Şimdi Ara

Half Life - Karakterler (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
41
Favori
47.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vinewood

    quote:

    Orijinalden alıntı: TehErozbey

    quote:

    Orijinalden alıntı: Vinewood

    quote:

    Orijinalden alıntı: TehErozbey

    quote:

    Orijinalden alıntı: Vinewood

    quote:

    Orijinalden alıntı: TehErozbey

    quote:

    Orijinalden alıntı: iamburak
    Normalde o helikopter ile Borealis gemisine doğru yola çıkacaktık. G-Man ilk oyunda Xen taşını Eli Vance'e verdiğinde şöyle bir cümle kurmuştu. "Prepare for unforeseen consequences" yani ön görülemeyen sonuçlara hazırlan. Sonrasında da Dünya'nın ve Xen'in kaderini değiştiren Black Mesa faciası yaşandı, dünya istilaya uğradı, Xen'in Combine tarafından köleleştirilen tanrısal lideri yok edildi falan filan. Half Life 2 Episode 2'de de G-Man, Alyx'in uyandırılma aşamasında Alyx'e "babanı gördüğünde şu cümleyi söyle Prepare for unforeseen consequences" demişti. Alyx HL2EP2'nin son kısımlarına doğru ekranda G-Man'in görünmesinden sonra babasına kendinde olmadan bu cümleyi kuruyor ve Eli bu cümleyi duyunca fenalaşıp tekrar olamaz, ikinci bir black mesa olayı olamaz diye korkudan sayıklamaya başlıyordu. Buradan anladığımız üzere o Borealis gemisine gittiğimizde tıpkı ilk oyundaki gibi Xen ve Dünya'nın kaderini değiştiren büyüklükte bir olay olacak. Ama ne olacağını tabi ki kestiremiyoruz. Tek bilinen şey oyunun devamının Borealis gemisini aramak ve bulmak üzerinden yürüyeceği. Tabi bu başlangıç kısmı. Sonrasında olacak olayları kimse kestiremiyor


    Black Mesa patlaması olduktan sonra Nihilanth öldürüldü. Dünya işgal edilirken değil. Boyutsal kapılar açık kaldığı ve Xen'de yaşayan yaratıklar lidersiz kaldığı için Dünya'ya geçiş yaptılar. Tanrısal lider? O da güzel. Eli Vance ikinci bir Black Mesa faciası olacağı için sayıklamadı. Black Mesa patlamasından sonra G-Man, Alyx'i kurtardı. Böylece G-Man ile Eli arasında kopamayan bir bağ oluştu. Kızının büyük bir tehlikede olduğunu biliyordu. Episode 3 çıkarsa Borealis ve Combine'ın son durumunu, Half-Life 3 çıkarsa Combine hikayesi sona erer, yeni bir düşman ortaya çıkar.

    1-Dünya Combine tarafından işgal edilirken değil Xen yaratıkları tarafından işgal edilirken Nihilanth öldürüldü , onu söylemeye çalışıyor . Açıkçası farklı bir anlam çıkarmak için zorlamışsın gibi geldi
    2-Boyutsal kapılar ilk başta sadece black mesa ve çevresinde açılmıştı , Combine işgali sırasında tüm dünyaya yayıldı , yani lidersiz kaldıkları için değil istemsizce dünyaya ışınlandıkları için dünya'ya geçiş yaptılar.
    3-Nihilanth Xen'de tanrı olarak görülüyordu , Xen'in lideriydi ve aynı zamanda Combine ırkının
    4-Eli vance , ikinci bir Black Mesa faciası olamaz buna izin veremem diye sayıkladı , oradaki 2.ci Black mesa faciası terimi aynı büyüklükte başka bir olayı işaret ediyordu



    Yok zorlamadım. Onun yazdığını düzelttim. Combine işgali sırasında tüm dünyaya yayılmadı boyutsal kapılar ki Combine'ın boyutsal kapı açacak bir teknolojisi yok. Açık olan yolu takip ettiler ve neticesinde Dünya'yı işgal ettiler. Combine ırkının lideri değil Nihilanth, yanlış biliyorsun maalesef. Ve son olarak Borealis'in içindeki teknolojiyi biliyor ve kullanılmasını istemiyordu. Bunu dünyayı felakete götürecek bir teknoloji olarak görmeyin. G-Man'de Borealis'in içindeki teknolojiyi istiyor ve Eli bunu kullanmasını istemiyor.

    quote:

    Orijinalden alıntı: kobra show
    nihilhant combine lideri değil combinenin kuklasıydı

    Hayır değildi. Kendi gezegeni işgal edildi ve esir edildi, sonunda Vortigauntlar ile kaçtı.

    Boyutsal kapı hiç kapanmadı , şöyle anlatayım bir asansör var 1.ci katta (bu asansör Xen) biz dünyadayız dünya ise 2.ci katta Combine overworld ise 3.cü katta diyelim . Black mesa olayı ile asansör 2.ci kata geldi ve black mesa araştırma merkezi ve çevresine yaratıklar doluştu ancak bir kısmı Xende kaldı . ardından combine bu asansörü 3.cü kata çıkarıp kendisi ile birlikte 2.ci kata geri indi böyle düşün . ancak bu ırk evrendeki en gelişmiş ırk olduğundan var olan boyutsal kapıları genişletti ve tüm 2.ci kata yayıldı . biraz karışık oldu ama olsun . anlamadıysan daha detaylı yazabilirim .Ek olarak Zaten Combine ırkının lideri demek istemedim klavye yazmamış orayı editliyorum

    Bende sana diyorum ki Combine'ın boyutsal kapılar için bir teknolojisi yok. Dünya ile Xen arasında açık olan kapıyı takip ettiler ve Dünya'yı işgal ettiler. Combine teknolojisi Aperture Science'da ki portallar gibi, portal açarlar sadece.

