Şimdi Ara

Hangi bankadan hesap açmalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
4.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BroteinCi

    Öğrenciysen veya çok büyük meblağlarla oynamıyorsan enpara değilse yapıkredi. Yapıkredi nedense insana güven veriyor koç ailesi farkı
    Babam Yapı Kredi kullanıyor hocam , bunu da bir araştırayım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Enpara almayın. Boş yere bloke koyup 1.5 sene paramı çektirmemişlerdi. Şubesi falan da yok muhattap da yok. Finansbank şubesine gidip sormuştum, blokelik hiçbir şeyi yok bizde olsa açtırırdık ama onlar farklı demişlerdi. Anca İstabul'a gidip kavga dövüş paramı alıp kapattırdım. İş iyidir, maximum genç bayağı puan veriyor her ay. Her 50 tl market alışverişine 10 total 50, 100tl temassıza 15, 100tl internete 20 falan var her ay düzenki 85tl geliyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Veronicaa

    Hocam ne alakası var ya? Enpara ne güzel mağdur etmiyor çekiyor Ziraat saçma iş yapıyor. Ha derdiniz güvenlik ise işiniz olduğunda mobil uygulamadan yurtdışı işlemi açar bitince kaparsınız bu kadar basit. Hem koskoca Amazon'a güvenmeyip kime güveneceğiz?



    Alıntıları Göster

    detayını bilmiyorum ama muhtemelen asıl sıkıntı verilerin transferidir, amazon değil. ben açıkçası saygı duyarım güvenlik sebebiyle yapamıyoruz bu işlemi demelerine ve tercihim de bu yönde yapardım.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

    detayını bilmiyorum ama muhtemelen asıl sıkıntı verilerin transferidir, amazon değil. ben açıkçası saygı duyarım güvenlik sebebiyle yapamıyoruz bu işlemi demelerine ve tercihim de bu yönde yapardım.



    Alıntıları Göster

    Tercih meselesi hocam. Hesabımda yüklü miktar param olsa dert ederdim belki ama öğrenciyiz, Kyk'dan başka para girmiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırasıyla Finansbank Enpara , Ziraat , Garanti , Yapı Kredi diyorum.

  • ing bank akmaz kokmaz faizleri dusuk verir ... destegi coktur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Atmaca.

    ING’yi önereni ilk defa gördüm , önermenizin nedeni nedir acaba hocam ?

    Alıntıları Göster

    Kendi ATM'lerinin yanında Akbank ve İş Bankası ATM'lerini de ücretsiz kullanabiliyorsun ayrıca uygulaması falan da bayağı iyi. En sevdiğim özel banka diyebilirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende üniversite öğrencisi olarak sana kullandığım bankaları paylaşacağım anladığım kadarıyla kredi kartı düşünmüyorsun o yüzden banka kartlarına göre işine yarayacakları söylüyorum. Daha çok fırsat odaklı baktım çünkü öğrenciysen bu tarz faydalar her zaman iş görürür.


    akbank : akbank fav (akbank'ın üniversite öğrencilerine özel programı) ile hiç bir ücret ödemiyorsun (havale,eft,fast vs.) üstüne sana para gönderen kişi yine akbank kullanıyorsa o kişi de ücret ödemiyor para gönderirken. spotify , netflix , youtube pre %100 iade , istanbulkart 50/25 ve dönemsel olarak çiçek sepeti,carfoursa 100/20 gibi muhteşem kampanyaları var.


    enpara : yine herhangi bir ücret yok paranı vadeli de tutacaksan ayın enparalısı olarak (ki öğrenciysen olmak çok basit) %14,5 gibi bir faiz veriyor. Benim kullanma sebebim gece 23.59'da bile paranı vadeliye atsan bile veya vadeli hesabında 200 TL olsa bile sana vade geliri vermesi. (diğer bankalar genelde vadeli hesaplara saat 17'den sonra para girişi yaptırmaz yapsan bile vade kazandırmaz)


    iş bankası : maximum genç full kampanya için kullanılması gereken bir kart 2 eft ve 2 havale ücretsiz öğrenciyken cidden işe yarar kamapnayları var misal 50 /10 market kampanyası ve 50 / 10 nfc kampanyası gidip bim'den 50 liralık bir şey alıp birde nfc ile ödersen 20 TL puan kazanıyorsun ki maxipuan baya yerde geçerli giyim,oyun kodu, eticaret gibi bir sürü maximum genç'e özel kampanyası var ve bunlaraın tammaına maximum genç bankamatik kart ile katılabiliyorsun.


    yapıkredi : nedense konuda çok önerilmiş ama benim %30 ulaşım indirimi hariç ( mastercard ile bininlen otobüslerde geçerli) kullandığım bir kart değil birde meşhur 50/5 TL toplam 25 TL iade kampanyası var.


    ziraat : kyk alacaksan otomatik banka hesabın oluyor ziraat'den ben kullanmıyorum her işlemi ücretli. kyk'nı tosla ile ücret ödemeden çekebilirsin.


    vakıfbank : bana %18,5 faiz verdiği için kullandığım banka ing de olabilir yerine ancak ing'de fast yok ve yine %18,5 için her ay 1000 Tl harcama yapman gerek (ki bunu tosla ile halledebilirsin) ben para tutma konusunda vadeli kullanmayacaksan akbank , iş bankası ve enpara öneririm vakıf veya ing önermem.





    ilerde bir gün kredi kartı alacağım dersen kampanyaları ve ücretsiz olması sebebi ile bonus genç , maximum genç öneririm. Her ikisinde de kart aidatı yok .akbank ilk senen ücretsiz sonra 20 Tl değerinde bir kart aidatı var ancak şuan mesela yeni akbanklılara özel tüm işlemlerde %2 toplamda 1200TL gibi absürt kampanyaları oluyor sana tavsiyem bu yeni müşteri kampanyalarına bakıp öyle hesap açman (ki bu kampanyalar için senden yeni hesap açman dışında kredi kartı almanı da isteyecek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 15 Temmuz 2021; 12:37:57 >




  • Hocam detaylı bilgi için Teşekkür ederim, dikkate alacağım kesinlikle.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teb
    boktan bir banka. Sim kart bloke oldu aylardır int. Bankacılığına giremiyorum.
    Ziraat
    Atmleri hep dolu olur. Bazen 20 lira çekmek istersin en az 50 lira çekmelisin der.
    Garanti
    Atmleri adam akıllı çalışmayan bir bankadır.
    Yapı kredi
    Hiçbir sorun yaşamadım
    İş bank
    Mükemmel bir bankadır
    Enpara
    Pek sorun yaşamadım. Fakat birçok insan hesabının bloke olduğunu söylüyor.
    İngnin de TEB bankdan farkı yok pek. Sorun yaşamamak çok zor.
    Akbank
    Müşteri ayrımı yapan bir bankadır. Uzak durun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Özetle, İşbank > hepsi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OKMS -- 15 Temmuz 2021; 13:52:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence papara.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.