Şimdi Ara

Halit'in PTC Dükkanı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.. Foruma baktığımda birçok arkadaş birçok ptc sitesinin tanıtımını yapmış. Ben de kısa bir süre önce başladığım bu serüvende bir kaç deneyimimi paylaşmak istiyorum. Forumda bulunan konuların altına yazmanın uygun olmadığını düşündüğüm için yeni bir başlık açmayı uygun gördüm. Bazı arkadaşlar bu durumun forumda kirlilik yaratacağını düşünebilir ancak ben bu konuda sadece üyelik adreslerini vermeyeceğim, elimden geldiğince sizlere siteler hakkında da bilgi vermeye çalışacağım. Ayrıca tanımını yapacağım sitelerin arasında forumda denk gelmediklerim de var.

    Sözü çok uzatmadan tanıtımları yapıp dükkanımı açmak istiyorum :)


    Öncelikle şunu söyleyeyim bu işte çok yeniyim. Benim de sizlerden öğreneceğim bazı şeyler mutlaka olacaktır. Bu işe başlamadan önce fazla araştırma yapmadan, google'de bulduğum iki siteyle işe başladım. Ardından yaptığım araştırmalar sonucunda bu iki siteden çok daha iyilerine denk geldim. Ve şu an toplamda 6 site ile yola devam ediyorum.

    Ben de sizler gibi yolun başındayım ve ilk amacım belli bir sistem içerisinde ilerleyebilmek. Bunun için kendime bir plan ve program da yaptım. Bunu da sizinle paylaşacağım.

    Plan ve program yapmadan önce sitelerin özelliklerini iyi bilmek ve ona göre bir yol çizmek çok önemli. Bu noktada ilk dikkat edeceğimiz şey tabi ki güvenilirlik. Bu başlık altında paylaşacağım 6 sitenin de güvenilir olduğunu düşünüyorum. Ben hepsinin forumlarını araştırdım. Para çekmiş olan birçok kişi var. Bu konuda içiniz rahat olsun.

    Güvenilirlik kadar siteleri birbirinden ayıran diğer özellikler de önemli. Aslında ptc sitelerinin hemen hepsi birbirine benzemekle birlikte onları birbirinden ayıran küçük ama önemli farklar vardır. Bunları bilerek her sitede farklı yollar çizmemiz gerekebilir.

    Ne demek istiyorum, kimi sitede günlük reklamlar çok kazandırır ama kazandığınız ya da yatırdığınız parayla tuttuğunuz kiralık ref'ler tembeldir. Belli bir süre sonra kiralık ref dediğimiz bu botların reklam tıklamaları azalabilir. Bu durumda biz para kazanmak isterken zarar edebiliriz.

    Kimi sitede ise bu durum tam tersi olabilir. Günlük az reklam geliyordur ama sabırlı olup ref kiralayacak konuma geldiğinizde bir bakacaksınız ki kiraladığınız refler gerçekten de iyi kazandırıyor.

    Çoğu sitede adprize ya da puzzle şeklinde oyunlar vardır. Bu oyunlarda tıkladığınız reklamlardan çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Bu ödüller bazı sitelerde çok, bazı sitelerde az olabilir.

    Bu durum anketler, tasklar, minijobslar için de geçerlidir. Ben siteleri tanıtırken her sitenin özelliğinden bahsedip o sitede nasıl bir yol izlemeniz gerektiğinin de ipucunu vereceğim.

    1) Neobux

    Evet ilk sitemiz herkesin de tahmin ettiği gibi Neobux :) Neobux sitesi benim de ilk üye olduğum site. Ama sonrasında ben de biraz hayal kırıklığı yarattı. Sitede günlük reklamlardan 40 CENT (1 dolar = 1000 CENT) gelir sağlamak mümkün. Adprize oyunu da son derece bonkör. Hediye kazanabilirsiniz. Ancak sitede tutulan kiralık ref'lerle ilgili son dönemde ciddi şikayetler var. Ref'lerin tembel olduğu ve tıklamadığı yani zarar ettirdiği söyleniyor. Sitede 0.6 dolara ulaşıldığında 3 ref kiralamak mümkün. Minimum para çekme tutarı ise 2 dolar... Reflerin tembel olduğu düşünülürse bu sitede izlenecek en iyi yol günlük reklamlara ve adprize'lara tıklayarak 2 dolara ulaşmak. Sonrasında bu parayı ne yapacağınıza kendiniz karar verirsiniz.

