Şimdi Ara

Hala Orjinal Silkroad Online Oynanır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
7.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • eski zamanlardaki gibi tekrardan silkroad oynamak istiyorum. çok hardcore ve bilgili bir oyuncu değildim ama oynadığım zamanlar tadı damağımda kaldı. en son 2011 gibi bakmıştım sanırım o zamandan beri çok şey değişmiş okuduğuma göre. ben hep avrupa çar açıp kafama göre oynuyordum ortaokulda arkadaşlarımla. şimdi tekrar o tadı yakalamak mümkün mü? oyun komple p2w olmuş galiba. ayrıca kimse oynamıyormuş heryer botmuş sadece. biri aydınlatabilirse iyi olur.



  • 2-3 sene önce bi oynayayım dedim bütün küçük level şehirler bomboş :D herkes maxlamış herşeyi takılıyolar kendi aralarında.
  • Oynanır oynanmasına da 1 lv karakter açıp kasmakla uğraşmaya değmez . Hazır karakter al 120 lv charlar 130 lv charlar satıyolar 100 liraya 200 liraya . Girersin bazen kasarsın bazen pvp atarsın eğlenceli olur . Ama şunuda söyleyeyim oyuna girmek 2 saat filan sürüyo onun içinde silk çekmen lazım o da güncel kurlar 90 lira filanmış sanırsam bende uzun zamandır oynamıyorum o yüzden bilmiyorum tam araştır bence . Private server oynamaktansa official silkroad oynamak daha mantıklı . Sonuçta private'lerde de illa para harcıyorsun ve 1 ay sonra server kapanıyor . En azından official sro'nun kapanma ihtimali yok .
  • Gayet oynanır durumda, serverlar dolu goldbot falan yok, kişilerin kurduğu botlar var sadece. 70'e kadar silah,zırh, pot derdi yok (sun, sos silah zırh veriyor), eu ile ch kısmen dengelenmiş halde vb. Zaten daha çok türkler, mısırlılar ve çekler eu'da, amerika - latin amerika da amerika serverlarında oynuyor. Oyun gayet dolu, oyuncular arası iletişim mevcut, academyler mevcut vb..

    Ben demeterde oynuyorum tavsiye ederim. Fakat oyun kalabalık giriş akşam 30 dk civarı, gündüz 10 dk civarı sürüyor. Fatigue sistemi var, günde 4-5 dc garanti atıyor onun dışında güzel. Silkler çok pahalı silver vip olmak için premium alayım diyorsunuz ve 200 tl cebinizden alıveriyor. Bot çarlarına plat vip alanlar var mesela.

    Genel olarak konuşmak gerekirse saçma sapan pvplere (joysro vb. de buna dahil) falan zaman harcayacağınıza buna harcayın, en kötü çarınız başka servera transfer olur ama sizde kalır.




  • Oyunu 7-8 yıl önce bırakmış biri olarak söyliyim.Artık parasal yönden oynanmaz.Eskiden pre+pet+scrools vs. için her ay 500 silk alırdım 50$'a.Ben presiz oynamam ama oynayanlar var tabi gayet normal. 500 silk günümüzde 320 TL demek.Her ay bir oyuna 300+ TL verilir mi? Verilmez tabi.
    Hala bazen private serverlara girip arada bir nostalji yapıyorum o ayrı.
  • Vay amk ya yorumları okuyunca sro oynadığım yıllar aklıma geldi :) okuldan kacardik oynamak için sonra Eve pc Aldirtmistik babamiza sabaha kadar taxi yapardık zevkine hey gidi günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence oynanmaz.
  • oynanmaz zamanına yazık ya da oyna zaten kendin 1-2 saate bırakırsın..
  • Ben geçtiğimiz 1-2 senede çok ısrarlı bir şekilde denedim ama malesef olmuyor. Oyun devamlı olarak 2 3 saatte bir dc veriyor. Girmek için de uğraştığın 45-60dk yı da say. Bir yere kadar dayanabildim. 50 60 lvl kadar kastım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 6 Ekim 2018; 11:25:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hey gidi hey jangan da az mı süründük. taklamakan çölünde azmı takla attık blader char ile. anılar canlandı birden eski tadı vermez yeniden.
  • Hemde catir catir oynanir. Isro oynanmaz mantiksiz diyenlere takilmamanizi tavsiye ederim isro öldü diyenlerde ayni sekilde. isro öldü diyenlere inanarak Private sro oynamaya basladim her yil bi privat serverde 3-5 ay takildim hep bastan basladim paralar yatirdim. simdiye kadar privatede kastigim charlarin haddi hesabi yok simdiye kadar isroda kasmis olsaydim hayvan gibi charim olurdu. Isro oynadiginizda herseyiniz kalici yani 1-2 sene ara verdiniz özledinizmi hemen indir gir hersey duruyor silinmiyor. bunun önemide cok. Bence oynanir hatta oynuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.