Şimdi Ara

Hakkında: Projeksiyon öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hd 26 tw5200 ve PJD7820HD bu uc projeksiyindan birini c.tesi gidip kesin alacagim ama bir turlu karar veremedim tam optomaya karar verdim diyorum aklim epsona kayiyor epsona karar kiliyorum optomanin degerleri daha yuksek diyorum aklim ona gidiyor bir turlu karar veremedim alma gayem hafta sonlari mac izlemek imkan buldukca film izlemek butcem 2500 tl civari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • maviyanki M kullanıcısına yanıt
    Bu üç projeksiyonu ayıran teknik farklılıkların en önemlisi kullandıkları teknolojinin farklılığıdır. Optoma ve Viewsonic DLP teknolojisini kullanırken Epson 3LCD teknolojisini kullanmaktadır.
    Bu iki teknolojinin Avantaj ve Dezavantajlarını saymakla bitmez . Ancak ben sizin yerinizde olsam MAÇ seyretmek için kesinlikle 3LCD olan EPSON'u tercih ederdim. Giriş seviyesi DLP projektörler özellikle geniş yeşil alan üretimi ve parlak renklerdeki renk gamutundaki eksikliği gidermek için Brilliant Color yazılımını kullanıyorlar film seyrederken çok başarılı olmasına karşın maç seyrederken genelde pek işe yaramıyor. 3LCD teknolojisinde ise daha doğal bir Yeşil tepkisi alabilirsiniz. Denemenizi öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.