Şimdi Ara

Hakemler ve Hakemlik serüveni (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
5.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gencer315

    Cevapladığınız için ben teşekkür ederim.lakin anlattığınız durum karışık oldu şimdi anlamadığım benim soruma göre ofsayt olurmu olmazmı? ??







    Hayır olmaz, çünkü b1 oyuncusu da avut çizgisinde kabul edilir bu durumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Zaten herkesin yapabileceği birşey değil hakemliğin temel taşı sabırdır. Tribündeki küfürleri duymayıp maça odaklanacaksn.bende 2011de başlangıçta hif hakemi olmuş ama işim gereği antremanlara katılamadığım için geçen baktım oda iptal edilmişti. Ama şu var malesef burada da torpilin babası konuşuyor. Elinden tutan olmazsa zor ilerlersin.ha il hakemliğinden yükselirsen diğer illeri gezer aldığın paranın fazlasını harcarsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakem arkadaşlar MHK dan talimat yada baskı gelme konusunda geçen abdullah yılmaz istifa etmişti. Maçlara etki etme gibi ne düşünüyorsunuz doğruluk payı varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakem camiasında torpilin kralı dönmektedir. Küçük bir örnek ; Alper Ulusoy fifa yardımcı hakem iken askere gidip döndükten sonra nasıl Işın hızıyla süper lig hakemi ( eski tabirle orta hakem ) oldu bi araştırın.. 2006- 2012 yılları arasında lisanslı futbol hakemliği yaptım, hakkıyla yükselenler ( tek tük), yetenekli olup torpil geçilerek yükselenler ( birkaç kişi ) ve direkt torpille yükselen (çoğunluktadır)..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Ben üst düzey bir hakem olmadığım için ilk sorunuzu cevaplamam çok mümkün değil ama zaten çok bilindik yüzler 3-4 isim hariç kalan üst düzey hakemleri insanlar bir yerde görünce kim olduğunu hatırlayıp çıkartana kadar baya zaman alıyor :)


    Her hakemin kendi ailesi, arkadaşları, iş arkadaşları var benim gördüğüm ve bildiğim kadarıyla birinci dereceden tanıyan kimse size karşı nefret duygusu beslemiyor. Tam aksine sizin verdiğiniz yanlış kararlara üzülüyor, çıktığınız iyi maçlara seviniyorlar. Kendi tuttukları takımın aleyhine olsa bile. Çünkü yakından tanıdığınız birine küfretmek hiç tanımadığınız birine küfretmekten çok farklı.

    Hakem tarafına gelirsek, belli bir zamandan sonra sahada tribünde söylenenleri duymamayı öğreniyorsunuz, ne yazık ki bu durum ülkemizde var ama buna alışıyorsunuz. Bununla başa çıkmak için eğitimler alıyorsunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.