Şimdi Ara

hangi 500 gb alınmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar uzun süredir bir external harddisk almaya niyetim var. forumu karıştırıp duruyorum, tam birine karar vermişken onunla ilgili olumsuz yorumları görünce vazgeçiyorum, sonra tekrar aynı şey oluyor.

    ama artık dahili harddiskimin son megabaytlarını dolduruyorum : ) 350 ya da 500 gb kapasiteli bir harici disk satın almak istiyorum.

    ne alacağıma karar veremedim. bana yardımcı olur musunuz, model önerir misiniz?

    250 ytl 'ye kadar üst limitim var. çok gürültü yapmayan bir model tercihim. büyük dosyaları atarken sorun yaşamamak önemli, bazen 10-15gb boyutunda dosyalarla çalıştığım oluyor. ankara'dayım, elden alabileceğim bir yer olursa daha iyi olur.

    ilgilenen arkadaşlara minnettar kalırım.



  • My Book Essential Edition 2.0 500GB HARICI DISK

    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30872

    finans kartin varsa fiyat çok ii
  • evet MY BOOK USB li al işiini görür e sata ya bakma zaten pc acıkken takıp cıkarılamıyor ben öle sanarak almıştım fazla para vermeye gerek yok
  • hayır sakın mybook alma ben aldım 500 gb problemli çıktı...forumlarda araştırdım wd 500 gb 3,5" usb hdd lerin çoğunda problem çıkıyormuş ben aldığıma bin pişmanım...
  • ben de wd usb2 500 gb 'da problem yaşayan bir kaç insanın mesajlarını okudum forumda. ama öte taraftan da bu ürünün ne kadar çok satıldığıyla da orantılı olarak artıyor olabilir problemler.

    wd 500'e ben de niyetliyim aslında ama az problemli olduğuna kendimi ikna etmem gerekiyor. var mı bu konuda birşeyler söyleyebilecek olan.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gokhansar

    My Book Essential Edition 2.0 500GB HARICI DISK

    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30872

    finans kartin varsa fiyat çok ii


    ankara mağazasında bu ürün yokmuş ayrıca
  • Yaklaşık 1.5 - 2 ay önce My Book Premium ES 500 GB e-Sata versiyonunu aldım. Gerçekten çok memnunum. Hiç bir sorun yaşamadım. Ne ısınma ne de ses problemi. Aynı şekilde bir arkadaşım da 250 GB'lık Premium(USB/FW) versiyonunu yaklaşık 6-7 ay kullandı. O da hiç bir sorun yaşamadı. Evde e-sata olarak işyerinde usb'den kullanıyorum. e-satanın hızını gördükten sonra bir daha usb yada firewire disk kullanacağımı sanmam. Üst limitim 250 ytl demişsin. Benim aldığım model şu sıralar exa'da 224 ytl civarında.(Burada) Eğer hız istiyorsan e-sata al derim. 100 MB'lık bir dosyayı 1 saniyede okuyabiliyor ve yazabiliyor. Ancak bunu çok iyi araştırman lazım. Anakartındaki sata yongası bu durumda çok önemli. Eğer almayı düşünürsen BURADAKİ yazıyı baştan sona okumanı öneriririm.
    Kolay gelsin.




  • Ben seagate'den şaşma derim
    bu markanın hiçbir ürününde bu ggüne kadar problem yaşamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.