beşiktaşın bursa karşısında resmen oyun bursa ceza sahasında geçti cezasahasında bile ortasahada yapılamayacak paslarla geçti bukadar cezasahasında oynanan bir oyunda 10 tane penaltı bile olur sende gir cezahasında pozisyona kıvrak bir kaç oyuncunla sağ sol yap sende zaten penaltı alırsın beşiktaşın oynadığı oyunun yarısını zor oynayanlar hakemde hakem diyorlar ...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu hoca ve kadroyla yine hüsran adam stoch ve salih oansif ama yok ortada volkan şen şaklabanını izletiyor alper denen dokunsan düşen kelebek oynuyor maçlarda.

    memet topal denen futbol bilmiyen adam dolu paraya oynuyor neye yaradığı bile mechul :D sow desen rovaşata atmaktan normal gol unutmuş boş bo ş
  • kötü oynuyoruz diye penaltı verilmemesi mi gerekiyor veya alakası olmayan şeylere faul mü verilmesi gerekiyor ? gereksiz gereksiz konuşmayın. her takım bocalar özellikle uefa grubunu 1. bitirmiş daha perşembe günü uefa maçı oynamış ve yurt dışından gelen bir takım bu bilmem farkında mısın ?
  • yıllardır anlatamıyorum.

    1- Rakip kırmızı görmedi diye hakeme sallamak
    2- Hakem penaltımızı vermedi kaybettik

    bu 2li büyük takımın mazereti olamaz anca bunun tersi olursa yani bedavadan kırmızı görünürse yada hakem bedavadan penaltı verip kaybedersen anca konuşmaya hakkın var.


    Fenerbahçe açık konuşalım bugün çok kötü oynadı ve Volkanın 35. dakikada maç 0:0ken zaman geçirmesi çok tuafıma gitti ilk defa büyük takımdan böyle bir şey gördüm 7 puan geride çünkü Fenerbahçe.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalege2000

    Hakemlerimizin beyninde Fenerbahçe bitirilmiş durumda..Bjk futbolcusuna dokun penaltı..Fenerli çekilsin penaltı yok..Ooo ne ala..Kendiniz oynayın. Taraftarların hevesini kırıp futboldan soğutun..

    ulan Fener geliyor 2 kere ceza sahası içine Beşiktaş ceza sahası içinde oynuyor 90 dakika. %70 topla oynama oranı var Bursaspora karşı hemde paslar yana geriye değil direk ileriye. Aboubakar ve Cenk Tosun kazma olmasa her maç 5 gol atacaz ligde.
  • hakem, zemin o bu şu bahane bulmak kolay.bahane bulmadan önce fenerbahçemden emin olmalıyım ama maalesef olamıyorum kardeşim yetmiyor.yılda tonlarca para kazanan adamların sağına,soluna pas atamamasını , orta açamamasını kabullenemiyorum. takım sahada ümit vermiyor maalesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchultzKing -- 13 Aralık 2016; 4:3:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.