Şimdi Ara

Hamilton'ın aracında iki büyük çatlak tespit edildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mercedes, Austin'deki hazırlıklar sırasında Lewis Hamilton'ın aracında iki büyük çatlak tespit etti. Bunun üzerine Hamilton, ABD Grand Prix'de yeni bir şasiyle yarışacak.

     Hamilton'ın aracında iki büyük çatlak tespit edildi


    Mercedes, Hamilton'ın son yarışlardaki, özellikle de Nico Rosberg'in güçlü bir performans gösterdiği Abu Dabi GP'deki performansı karşısında şaşkınlığını dile getirmişti.

    Mercedes, Austin'de Hamilton'a ait aracın şasinde yaptığı detaylı analiz sırasında, iki büyük çatlak buldu.

    Bunun üzerine Mercedes, Austin'e yeni bir şasi getirme kararı aldı. Yeni şasinin, Hamilton'ın eski performansına dönmesine yardımcı olması bekleniyor.

    Mercedes takım patronu Ross Brawn, "Lewis'in Abu Dabi'deki performansı, özellikle Nico ile kıyaslandığında, hiç de beklediğimiz gibi değildi" dedi.

    Brawn, "Nico, Abu Dabi'de harika bir iş çıkardı ancak asıl kafa karıştırıcı olan Lewis'in aracının, Nico'nun aracındaki performansla uyumlu olmamasıydı. Aracı detaylı bir şekilde inceledik ve şaside düşündüğümüzden daha çok, oldukça büyük bir hasar tespit ettik" diye konuştu.

    Araçtaki hasarın "oldukça önemli" olduğunu belirten Brawn, "Bunlar, aracın kontrolünü bile etkileyebilecek düzeyde olabilir" ifadesini kullandı.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.