    Ayrıca Neobux'da her para çekimi ardından para çekme limiti 1 dolar artıyormuş. Bu bilgi de önemli. Siteye üye olmak isterseniz aşağıdaki adresten üye olursanız sevinirim.

    http://www.neobux.com/?r=kentsurgunu87

    2) Clixsense

    Sizlere tanıtmak istediğim ikinci site ise Clixsense.. Benim 10 gün önce üye olduğum ve on günde 1 dolara ulaşmama rağmen bende hayal kırıklığı yaratan bir site. Sebebi ise sitede reklamlardan günlük sadece 30 CENT kazanılması. Bunun dışındaki eksileri ise ref kiralamak mümkün değil. Sadece sizin referansınızla üye olan ref'lerden kazanç sağlayabiliyorsunuz ki bu da çok zor bir şey. Bunun için forumda okuduklarıma göre insanların bir çoğu diğer ptc sitelerinde özellikle de neobuxda parayla reklam vererek sayfalarını yayınlatıyorlar. Bu sayede ref sayılarını artırıp ciddi gelir elde edenler var. Ama kabul etmek gerekir ki bu o kadar da kolay bir şey değil. Sitenin bir diğer eksisi ise minumum para çekme limiti 8 dolar. Oldukça yüksek..

    Peki siz on günde 1 dolara nasıl ulaştınız derseniz sitede her hafta 1-2 anket yayınlanıyor. Şanslıysanız bunlara denk gelip doldurmanız karşılığında para kazanmak mümkün. Ancak bazı anketlerin ortasında verdiğiniz yanıtlara göre üzgünüz siz bizim hedef kitlemize uymuyorsunuz şeklinde uyarı da alabiliyorsunuz.

    Ayrıca sitedeki puzzle oyununda günlük 30 defa şansınızı deneyebilirsiniz. Bana bu oyunda bir kere 100 bir kere de 250 cent çıktı. Zaten 1 dolar da bu sayede birikti.

    Şansımızın yaver gitmemesi durumunda hergün sitedeki reklamlara tıklayarak 266 günde 8 dolara ulaşmak mümkün. Ardından bu para çekilip diğer sitelere aktarılabilir, o parayla diğer sitelere reklamlar verilerek ref bulma yolu denenebilir. Tercih size kalmış.

    Siteye üye olmak isterseniz işte referans adresim.http://www.clixsense.com/?6377804

    3)Probux

    Ptc dünyasının Neo ile birlikte en çok tanınan sitelerinden birisi.. Forumda da bolca adresi mevcut. Peki neden bu kadar tercih ediliyor. İlk olarak günlük reklamlardan kazanç son derece yüksek. Ortalama 75 CENT civarında.. Ve bu sitede kiralanan ref'ler Neo'daki gibi tembel değil. Tabi ki bu ref olayı da biraz şans. Bazı refler tembel çıkabilir ama forumda edindiğim genel hava reflerin son derece çalışkan olduğu.

    Bununla ilgili size probux forumundan bir sayfa gösterecem.http://www.probux.com/forum/t32281-mesut-top-statstkler Mesut Bey'in sayfasını incelerseniz, kiraladığı 200 ref'in kendisine günlük 0.8 dolar kazandırdığını görebilirsiniz.

    Sitede para çekme limiti 5 dolar. Ancak bu sitede paramızı çekmek için acele etmeye gerek yok. Kazançlarımızla alabildiğimiz kadar ref alarak büyümek bu sitedeki stratejimiz olmalı. İlk 8 gündeki kazançlarımızla 0.6 dolara 3 ref almak mümkün. İlk iki sitedeki kaynaklarımızı da zamanla buraya aktarabiliriz.

    Sitenin eksik yönü ise puzzle oyunu biraz cimriymiş. Neo ve Clixsense de olduğu gibi ödül kazanmak zor diyorlar..

    Buyrun üye olmak isterseniz adresim.http://www.probux.com/?r=kentsurgunu87

    4) Fusebux

    İlk üç site kadar ismi duyulmayan bir site olan Fusebux, Probux'a çok benziyor. Günlük reklamlardan 70 CENT biriktirmek mümkün. Refler çalışkan yani site büyüme stratejisi için müsait. Tıpkı Probux'da olduğu gibi 8-9 gün sonunda ilk 3 refinizi 0.6 dolara alabilirsiniz. Para çekme limiti ise 4 dolar. Puzzle oyunu için bir tecrübem yok. Artık ne çıkarsa bahtımıza :)

    Üye olmak isteyen arkadaşlar için üyelik adresim..http://www.fusebux.com/index.php?r=kentsurgunu87

    5) Zapbux

    Fusebux gibi ismi çok duyulmayan bir site.. Ancak aynı Neo gibi biraz cimri. Reklamlardan günlük 30 CENT gibi bir rakam kazanabiliyorsunuz. Ancak bu sitede ref'lerin probuxdan bile daha iyi çalıştığı söyleniyor. Bu da demek oluyor ki sabırlı olup yaklaşık 20 günün sonunda alacağımız 3 ref ile yatırıma devam etmek. Ne kadar çalışkan olduklarını o zaman görebileceğiz. Puzzle oyununa da uğramak da fayda var.

