Şimdi Ara

HALO (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • pokemaster , sana destek oluyorum . . .

    halo bence de mükemmel bir oyun ...
  • iğrenç bi oyun sakın almayın ve gördüğünüz yerde tabaları yağlayın
    grafikler hele felaket ötesi yaw
  • abi oyunu bi ortalarına kadar oyna öyle konuş. mafia ile karşılaştırma grafikleri sakın. mafia zaten dünyanın en iyisi . ama halo bence mükemmel . . .
  • ya super forg bile ondan iyidi sen ne diyon
  • sen de git o zaman onu oyna
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pokemaster

    quote:

    Orjinalden alıntı: Hellmarch

    Ee gelde anlat işte. Oyun zamanında güzeldi eyvallah ama çok abartılıpta grafiklerine de muhteşem demeleri beni pek bi güldürdü. Pokemaster pikaçunun suyunu yemini memini verde arada ut2004 doom3 farcry Call of Duty neyim oyna da ilerde torunların sana dede o zaman hangi oyunları oynardık dediğinde millet bunları bunları oynardı ama ben bi halo ile pokomonu biliyorum demiyesin.



    bak ! , pokemon aslında sevdiğim bi anime olmanın dışında bi şey değil. oyuncu olarak fazla iyi değilim. 40 yılda bi oyun oynarım . ama genelde gba tercih ederim. bilir misin bilmem '''' !
    ben web sitesi yaparım. bilgisayarın oyuncak olmadığını bilenlerdenim. web tasarım öğrenmek için elimden geleni yaparım. bilip bilmeden konuşma .. doom 3 oynamak bana saçma geliyo. mantıksız olarak savaş çok saçma .
    az ve öz oynarım ben' !'

    Gözüm ben sana web tasarımı yapıyon mu bi işe yarıyon mu diye sormadım ki hemen bu yönde savunmaya geçtin. Konu halo. Halo bana göre zamanında grafikleri iyi olan ama çook sonra pcye çıktığı için grafikleri zamnının oyunlarına göre dandik olan bir oyun. Oyunu bende bitirdim. AI si mükemmel. Çok zevkli hatta zevkli ötesi ama grafikleri güzel değil. Ben bunu belirtmek istedim. Doom3ün saçma gelmesi bence doğal zaten bana da saçma geldi ve yarıda bıraktım. Ancak ger olan bir şey var ki grafikleri en gelişmiş oyun. Ne ise fazla polemiğe girmeyeceğim. Sadece arada bir Gba dan ve web dizaynından başını kaldırıp diğer güzel oyunları da oyna ve aralarında ki farkları gör.




  • ya halo ile halo: combat evolved aynı oyunmudur ark.lar?
  • afedersin ama halo ya kötü diyen beyinsizdir.Sence o kdr eski oyun pc nie kasıo zamanına we bazıları için şimdie göre.Oyundaki yapay zeka nın 1 başka örnei YOK!!! Grafikler belki first person da kötü gelebilir ama araç kullanırken ki o kaplamalar manyak silahlar we adamın kendisi de manyak ztn.Online oyunama zewkinden bahsetmiorum bile online olarak en zevkli oynanan oyunlardan biri bi araca 3 kşi binip herkesin ayrı ayrı bişi yaptıgı kaç oyun war serbestçe???Ayrıca doom 3 farcry cod demeşsin demek ki hiç bişi bilmiosun sdce konuşuosun onlarda kullanılan fizik grafik motorla halo nun ki aynı mı? adamlar doom 3 için yeni motor glştrdiler olsun o kdr ayrıca halo nun kendine has fizk motoru çok güzel.....




  • Halo'ya laf attirmam...
  • Bence halo çizgi filim karakterlerini öldürmece oyunudur. Başka hiçbir anlamı yok. Ne konusu adam gibi. Ne grafikleri. Nede yenilikleri. Oyun boyunca aynı tipte yaratık geliyor ve bunları öldürüyorsun. Lütfen dürüst olun sizce bukadar övgüyü hakedecek bir oyunmu?
  • bencede oyun çok keyifliydi herşeyden önce fizik motoru çok hoşuma gitmişdi silahlar gerçekten vurma hissi veriyodu ve geniş haritalarda oyananan savaş sahneleri harikaydı, grafiklerde çıktığı zamanda dahi fazlasıyla yeteriydi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alyy

    bencede oyun çok keyifliydi herşeyden önce fizik motoru çok hoşuma gitmişdi silahlar gerçekten vurma hissi veriyodu ve geniş haritalarda oyananan savaş sahneleri harikaydı, grafiklerde çıktığı zamanda dahi fazlasıyla yeteriydi

    katılıyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aborjin

    ya halo ile halo: combat evolved aynı oyunmudur ark.lar?


    tartışma hoş güzel de ark.lar bu tarrtışma da fikir sahibi olmak için oyunu bi görsem diodum ufak bi soruya vericeniz cevap bunun için yeticek de artıcaktır soru basit yukardaki 2 oyun da aynı oyun mudur biri xbox versionumudur? sorarım, saygılar
  • iğğğğğğğğğrenç bi oyun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.