Şimdi Ara

Halkbankası Parafly Parafparaların Geri Alınması Şikayet

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
861
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Parafly kartlarımızla kazandığımız Parafparaların geri alınması ile ilgili ekside olan arkadaşlar zarara uğramaktadırlar. Şikayetvar üzerinden, 4440400 ve bize ulaşın üzerinden yapabilirsek tüketici hakları hakem heyeti üzerinden şikayet edelim kampanya şartlarını değiştirsinler ben 3 yol üzerinden şikayetlerimi ilettim birlik olursak sonuç alırız.
    Örnek olay 1v1y üzerinden 100 tl alışveriş yaptım 10 parafpara kazandım -56 parafparada olduğum için -46 ya düştü başka kampanyadan 60 kazanıp artıya çıktım 1v1y den kazandıklarımı kullanmadığım için başka kampanyadan kazandıklarımı da silmişler. Eksi parafpuanda olan bir kişinin artıya çıkmadan kazandığı parafpuanları nasıl ve ne şekilde harcaya bilir harcayamayacağı puanlar için kampanyalara katılım izni verilmesin.



  • artıya çıkmışsa silinecek diyorsa o puanın silinmesi gerekiyor değilse tekrar yüklemeleri lazım yanlışlığı. Ayrıca konunun yeri sıcak fırsatlar konu dışı. Edit puanlar silinmediği için herkes bu kartı aldı başta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOĞA_AŞKI -- 12 Mayıs 2015; 11:39:27 >
  • yaptığım başvuru kabul edilmiş eksi puanda iken son kullanım tarihi olan puanları kullanamadığım için geri alınmıştı bugün itibariyle geri verilmiştir.
  • hocam halkbank genel müdürlükte calısan biri ile gorustum bimer e yazın diyor ali babacan okuyor
  • kamu çalışanı olarak bimer işlevselliği olmayan bir kurumdur bimere başvuru yaparsın hiç okumadan şikayet ettiğin yerden inceleme ister hiç bir zaman evet biz böyle yaptık denilmez konu kapanır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rumix

    kamu çalışanı olarak bimer işlevselliği olmayan bir kurumdur bimere başvuru yaparsın hiç okumadan şikayet ettiğin yerden inceleme ister hiç bir zaman evet biz böyle yaptık denilmez konu kapanır

    Hocam boşuna yazıyoruz desene

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.