Şimdi Ara

hamit-amrabat = mustafa sarp-barış özbek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bütün bir senenin sonunda varılacak sonuç.

    sadece ve sadece schalke maçında kilidi açması ve cluj maçında yaptığı asist'in dışında bütün bir sezon takıma zarar veren bir hamit ve yine bütün sezon boyunca tek numarası topu sağa alıp 15 metre önündeki rakip takım oyuncusunun göğüs hizasına orta açmak olan, futbol zekası sıfırın altında bir amrabat'ı galatasarayda görmek artık midemi bulandırıyor.

    aslında barış,sarp ikilsinin daha iyi olduğunu bile söyleyebiliriz.en azından haddini bilerek oynayan adamlardı bunlar.

    bu oyuncuların bu takımda bırak ilk onbir oynamayı yedek bile oturması yanlıştır.riera gibi zamanla,alıştığında daha iyi oynayabilecek isimler de değildir .biri gelmiş 30'lu yaşlara,diğerinde mantalite yok.aydın,engin(ki iyi bir engin takımda ilk onbir bile oynayabilir)hatta ve hatta emre çolak bile takımda kalabilir ama bu herifler kesinlikle postalanmalıdır.







  • Dünyada kimsenin oynamadığı cift santrafor oynuyorsun (bunlardan biri burak) orta sahayı boş bırakıyorsun ve siz orta saha oyuncularına kızıyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

    Dünyada kimsenin oynamadığı cift santrafor oynuyorsun (bunlardan biri burak) orta sahayı boş bırakıyorsun ve siz orta saha oyuncularına kızıyorsunuz.

    dostum bu sene hemen hemen bütün maçları izledim ve vardığım sonuç bu.melo,selçukla ilgili çok az eleştiri yapmışımdır.selçuk türkiyenin en iyi yerli oyuncusu ve melo dünyanın en iyi ön liberolarından biri .bu adamlar da 4-4-2 nin ORTA SAHA oyuncuları.farkettiysen emre çolak'a ve aydına bile razıyım dedim.
  • Tam Amrabat kadar taş düşsün başına.
  • Dün Amrabat'ın peşine taktığı Fenerliler kadar taş düşsün kafana.
  • Blok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Otorité

    Tam Amrabat kadar taş düşsün başına.

    ben de senin için aynı dilekte bulunuyorum.e tabi futbolu 40 yılda bir,oturduğu organlarla izleyen insanlara derdini anlatamazsın.bir gün beyinlerinizi kullanabildiğiniz gün anlarsınız ne demek istediğimi!
  • amrabat mı


    blok
  • Bir pozisyon vardı dün ki maçta 3 ya da 4 fenerbahçeli Amrabat'ın peşinden koştu ve faul yaptılar amrabat bire birde çok etkili bir oyuncu hakkını vermek lazım Amrabat'dan memnunum.
  • Amrabat zaten yedek olarak düşünülüyorda Hamitte zararın neresinden dönülse kar bence, ayrıca Eboueden iyice gıcık kaptım
  • Burak'ın karşı karşıya kaldığı pozisyonda Amrabat'ın kendi sahasından attığı çalım, verdiği o pas neydi peki? Burak atsa o golü eminim bu konu açılmıcaktı.
  • Amrabat nerdeyse Messi kadar yetenekli bir oyuncu. Dün 4 fenerli anca faul yapar top kaptılar ondan. Attığı bacak araları vs. Her girdiği maçta böyle. Amrabat hiç bir maçta bize zarar vermedi zaten girdiğinde oyun bitmiş oluyor. Girincede çok iyi oynuyor.
  • Amrabat'ın Burak'a attığı ara pası, maçın sonlarına doğru olan, gol olsaydı görücektim ben sizi.
  • Amrabat ne yapacaktı daha?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ross Geller

    Amrabat'ın Burak'a attığı ara pası, maçın sonlarına doğru olan, gol olsaydı görücektim ben sizi.

    bunlar skor adamı 2-1 yensedik amrabat ne çalım attı bilmem ne.


    amrabat gs ın elindeki en hizli oyuncu .deplasmanda at önüne 50 mt depar atsın 5 mt fark atar defe. bu adamı baştan oyanatacaksın özellikle deplasman ve büyük maçlarda .dar aalnda çok etkili değil ama geniş alanda ronaldoyu aratmaz.
  • ilk ayrı fenerin bastığı anda selçuğun atacağı paslarla dağıtırdı amrabat defi. maç 2-1 e gelince fener daha defansif oynamaya başladı o sattem sonra amrabat napsin terim bu çift fwden vazgeçmeli .kanat oyununa dönmeliyiz.

    yanlış diyen 2. real maçının 2. yarısını saniye saniye seyretsin.ilk maçta tek fw amrabat oynasaydık keşke.
  • Şu takım tek forvete dönüp sizlerde görseniz Amrabat'ı.Ama yok işte gereksiz 4-4-2 sistemi.Yav tamam 2 sene iyi götürdü ama olmuyor be hoca,Real maçında tek forvetle ne kadar etkiliydik bak 2.yarı.Ah ah!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alperi hamitin yerine düşünüyorlar zaten bence.
  • Ben bu seneki Robben ile 2. Yaridaki Amrabat arasinda bir fark goremiyorum. Dider reyizi saymazsak bu sene en beğendiğim oyuncu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fontomizer

    Şu takım tek forvete dönüp sizlerde görseniz Amrabat'ı.Ama yok işte gereksiz 4-4-2 sistemi.Yav tamam 2 sene iyi götürdü ama olmuyor be hoca,Real maçında tek forvetle ne kadar etkiliydik bak 2.yarı.Ah ah!

    takımın formasyonu ne olursa olsun amrabat asla işe yaramaz.zeka,mental açıdan çok ama çok geri bir futbolcu.iki driplinge tav olmamak gerek.topu ileriye taşımakta çok sıkıntı çekmiyor ama taşıdığı topu saçmasapan kullanıyor,eline yüzüne bulaştırıyor.bir insan topu sağa çekip rakibin GÖĞÜS HİZASIna bir kere orta açar,tamam eyvallah.iki kere açar hadi kabul ama bunu en az 10 defa yaptı.bu bir zeka yoksunluğudur ve mide bulandırıcıdır.açtğı diğer ortaların %98 i isabetsiz,rakibin müdahalesiyle sonuçlandı.bir iki tanesini de burak ve drogba değerlendi.bütün sezon yaptığı bu.ha bir de bir iki kez çizgiye inme başarısı gösterdi




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.