    Üye olmak isteyenler için adresim..http://www.zapbux.com/index.php?r=kentsurgunu87

    6) Walwoo

    Sizlere önereceğim son site de pek bilinmeyen yeni açılan ancak güvenilir bir site. Walwoo'da hergün yorulmadan fazla vakit kaybetmeden 75 CENT biriktirmek mümkün. Bu sitede reflerin son derece çalışkan olduğu söylenir. Ancak biraz pahalılar. Diğer sitelerde 3 ref 0.6, 5 ref 1 dolar iken Walwoo da en az 5 ref kiralayabiliyoruz. Ve fiyatı 1.55 dolar. Kabaca bir hesapla 21 günde ref alabiliyoruz. Sitede puzzle oyunu bulunmuyor. Ben Walwoo'ya mutlaka üye olmanızı öneririm.

    Üye olmak isteyen arkadaşlar için adresimhttp://walwoo.com/?ref=kentsurgunu87

    Evet arkadaşlar benim size tanıtmak istediğim kendimin de aktif bir şekilde çalıştığım 6 site bu şekilde. Siteleri tanıtırken size ufak da olsa yol göstermeye çalıştım. Bundan sonrası sizin sabır, şans ve çalışkanlığınıza kalmış :)
    Ptc işi yeni başlayanlar için genelde sıkıcı ve gereksiz olarak görülebilir. Ancak atalarımız damlaya damlaya göl olur demişler. Bunu unutmamak gerekir. Bununla birlikte çalışmalarınızı belli bir plan ve programa göre yönetirseniz günlük 1 saatlik bir uğraş ile sadece reklamlara tıklayarak (anket, task, offers, adprize, puzzle bunlara hiç bulaşmadan) ayda 10 dolarlık bir gelir sağlayabilirsiniz. Bu rakam benim size verdiğim bu 6 site için geçerlidir. Bu rakamı küçümsemeyin. Çünkü havuzunuzda birikecek olan para ile yapacağınız yatırımlar (ref alımı) sayesinde bu rakamı her ay artırabilirsiniz.

    Hedefsiz olursanız, başlangıçta ne kadar çok hevesli olursanız olun zamanla sıkılacak ve bu işi bırakacaksınızdır. O zamana kadar ki emeklerinizde sitelere hibe olacaktır. O yüzden benim size tavsiyem bu işe başlarken sabırlı, planlı ve kararlı olun. Meyvelerini kısa sürede toplamamanız için bir sebep yok.

    Son olarak sizlere kendim için hazırladığım bir tabloyu sunmak istiyorum. Bu tabloda size tanıttığım 6 sitenin özelliklerini bir arada bulabilirsiniz. Ayrıca kendim için koyduğum kısa hedeflerde mevcut.


     Halit'in PTC Dükkanı...


    Bu anlattıklarımın dışında sitelerle ilgili kafanıza en çok takılabilecek bir kaç soruyu aşağıda yanıtlamak istiyorum.

    1) Sitelerde çıkan reklamları takip etmek için sürekli pc başında olmamıza gerek var mı?

    -- Hayır yok. Siteler genellikle server saatine göre günün belli zamanlarında sizlere reklamları gönderirler. Bu rakamlar genelde 20-30 arasında değişir. Bu reklamların dışında gün içinde size yine reklam gönderirler ama onları takip etmek için sürekli pc başında beklemenize gerek yok. Dizi izlerken reklam arasında bile girip bakmanız gelen o 3-5 reklamı tıklamanız için yeterlidir. Verdiğim günlük kazançlar ortalama rakamlardır. Tabi ki 3-5 Cent oynama olabilir.

    2) Reklamların hepsi birbirinden farklı renkte. Bunun nedeni ne?

    -- Bizim için en değerli reklamlar turuncu renkli olanlar. Onlar her gün 4 adet gelir. Hergün onlara mutlaka tıklamaya çalışın. Tıklamazsanız ve eğer ref kiralamışsanız ertesi gün ref'lerinizden kazanç alamayabilirsiniz. O yüzden ne yapıp edip o 4 turuncu reklama tıklamak gerekiyor.

