Şimdi Ara

Half Life RTX Remix Modundan İlk Ekran Görüntüsü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
38
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    İkonik bir oyun olarak karşımıza çıkan Half-Life için yeni bir mod geliştirme aşamasında bulunuyor. RTX Remix Modu bildiğiniz üzere eski ve klasikleşmiş oyunları günümüze uyarlamayı hedefliyor ve bu tarz çalışmalar hayranların bir hayli dikkatini çekiyor.
     
    Devam eden bir çalışma olarak karşımıza çıkıyor 
     
     
     
    Mod geliştiricisi MochaTheTransProto tarafından yayınlanacak olan Half-Life RTX Remix Modu şu anda devam eden çalışmalar arasında yer alıyor. Her ne kadar modun ne zaman yayınlanacağına dair bir detay bulunmasa da şu anda ilk ekran görüntüsü ortaya çıkmış durumda. Ekran görüntüleri ile beraber oyuncuların keyif alabileceği çeşitli gelişmeleri görebiliyoruz.
     
    Valve tarafından biz oyun severlere sunulan klasik FPS oyunu Half-Life için halihazırda ışın izleme efektlerini dahil eden bir mod bulunuyor. Bu nedenle oyunun yeni bir RTX Remix moduna ihtiyacı var mı yok mu, bu durum tartışılır. Şu anda mevcut olan moda bir göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz. Aynı zamanda yeni projenin ekran görüntüsüne de aşağıdan ulaşabilirsiniz.
     
    İlk ekran görüntüsü 
     
     








  • Bunu bilmiyorum ama bundan 2 sene önce Half Life RTX Çıktı. Github üzerinden yükleme yapılabilir. Hatta şu şekilde gözüküyor ;

    https://youtu.be/I9uNQjThUrg?feature=shared
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.