Şimdi Ara

halı yıkama makinası tavsiyesi? lütfen acill!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
29.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bizim emektar vetrella marka halı yıkama makinası çok arıza yapmaya başladı. lütfen kullanıpta memnun kaldığınız halı yıkama makinelerini söyler misiniz?



  • Yeni bir vetrella bakabilrisiniz bu marka kendini ispatlamıstır bu konuda. Birde aura diye bir marka var oda gayet iyidir. Bunların dısında da halı yıkama makinası olmayıp, daha iyi temizlik yapan bir temizlik robotu var filter queen marka biz onu kullanıyoruz gayette memnunuz. Asagıdaki linkten bakabilrsiniz.
    http://www.filterqueentr.com/
  • cevabınız için teşekkürler ama sanırım vetrella satılmıyor artık. sizin bir bilginiz var mı acaba
  • Dogru olabilir simdi baktım googledan ikinci elleri cıktı hep. Aura bakın birde, annem onu kullanıyor gayet memnun
  • teşekkürler ilginiz için
  • Rica ederim..
  • Tek tavsiyem aşağıdaki Philips olacaktır. Kullandığımdan biliyorum, şu an piyasadaki en iyi halı yıkama makinesi olduğunu söyleyebilirim. Performansı yüksek, sessiz ve malzeme kalitesi gayet iyi.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17858&productid=evphfc6843
  • Philips ve Thomas bu işin piri. Thomas pahalı, Philips uygun, tercih sizin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 13 Temmuz 2008; 2:30:09 >
  • Halı yıkama robotları artık halılarda tercih edilmiyor. Halılar halı yıkama fabrikalarında yıkanıyor. Halı yıkama robotları ise koltuk yıkamasında kullanılıyor. Size tavsiyem halılar toz tuttuğunda mini süpürge ile tozunu alın. Halılarınızı 2-3 ayda bir profesyonel halı yıkama fabrikalarına yıkatın. Bu işin nasıl yapıldığını profesyonel halı yıkama nasıl yapılır linkinden öğrenebillirsiniz.
    İşte size profeyonel halı yıkama yapabilmek için tam otomatik halı yıkama makinesi.

     halı yıkama makinası tavsiyesi? lütfen acill!!

     halı yıkama makinası tavsiyesi? lütfen acill!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gar-Mak -- 26 Eylül 2014; 17:47:48 >




  • Biz Arçelik Aquapower 1600W kullanıyoruz.Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir makinadır.Çekişi çok iyi.Motora biraz su kaçsa bile arıza yapmıyor.Boruya entegre su hortumu sizi uğraştırmıyor.Uzun borularla koltuk yıkama başlığını kullanabiliyorsunuz.Bazı makinalarda bu özellik yok.Üstelik yerli malı ve bazı ithal ürünlerden son derece sağlam.Yalnız biraz ağır.Zaten tüm halı yıkama makinaları öyle hiç hafif değil.Kullandığım için tavsiye ediyorum.En iyi zaten bir ürünü kullanan bilir.Saygılar...
    quote:

    Orjinalden alıntı: tugbagurbuz

    bizim emektar vetrella marka halı yıkama makinası çok arıza yapmaya başladı. lütfen kullanıpta memnun kaldığınız halı yıkama makinelerini söyler misiniz?
  • arkadaşım aynı yorumu (çok uzun bir yazıydı) buraya almam belki doğru olmaya bilir diye forumda şuraya yazdığım yazıyı okumanı tavsiye ederim... eminim alırsan dua edeceksin....
  • Yeni teknoloji ürünleri içerisinde yer alan halı yıkama makinası modelleri yüksek bir platformda halı yıkama işlemi yapmaktadır. Tam otomatik, profosyonel, sanayi tipi, endüstriyel halı yıkama makinaları gibi çeşitleri ile halı yıkama tamamen makinalar ile yapılmaktadır. Kromtaş makina halı yıkama makinası üzerindeki üstün tecrübe ve kalitesi ile sizlere bu alanda büyük kolaylık sağlıyarak hizmet vermektedir.


    Bilgisayar ekranlı dokunmatik olarak çalışan halı yıkama makinaları ile sizlere büyük bir avantaj sağlamaktadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinakcan -- 12 Nisan 2010; 23:59:52 >
  • Aura cleanmax
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.