    3) Minijobs ve Tasklar nedir? Herkes çok kazandırdığından bahsediyor ama bana hiçbirisi görünmüyor. Neden?

    -- Evet Neo'da bulunan Minijobs diğer sitelerdeki Tasklar yabancı dilde hazırlanmış görevlerdir. Son bir aya kadar bu görevlerden ciddi kazanç sağlamak mümkünmüş. Ancak son bir aydır level sistemi getirmişler. Bundan dolayı her görevi herkes yapamıyor. Yeni üye olduğunuzda size bütün görevler silik görünecektir. Bana ilk kez dün gece Neobux ve Clixsense'de iki tane görev çıktı. Üye olduktan 9 gün sonra.. Ancak bunları anlayamadım ve yapamadım. Ciddi bir İngilizce gerekiyor. Ama bu beni ve sizi yıldırmamalı :) Zamanla bu görevleri yaparak level atlamak ve para kazanmak mümkün olabilir belki. Ama şu an benim hedeflerimde onlar yok. Olursa ekstra olur.

    4) Points, Coins bunlar ne? Ne işe yarar?

    Points ve Coins bu sitelerde yer alan "Offers" etkinliklerinden kazanılan bir nevi puanlardır. Bu puanlar genellikle sitede altın üyelik almak için kullanılır. Ayrıca bazı sitelerde direk paraya da çevrilebiliyor. Ancak bu da öyle göründüğü kadar kolay değil. Ayrıca offers bölümünde yer alan birçok görev yapması zor. Bilgisayarınıza ya da telefonunuza çeşitli uygulamalar indirmenizi isteyen, ya da sitelere üye olmanızı isteyen görevler. Bu görevlerden bilgisayarınıza virüs bulaşması muhtemel. Kısacası uğraşmaya değmez.

    Bütün bunların dışında aklınıza takılan bir şey olursa bana sorabilirsiniz arkadaşlar. Ben de daha çok yeniyim ve öğrenecek çok şeyim var. Bunu birlikte gerçekleştirebiliriz.

    Eğer bu yazımla size küçük de olsa bir faydam dokunduysa ne mutlu. Hepinize bol kazançlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikhalit8 -- 28 Nisan 2014; 19:01:02 >











  • Paypal ile ödeme yapan güvenilir sistemler, tavsiye sırasıyla listelenmiştir. Refferer ile üye olmanın bazı

    avantajları vardır, yorumlarınızı bekliyorum, ödemelerle ilgili olarak bazılarından 2-8$ arası ödeme alınmıştır,

    Türkiye'ye ödeme yapan sistemlerdir kesinti yapmayan sistemlerdir.

    PTC Siteleri
    1 - Clixsense.com
    2 - Ojooo.com
    3 - Shbux.com
    4 - Probux.com
    5 - Neobux.com
    6 - Waoindia.com
    7 - Trbux.net
    8 - Twickerz.com
    9 - Ctpbux.com
    10 - Ptcsolution.com

    Beğer Kazan Siteleri (Paid to Like)
    1 - Paid-to-like.org
    2 - Socialtakipci.com
    3 - Youlikecash.com
    4 - Likes2cash.com
    5 - Xfans.eu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: humerusweb

    Paypal ile ödeme yapan güvenilir sistemler, tavsiye sırasıyla listelenmiştir. Refferer ile üye olmanın bazı

    avantajları vardır, yorumlarınızı bekliyorum, ödemelerle ilgili olarak bazılarından 2-8$ arası ödeme alınmıştır,

    Türkiye'ye ödeme yapan sistemlerdir kesinti yapmayan sistemlerdir.

    PTC Siteleri
    xxxxxxxx
    xxx
    xxxxxxx
    xxxxxxx
    xxxxxxx
    xxxxxxxx
    xxxxxxx
    xxxxxxx
    xxxxxxxx

    Beğer Kazan Siteleri (Paid to Like)
    xxxxxx
    xxxxx
    xxxxx
    xxxxxxx
    xxxxxx



    konu altına bu şekilde yorumlar yaparak gereksizlik yapmanıza gerek yoktu.
    gereksizler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maths87 -- 29 Nisan 2014; 19:21:01 >
  • Arkadaşlar bendehttp://www.ojooo.com/ açılıyor fakathttp://wad.ojooo.com/ açılmıyor. Bunun hakkında bilgisi olan var mı? Sizde de aynı durum mevcut mu?
  • Yaklaşık bir ayın ardından tekrardan merhaba arkadaşlar...

