Şimdi Ara

Hangi 308 sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 308 en hoşuma giden ve en donanımlısı onun üzerinde yoğunlaştım allure olanı iki tane araç buldum sahibindende 65 bandına alınabilecek sizce hangisi daha mantıklı

    1-Camtavan yok hasarda yok km düşük
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-308-39000-km-1-haftalik-fiyat-506234711/detay

    2-diğerinden daha dolu ama km yüksek hasar var
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-308-dizel-plus2014-model-plus62.500-km-plusfull-allure-paket-pluscam-tavan-502484744/detay/

    3-düşük km hasar var 2 parça boya yada değişen

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2014-peugeot-308-allure-cam-tavan-485505354/detay
    yardımlarınız için teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igny -- 3 Aralık 2017; 0:7:19 >







  • Ben ilk ilanı tercih ederdim.Km olarak 1-1,5 sene daha yeni araç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasar yok ama kaput değişmiş. neden acaba ?

    ikinci de kaput değişmiş tampon far ile birlikte ama hasar kaydı 4bin civarı ise motorda sorun olmamıştır muhtemelen !


    cam tavan önemli ise onu alın bence. 2 bin lira farka değebilir cam tavan. tabi ikisine de 3-5 pazarlık yapılır diye düşünüyorum.
  • Denon, km ve fiyattan dolayı kesinlikle ilk ilan derim İkinci de beni çeken sadece cam tavan oldu ama açılmamasından dolayı olmazsa olmaz değil bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikincisinin oyuncakları daha fazla ve cam tavan aklımı çeliyor ama onu en fazla 2 sene kullanırım ve 100 bine gelir diğerini 4 sene kullarım 100 e anca gelir.1.sınınde km si ilgimi çekiyor.açıkçası aracı borçla alıcam o yüzden 2 senelik bir borcum olacak bu süre zarfında sorunsuz binmek istiyorum ve 2.el korkum olmasın istiyorum.peugeot zaten 2.eli kötü birde hasar kaydı ve km eklenince cam tavan vs gibi oyuncaklar telafi edermi acaba bu açığı.
  • Benim aracım cam tavan. Komple cam olduğu için içeriyi çok ferahlatıyor. Sizin durumunuzda olsam düşük km li başka bi araç bakardım ama donanımlı olsun cam tavan olsun isterdim. Olmazsa 1nci seçenek de iyidir fakat kaput değişikliğini iyi araştırıp sağlam bi expertize sokmak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginç 😊 1. İlanı yakkaşık 1 ay önce forumdan bir arkadaşımız bana sormuştu. O zaman kaput değişikliği söylenmiyordu ve hatasız yazıyordu zannedersem. Ben hatasız denmekle birlikte sağ ve sol far üzeri açıklıkların eşit olmamasından dolayı şüpheler var demiştim. Şimdi kaza fotosunu koyunca belli oldu. Konuya gelirsek bence 2si arasından ilki daha mantıklı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 29 Kasım 2017; 9:19:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • km 100 bini geçmeden rahat satarım derseniz 1. seçenek öne çıkıyor tabi. onu alın o zaman. sırf cam tavan için bakmayın o zaman, ikisi de ful zaten.

    bu ikici eli yavaş olayı son günlerde çok çıktı karşıma ama Reno ve Fiattan sonra Pejo var piyasada bir ton. nasıl ikinci eli yavaş oluyor ki ?

    308 de tutuldu gibi, bolca öneriliyor. Allure EAT6 otomatikler sorunsuz diye...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: macropolo

    Benim aracım cam tavan. Komple cam olduğu için içeriyi çok ferahlatıyor. Sizin durumunuzda olsam düşük km li başka bi araç bakardım ama donanımlı olsun cam tavan olsun isterdim. Olmazsa 1nci seçenek de iyidir fakat kaput değişikliğini iyi araştırıp sağlam bi expertize sokmak lazım.

    Cevap için teşekkürler hocam 2 aydır araç arıyorum 5 tane seçenekten düşe düşe 308 e düştüm az yakan konforlu bir araç istiyorum.
    c4-ds4-civic hb -308 eski ve yeni kasa bunlar arasından yeni kasa 308 e karar kıldım gibi.cam tavan bende çok istiyorum hatta eski aracımı satarken cam tavan veya sanrooflu bir araç alıcam dolu olsun konforu olsun diye sattım.Bu dolulukta bu fiyata başka bir araç varmıdır
  • Hocam 2. Araç forumdan bir arkadaşın ilanıydı.Kullanıcıyı bulursam eklerim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle 1, cam tavan yok sıkıntı tamam da, diğerinin önüne geçecek sebepleri var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • igny İ kullanıcısına yanıt
    En son eklediğiniz ilan dahil üçü arasından ilk ilandaki 39.000 Km. de bulunan araç daha uygun görünüyor.

