Şimdi Ara

Hanedan Squad - FIFA 16 PC Pro Club

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Efendim bendeniz oyun kurucunuz, 2 yıl öncesinin dünya 7.si ortasahanız oyununda Mister lakaplı takım kaptanınız

    Firmanın donanım yaklaşımı yüzünden geçen yılı pas geçmiştik, Fakat bu yıl FIFA 16 Pro Club çalışmalarımızı birkaç gün önce başlattık.

    Uzun lafı kısaltalım, reklam faslından sonra sadede gelelim; birçok oyunda faaliyet gösteren Hanedan guildimizin çatısı altında FIFA 16 Pro Club takımımızı oluşturuyoruz : Hanedan Squad.

    Şu anda takımı oturtma aşamasındayız, Oyun kurucu haricindeki tüm mevkilerde arayışımız sürüyor. Elimizdeki oyuncuları yeteneklerine göre sahaya en güzel nasıl dizebiliriz ve sahaya en güzel nasıl yayılabiliriz buna kafa yoruyoruz.

    Takım prensiplerimiz şu şekildedir:

    - Ortamımız şen şakrak, ancak takım disiplinimiz yüksektir.

    - Seviyesizlik, saygısızlık, hır-gür, siyaset, fanatizm, bölücülük, kutsal değerlere veya kişilere hakarete töleransımız yoktur. Tecrübeye, akıl yaşına ve kaliteye ayrı bir saygı beslemekteyiz.

    - Herkes fikrini, görüşlerini maç sonunda veya devre arası paylaşabilir, herşeyin üzerinde beraberce konuşabiliriz. Ancak oyunu saha içerisinde başta (sevilen oyun kurucunuz :) ) ben olmak üzere ortasahadaki oyuncular kurar ve yönlendirir. Maç içerisinde başıboş ve her kafadan bir sesin çıktığı takımlardan olmadık, olmak istemiyoruz. :yasak:

    - Oyuncularım mevkilerinin gerektirdiği denemeleri yapmasında sakınca görmemekteyiz. Kanat oyuncusuna "olması gereken yerde" neden çalım atmaya kalktın demeyeceğiz. Tabi yanındaki arkadaşına pas vermeyi, yeri gelip defans yapmayı da bildiği sürece. Yani özcümle Pro Club'un gerçek bir maç havasında oynamak hedefimizdir.

    - "Yedek kalma" futbolda da, pro club'te de olası birşeydir, bunu kaldıramayanların single player'a yönelmesinde fayda vardır...

    - Her mevkide alıma açık olduğumuzu söyledik. Ancak gelecek kişilerin takıma zaman ayırabilmesi esastır. İlk zamanlar gelenler ve gidenler, az veya çok kişiyle birtakım ufak karmaşalar yaşayabiliriz, kuruluş zamanları böyle şeyler olur. Bu debdebe sona erdiğinde yüksek sadakatli ve yetenekli oyuncular, Allah'ın izniyle Hanedan Squad forması altında ışıldamaya başlayacaktır efendim :)

    Başlangıçlar ve başlayanlar her zaman değerli ve unutulmazdır, bekliyor olacağız..

    Keyifli oyunlar olsun cümlemize.







  • Benim overal 88 moo mevki ama defans yada forvet de oynayabilirim. Genelde pas odakli oynuyorum

    Ama vardiyalı işten dolayı online zamanlarım karışık uyarsa denemelik gelebilirim takıma. Uyum olursa devam ederiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Totomushen kullanıcısına yanıt
    Başarılar dilerim..
  • emreyyyyy kullanıcısına yanıt
    İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, sizlere de başarılar.

    Yavaş yavaş ligleri tırmanıyoruz.
    Hanedan Squad'a katılmak isteyen oyuncular lütfen Origin ID bıraksınlar veya bildirsinler.

    Henüz başladık, dolayısıyla mevkiler ve oyuncu sayısı konusunda beyin fırtınası sürüyor, iştirakiniz buna da katkı yapacaktır ve takımın temellerine imzanızı atma şansınız bulunuyor.

    Herkese keyifli oyunlar olsun.
  • Arkadaşlar başvurular için küçük bir not düşmek gerekiyor sanırım;

    Şu anda önceliğimiz olan mevkiler:

    - Box to Box veya Defansif Ortasaha (Kesinlikle CAM veya Forvet Arkası ARAMIYORUZ. Oyun kurucumuz var, "Ben ortasahada oynarım" diyerek mevcut oyun kurucumuzun klonu gibi sahada dolaşmaya niyeti olanlar lütfen gelmesinler :) Defansif görevler yapabilecek, savunmanın önündeki pozisyonuna sadık, sakince pas yapabilecek oyuncular arıyoruz. )

    - Kanat oyuncusu

    - Stoper, Bek ve Kaleci (Buraya da bir virgül koymak lazım. Bu üç mevki oyunun en zor mevkilerinden. Dolayısıyla ne yaptığını bilen oyuncuların başvurmasını rica ediyoruz. Dur bi de defans oynayayım bakayım nasılmış hevesi ile bütün takımı perişan etmeyecek, bu mevkilere sadık ve bu mevkilere adanmış oyuncular istiyoruz.)

    Biz sakin, paslı ve oyunun yayarak oynamaya çalışan bir grup kurma gayretindeyiz. Dolayısıyla yukarıdaki standartların özüne hakim olabilmiş tüm oyunculara kapımız açıktır. Oyundaki karakterinizin henüz eksik olan nitelikleri veya Overall'ı bizim için olumsuz ya da olumlu bir etken değil, önemsemiyoruz. Değerlendirmelerde sahadaki oyun disiplininiz ve yapmaya gayret gösterdikleriniz ön planda olacaktır.

    Başvurulara biraz da olsa yön vermek için bu açıklamayı ekleyelim istedik, herkese keyifli oyunlar olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Totomushen -- 18 Ocak 2016; 19:44:30 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.