Şimdi Ara

Hamas Festival Saldirisi Yeni Goruntuler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uzaktan Gelen on Xtwitter
    7 Ekim'den yeni görüntüler. ⚠️Dikkat +18 Hamas, müzik festivalindeki gençlerin saklandığı yere el bombası attıktan sonra, kanlar içinde ve sersemlemiş halde hayatta kalanları çekip rehin almak üzere bir kamyonete bindiriyor.
    https://twitter.com/Uzaktan_Gelen_/status/1724504412209414455

    Bence acik acik bu da teror israilin yaptigi da diyebilmeliydik. Bunlara mucahit demek bence yanlis oldu




  • Bu forumda çok israil tohumu var




    Bütün dünya medyası zaten yahudilerin elinde. Forumda 40 iq'li muhalifler de sırf her şeye zıt gitmek için israili destekliyor. Kendilerini marjinal sanıyorlar böyle yapınca




    Hamas 1 kişi öldürdüyse , israil 10-20 sivil öldürdü.

    Tipik herhangi bir arap terör örgütünün meydanı boş bulduğunda yapabileceklerinin göstergesi. Bunlar böyle güçsüzken hep mağdur güçlüyken ya da karşı taraf savunmasızken zorbanın ta kendisi. İsrailin gücü hamasta olsa israilin yaptığının 100 katını çevresindeki ülkelere yapar bunlar.
  • Aklımdakileri yazıp polisle uğraşmaya gerek yok, umarım gencecik insanlara zulmü yaşatan teröristlerin kökleri kazınır.
  • Bu forumda çok israil tohumu var




    Bütün dünya medyası zaten yahudilerin elinde. Forumda 40 iq'li muhalifler de sırf her şeye zıt gitmek için israili destekliyor. Kendilerini marjinal sanıyorlar böyle yapınca




    Hamas 1 kişi öldürdüyse , israil 10-20 sivil öldürdü.

  • Savaşta her iki tarafta suçludur insan öldürmenin, zulüm etmenin hiç bir haklı yanı yoktur.
  • Tipik herhangi bir arap terör örgütünün meydanı boş bulduğunda yapabileceklerinin göstergesi. Bunlar böyle güçsüzken hep mağdur güçlüyken ya da karşı taraf savunmasızken zorbanın ta kendisi. İsrailin gücü hamasta olsa israilin yaptığının 100 katını çevresindeki ülkelere yapar bunlar.
  • Kamyona binen ikinci elemanin eli parcalanmis
  • mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt

    Terörün ve teröristin karşısında kim varsa onu desteklerim.


    Siz ıslak islamist hayallerinize devam edin.


    Bu forumda 10 senedir kaç tane Yemen konusu açılmış git bir say, sonra gel burada millete laf söyle.


    Suudiler bak bakalım orada ne yapıyorlar?


    Boş boş muhabbetler sürekli. Filistinden banane?

  • ayzeb A kullanıcısına yanıt

    Haklısın ben ellerinde keleş değil çiçek tutanları izliyorum videoda

  • İki tarafın birbirinden zerre farkı yok diyoruz İsrail destekçisi oluyoruz.


    Neyse kahve dökenlerden mercedesleri de yakmalarını bekliyoruz

  • ayzeb A kullanıcısına yanıt

    Hocam, ortada itiraf ya da görüntü yok. Rus ve iran yanlisi Grayzone isimli bir blog söylediğinizi iddia ediyor. Fakat, ortada itiraf ya da görüntü yok. Pilotlar, merkezden yönetilmek yerine birkaç yerde insiyatif almişlar. Hamaslilar israilli askerleri soyup, üstlerini giyinmişller, orada insiyatif almişlar. itiraf dediğiniz bu. 7 Ekimde 1000den fazla Hamasli öldürülmüş.


    Hamas katliami videoya aldi, telegram kanallarindan birçok video paylaştilar. Filistinliler katliamdan sonra kutlama yapip, şeker dağitiyorlardi Gazzede. Hamas liderleri, katliami övüp, tekrar tekrar yapacaklarini açikladilar.


    Yahu, Hamas bugüne kadar 11 binden fazla roket atti israilli sivillerin üzerine. intihar bombalamalari, biçaklama saldirilari, araçla sivilleri ezmek vs bugüne kadar bebek, kadin, çocuk ayirmadan binlerce sivili öldürdü. Orada neler olduğu hakkinda hiçbir bilginiz yok, bir tane komplo teorisi okuyup, Hamasi aklamaya çalişiyorsunuz.





  • ayzeb A kullanıcısına yanıt

    İsrail'in aklanmaya çalıştığı nerede yazıyor? Zevk için öldürmüşler işte bu kadar basit. Karşı taraf da zevk için bombalıyor. Eski yorumlarına baktım da bir tane yemende ölen müslümanlar için yorum atmamışsın, konu açmamışsın. Çok garip.

  • mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt

    Arap tohumları kendileri çalıp kendileri oynuyor. Yallah gazzeye, cennete direkt uçuş var.

  • kortor K kullanıcısına yanıt
    Arabların ne durumda olduğu belli. Bu arab meselesi değil. İnsanlık meselesi oldu artık. Yallah sizide israil yanına. Ordanda uçuş var ama akibeti meçhul....
  • Bu forumun en garip tarafı ,kendi inandıklarına inanmıyorsanız ya israil tohumu olursunuz,yer yer fetocu olursunuz.Ama onlar insan olmayı bir türlü beceremez.

  • Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt
    Ne zamanlar forumlarda olmuşum onada göz atsaydın. 2 -3 yıl öncesine kadar uzun dönem forum takip etmiyordum. Ayrıca sadece açılan konulara cevap verdiğimide görmüşsündür. Yoksa çoktan maraşal olmuştum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.