    İki üç ay önce "B" sınıfı araçları test etmiştim. 208 ile beraber 308 deneyimim de oldu.

    Otomatik baktığımdan EAT6 şanzımanlı aracı test ettim.

    208 ile 308 arasında kabin genişliğini konu dışı tutarsak, test güzergahının genellikle asfalt olmasını da hesaba katarsam, sürüş konforu olarak pek bir fark hissetmedim.

    Ancak her iki araçta da "bu yeni şanzıman hakikatten olmuş" dedirtecek bir motorla uyumu mevcut.

    Rampa iniş ve çıkışlarda oldukça kararlı.

    Ben sadece 208'in garip direksiyon yerleşimini garipsedim. Bir türlü gösterge panelini engellemeden görebilecek ayarlamayı yapamadım.

    Unutmadan bir de bütün kontrolleri dokunmatik ekrana almışlar. Ki bu durum 208 ve 308'de de aynıydı. Klima kumandası, multimedya ayarları kısacası bütün düğmeler dokunmatik ekrana alınmış. Kullanımı için belli bir alışma süreci gerektirecek.




  • Benim eski aracım da 2014 model Allure 308 idi, 30bin km'de 63bin TL'ye aldım, 2 sene bindim 101bin km'de 64bin TL'ye sattım. Satış işlemi bir haftada gerçekleşti. Cam tavan, denon, navigasyon, renkli-grafikli bilgi ekranı (kadranların ortasında), adaptif cruise control, çarpışma ikazı-otomatik fren vs. bayağı opsiyonlu ve doluydu araç, keyif alarak kullandım.

    Cam tavan çok büyük, güzel de bir hava ve ferahlık katıyor araca fakat ben de bu ikilemde kalsam sırf Denon için ilk ilana yönelebilirdim. Standart ses sitemi vasatın altında, Denon oldukça başarılı temiz ve gümbür gümbür. İlk ilanda keşke anahtarsız giriş çalıştırma da olsaymış, o zaman tadından yenmezdi.

    Bence cam tavan + denon + anahtarsız üçlüsüne sahip bir araç düşürmeye çalışın mümkünse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 2 Aralık 2017; 14:8:34 >
  • Hocam denon benim için gereksiz müzik dinleyen ve seven biri değilim radyoyu haber dinlemek için kullanırım genelde denon stepneyi iptal ettiği için olsada sökmeyi düşünürüm açıkçası stepne bile denondan önceliklidir yani eğer 1.ilamı sırf denon için diyen varsa bu benim için geçerli değil diğer yönleri karşılaştırırsak sevinirim son ilan 2 parça boyalı diyor ama değişende olabilir bilmiyor serviste sorgulatacam eğer boya değilde değişense sizce bu para çokmu 22 binde olması aklımı çeliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 - 2 - 1 benim sıralamam bu şekilde olur.

    üçüncüde hem km hakikaten düşük hem de hasar yok...

    ikinci de km ilkine göre yüksek değil 20bin km 3 yılda günlük 18 km yapar... hasar kaydı da 4bin tl ve çarpışma, bu hasar kaydı çok değil.

    ilk aracın öne çıkan hiçbir yönü yok, hem boş hem de diğerlerine göre km düşük değil...

    aldığınızda illa ki ufak tefek hasarlar olacaktır, zaten hasarlı olan arabayı almanız arabanın daha az değer kaybetmesine yol açar. ayrıca 3-4 yıl kullanılacak bir aracın boyasına bakıp canınız sıkılmaz ancak konforsuz ve donanımsız olmasına bakarak canınız sıkılabilir.
  • 1. araba sadece Allure. Comfort paket yok, yani cam tavan anahtarsız çalıştırma vs.
    2. araba Allure+Premium paket(premium'a comfort paket dahildir). Ama hasar kayıtlı, km'si çok vs.
    3. araba Alure+Comfort(sport paket 17" jant var ama sport tuşunu göremedim, o yüzden sonradan mı alınmış yada sport paket mi bilemedim? 2 parça boya+dolu hsarı+cam değişimi vs. gibi dertleri var???

    Al birini vur ötekine!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 3 Aralık 2017; 22:53:1 >
  • Boyalı olan 485505354 nolu ilanı tercih ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.