    Size bu yazıda bir ay öncesinde hedeflerimden bahsetmiştim. Yukarıda bahsettiğim 6 sitede bir ay boyunca aralıksız çalıştım. Bu çalışmaların sonuçlarını burada paylaşmak istiyorum.

    Öncelikle genel olarak şu an aktif olarak tıkladığım bu 6 sitede işler gayet yolunda :) Hedeflediğimiz tüm rakamların üzerindeyiz. Bunun nedeni Neobux ve Probux'da yaptığım tasklardan elde ettiğim gelirler. Belki çok yüksek rakamlar değil ancak 200-300 centlik ekstra bir katkı başlangıçta oldukça önemli olabiliyor. Bunun dışında clixsense sitesinde yaptığım 4-5 anket sayesinde 5 dolar biriktirmeyi başardım ki bu gerçekten de bana sürpriz oldu :)

    Neobux ve Clixsense sitelerinde ref almayı düşünmüyorum. Hedefim Neo'da 2 dolar, Clix'de ise 8 dolar barajını geçerek bu parayı çekip probux'a yatırmak. 10 dolarlık bu katkı probux'da bize 50 ref olarak dönecek :)

    Diğer dört sitede ise kiralık reflerimi belirlediğim hedef tarihlerinden 1 gün daha erken almayı başardım. Şu an 4 sitede de reflerim sorunsuz bir şekilde tıklamaya devam ediyor. Günlük ortalamalar da gayet güzel. Biraz daha detaylı bilgi vermem gerekirse..

    Probux'da şu an 8 refim var.. Bu reflerim 5 tanesini 5 gün önce aldım. İlk üçü ise bir hafta sonra bir ayı dolduracak ve yenilenecek. Kasamızda is şu an 1.7 dolar para var.. Probux'daki 8 refin performansı hiç fena değil. Günlük 2.1 avg civarında.. 1.33 avg üzerinin kar getirdiğini düşünürsek gayet iyi bir ortalama..

    Fusebux'da is şu an 6 refim var.. Bu reflerin 3 tanesini 5 gün önce aldım. İlk üçü ise yine bir hafta sonra bir ayı dolduracak ve yenilenecek. Kasamızda ise şu an 1.6 dolar para var. Fuse'de ilk 3 refimin ortalaması çok yüksekti. 3 avg'ye yakın bir ortalama tutturduk. Ancak sonradan aldığım 3 ref ten ikisi tembel çıktı :) Beş günde ikisi bize zarar ettiriyor. Bu da genel günlük ortalamayı biraz düşürdü. Şu anda fuse'de reflerimizin günlük ortalaması 2.13 civarında. Yine de güzel bir rakam.

    Zapbux'da ise 3 refimiz var. Beş gün önce aldık.. Ortalama avg şu an 2.93 Oldukça yüksek bir ortalama ancak zamanla fuse'de olduğu gibi bu rakamın da biraz düşeceğini düşünüyorum.

    Walwoo'da ise 5 gün önce aldığımız 5 ref var... Açıkçası walwoo'daki sistemi beğenmedim. Ref kiralamak daha pahalı. Diğer üç sitede her refin maliyeti 0.200 dolar.. Walwoo'da ise 0.310 dolar.. Bu da şu anlama geliyor diğer sitelerde günlük 1.33 ortalama üzeri kar getiriyorken walwoo'da en az 2.06 ortamala tutturmak gerekiyor. Peki beş günlük ortalamam kaç? 1.42 Yani zarardayız. Belki gelecek günler de yükselebilir. Ancak böyle devam edecek olursa walwoo'a tekrar ref kiralamak yerine parayı biriktirip çekmeyi ve probux'a yatırmayı düşünebilirim.

    Bir aylık performansın özeti bu arkadaşlar.. Önümüzdeki günlerde probux'a 10 dolar yatırıp yapmayı ve 50 ref kiralamayı düşünüyorum. Bu benim büyümemi hızlandıracaktır. Bunun ardından gelişmeleri yine buradan yazarım.

    Her türlü sorunuzu özelden yazabilirsiniz. Herkese bol kazançlar...




  • İnternetten para kazanmanın en kolayı ptc sitelerine üye olup günlük reklamlara tıklamaktır ayrıntılı bilgi için herkesi sayfama beklerim ödeme kanıtlarıyla beraberhttp://garantikazancptc.blogspot.com.tr/ )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.