    Açık kapıyı takip ederek yeni portal açabiliyorlar , mesela HL2 sonunda açtıkları portal gibi . aynı şeyi söylüyoruz ama farklı şekilde

    Eh, hemen hemen. Boyutsal kapı ile portal arasındaki farkı anlatmaya çalıştım.




  • paul_maxwell P kullanıcısına yanıt
    Half-Life 2 den sonra sırasıyla Episode 1 ve Episode 2 var . Yani en son Half-Life 2 episode 2 var
  • hocam bu bahsettiğin ilerlemeli şekilde dimi yoksa ortak bir ağdamı oynanılıyor
  • paul_maxwell P kullanıcısına yanıt
    İlerlemeli derken singla player yani hikayesi mi var diyorsan evet öyle . Half-Life 2 den sonra EP 1 i bitirirsin ki konusu peş peşe devam ediyor EP1 i bitirdiğin zamanda EP2 ye başla EP1 i bıraktığın yerden devam edeceksin .
  • kardeşim bunlar eski oyunlar heralde dimi windows 7 de çalışır sanırım dimi bu arada ilgine alakana teşekkür ederim
  • paul_maxwell P kullanıcısına yanıt
    Rica ederim evet çalışır windows 7 de
  • eyvallah kardeşim tekrar teşekkürler :)
  • HL 3 Sesleri gelmiyor
  • Gece772 kullanıcısına yanıt
    Deme öyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç kimse advisor lardan bahsetmemiş bence yeni oyunda çok büyük payları olucak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • half life 3 2015 de gelecek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kobra show

    half life 3 2015 de gelecek

    Kaynak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lassere98

    Hiç kimse advisor lardan bahsetmemiş bence yeni oyunda çok büyük payları olucak

    Advisorlar tam olarak Combine türünün formu mu acaba? Yani bize hiç gözükmeyen, sürekli robot ve insan karışımı melez asker yaratan ırkın gerçek görünümü mü acaba? Tam bir bilgim yok açıkçası.
  • yıllardır beklediğimiz oyun.valve bizi bu kadar beklettiğine göre kaliteli bir eser ortaya çıkaracakları kesin.Eğer oyun çıkarsa senaryo bakımından kusursuz olması gerekiyor.Tabi advisorler ve Combine ırkını temsil edecek yeni bir türün gelişmesi kaçınılmaz olur.Citadelden gönderilen sinyaller eğer uzaylıların iletişim formuna ulaştıysa yeni bir yedi saat savaşının gerçekleşme ihtimali yüksek gibi görünebilir :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iamburak

    quote:

    Orijinalden alıntı: lassere98

    Hiç kimse advisor lardan bahsetmemiş bence yeni oyunda çok büyük payları olucak

    Advisorlar tam olarak Combine türünün formu mu acaba? Yani bize hiç gözükmeyen, sürekli robot ve insan karışımı melez asker yaratan ırkın gerçek görünümü mü acaba? Tam bir bilgim yok açıkçası.

    Advisorlar Combine'ın oyunda gözüken tek gerçek formu. Dünya'da Combine ırkının elçisi olarak bulunuyorlar.
  • Bu konuyu daha yeni görüyorum, güzel konuymuş

    Benim yıllardır merak ettiğim soru şu :
    G-Man'in insan olmadığını biliyoruz bu yüzden Gordon'un babası, amcası falan uydurmalarına inanmıyorum. Fakat bu Gordon'un G-Man'e benzediği gerçeğini değiştirmiyor. G-Man'in gerçek formunu bilmiyoruz, insan haline bürünmüş şekilde bizimle irtibata geçiyor. Peki tipine büründüğü kişi kim, rastgele bir kişi olamaz. Gordon'un bir yakını haline bürünmüş olabilir mi ? Gordon G-Man'in her dediğini bu yüzden yapıyor olabilir, sevdiği biriyle iletişime geçtiğini falan sanıyor olabilir.

    Bunun dışında bence bir daha ki oyunda en büyük bombayı Adrian Shepherd patlatacak. G-Man'in Gordon ile işi bittikten sonra onu öldürmesi için gönderebilir ya da Gordon G-Man'in isteğini yapmazsa, Borealis'i yok etmeye çalışırsa G-Man'de biliyor ki Combine'ler bile başa çıkamıyor Gordon ile. Adrian Shepherd'ın yeteneklerini de biliyor bunun için Adrian'ı kullanabilir.




  • bence half life 3'de adrian shepherd ile savacağız ama sonradan o da bir şekilde bizim tarafımıza geçecek
  • Gman Adrian Shephard'ı Borealise yollar bizde Borealis'in peşine düşersek çok deli olur. Borealis'de ne olduğuda meçhul .Borealis'de de Chell ve portal silahı olsa o zaman düşünemiyorum olacakları . Unutmuştum uzun zamandır takip etmiyordum konuyu güzel şeyler yazmış herkes. Ufkum genişledi birden
  • hala gelişme yok
  • Belki de hl3'de direk shephard'ın gözünden oynarız oyunu?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.