Şimdi Ara

Hakkımda İcra Davası Açılmış Yardımınıza ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu gün hakkımda açılan icra davası tebligatında 4 yıl önce ölen annemin oturduğu evin su borcundan dolayı mirascı olarak borç bana intikal etmiş görünüyor. avukata zor da olsa ulaştım 1 aya kadar ödeyin yoksa bide haciz kaldırma işlemi ile uğraşırsınız dedi. şimdi sorun şu.


    1-annem 4 yıl önce öldü. borç geçen seneden bu güne ödenmemiş. yani borç kesinlikle ne annemin nede benim bu arada kim kullandıysa nasıl bir yol izlemek lazım.

    2-ben istanbuldayım icra takibi adanada ve vaktim yok. bu duruma itirazı hangi makama nasıl yaparım.

    3-annemin ölümünden sonra kayıtlardan düşmeyen sular idaresi benden bin lira parayı tahsil etmeye uğraşıyor. tek hatamız ölümünden sonra giidip aboneliği iptal etmemiş olmak bu durumda karşı davamı açmam lazım. vs v. yorumlarınız benim için faydalı olacaktır. şimdiden teşekkürler.







  • bi avukatla görüşmeni tavsiye ederim burdan ne kadar doğru bilgi çıkar emin değilim , gerçi hukuk öğrencileri birkaç fikir vericektir. ama 3. maddeden dolayı o parayı senden söke söke alırlar gibi geliyo.sende biliyosun ki ;

    You cant fight with the government
  • zaten bi ümit belki faydalı bilgi veren biri çıkar diye yazdım. yoksa avukata danışacağım bir yandanda benzer durum yaşayan varsa diye.

    işin belası borcu yatırmayan herkimse ona ulaşmam lazım işi gücü bırakıp adanaya gitmek lazım gitsem ne kadar çözülür oda ayrı konu. yani durduk yere iş çıktı başımıza.
  • Hocam o parayı söke söke alıyorlar bunu bilmene isterim öncelikle nereye kayıtlıysa orda oturanlar ile konuşursun yada ev sahibi ile öderlerse öderler ödemezlerseler ise yapıcak bişey yok gibi duruyor ayrıca icraya düştüğü için avukat parası da ortaya çıkmıştır her ödemediğiniz gün içinde belli bir faiz koyuyorlar elinizi çabuk tutun bence.

    Mirası red ederseniz borçtan kurtulabilirsiniz bunuda bi araştırın olur mu olmaz mı?
  • zaten borç 600 küsür ama şu haliyle 900 küsür ödeyeceksin dedi avukat.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sertac-73

    zaten borç 600 küsür ama şu haliyle 900 küsür ödeyeceksin dedi avukat.

    Borcu kaç mirascı varsa bölüşür ödersiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • borç benim yada bizim olmadığı için ödemek ters geliyor. yoksa bir şekilde ödenir. ama bu yanlışı düzeltmenin bir yolu olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.