Şimdi Ara

Halo 5 multiplayer beta hakkında soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar betayı oynayan var mı yada oynamış olan bu aim olayı nasıl videolar da baya gördüm cod gibi aim alıyo millet ( harika bi durum) acaba nasıl kullanışlı mı birde smg kullanan var nası oluyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • harika bi durummu oto aim alması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halo 5 multiplayer betayi oynadim ki uzun yillar halo oynamis ve halo fani olarak ozetlemem gerekirse biraz 3 den biraz reach den esintiler var kendine has yenilikleriyle de 3 veya reach gibi efsane bir mp deneyimi kesin olmasada 4 den cok daha iyi genel olarakta cok iyi dengeli bir mp vardi. Oyle kolay aim oto aim veya cod gibi cabucak olup oldurme halo 4 de bile cod kadar değildi halo 5 betada da degil. Halo nun oynanisina aykiri zaten oto aimler hizli olup oldurmeler. Ben memnun kaldim betadan cikisina kadar biraz daha zor yaparlarsa daha 3 veya reach gibi yaparlarsa nesillik oyun olur her oyunu gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B2022E7A -- 6 Haziran 2015; 5:39:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-8B2022E7A

    Halo 5 multiplayer betayi oynadim ki uzun yillar halo oynamis ve halo fani olarak ozetlemem gerekirse biraz 3 den biraz reach den esintiler var kendine has yenilikleriyle de 3 veya reach gibi efsane bir mp deneyimi kesin olmasada 4 den cok daha iyi genel olarakta cok iyi dengeli bir mp vardi. Oyle kolay aim oto aim veya cod gibi cabucak olup oldurme halo 4 de bile cod kadar değildi halo 5 betada da degil. Halo nun oynanisina aykiri zaten oto aimler hizli olup oldurmeler. Ben memnun kaldim betadan cikisina kadar biraz daha zor yaparlarsa daha 3 veya reach gibi yaparlarsa nesillik oyun olur her oyunu gibi.
    aimden kasıt aim down sight olayı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketchup. -- 6 Haziran 2015; 16:17:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.