Şimdi Ara

hala ipad mini 1 kullanıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şmdiye kadar hep android telefon ve tablet kullanmıştım ama eşimin eski ipad mini'sini sıfırlayıp, basit işler için kullanayım dedim. Ama twitter, instagram, chrome vb hiçbir app yüklenemiyor. Yazılım 9.3.5 üstüne güncellenmediği için artık ios 11 altına uygun değil uyarısı çıkan appleri hiç kullanacak mıyım? Jailbreak yaparsam (anladığım kadarıyla root yapmak gibi) acaba twitter, instagram gibi appleri yükleyebilir hale gelir miyim?

    Edit: uygulamaların eski versiyonlarını kullanmaya da razıyım ama applestore indirmeme izin vermiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boardmarker -- 24 Aralık 2019; 1:39:31 >
  • boardmarker kullanıcısına yanıt
    suan hala kullanıyorum bu tableti hocam ve garip bir şekilde ios 9 jailbreak yokken acaip akıcı çalışıyor. be dediğiniz bütün programlar bende kurulu.

    bunun 2 yolu var eğer bu programları ipada bağlı apple hesabınızda daha önce kullandıysanız satın aldıklarım bölümünden kurarsınız. bu olmazsa jailbreak yapıp bazı appler aracılığıyla kurmanız gerekiyor. ama dediğim gibi suan ios 8 den daha hızlı çalışıyor benim ipad.

    yapamazsanız söyleyin ama yaparsınız hocam
  • Sorun ipad hesabım yeni olduğu için ve cihazı sıfırlarmış olduğum için uygulamaların eski versiyonlarını da kuramıyor olmam. Satın alınanlar kısmı çıkmayınca güncellenmemiş uygulama kurulmuyor. O yüzden jailbreak olsa bunları kurabiliyor muyum diye merak ettim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iCloud hesabını yeni bir cihazda da kullanıyorsanız ipad’de kullanmak istediğiniz uygulamayı yeni cihazdan indirin. ipad’deki AppStore da satın alınanlar kısmından bazı uygulamaların eski sürümünü indiriyor.

    Ben bu şekilde 9.3.5 sürümündeki ipad2’ye Netflix, puhu gibi bir kaç uygulamayı indirdim. Sorunsuz kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam benim gibisiniz hocam. Ben de aldığım elektronik ürünleri uzun yıllar kullanıyorum. Ürünü hala kullanıyorsunuz ve 8. senesine giriyor. Tabi bunun kaç senesi tam performansıyla kullanmışsınızdır tartışılır ama günlük işleri sorunsuz yapıyorsa bence parasını fazlasıyla hak etmiştir. iPad Mini 1'in en büyük sıkıntısı, yetersiz RAM ve retina olmayan ekranıydı. Mini 2'de ise her şey çok iyiydi. Ben de sırf gündelik işler için iPad Mini 2 düşünüyorum. Sıfır iPad Mini bu işler için lüks gibi geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.