Şimdi Ara

Hangi film bu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen gün Alfred Hitchcock imzalı REAR WINDOW'u izledikten sonra(format benzer ve pencere önü röntgen olunca) daha önce izleyip bir türlü hatırlayamadığım film aklıma geldi. İzleyeli de yıllar oldu zaten. O kadar uzun bir süre oldu ki nasıl anlatacağımı bile bilemiyorum. O yüzden sınırlı bilgi için şimdiden özür dilerim.. SS



    Film siyah beyaz. Ana karakter bir spor müsabakasında sakatlanır. (Karakterimiz ya kameramandı ya da kenarda bir gözlemciydi tam hatırlamıyorum) Karakterimiz, sporcunun çarpmasıyla bir yerlerini sakatlıyordu. Bu kaza sonucunda karakterimiz dava açarak ya da sigorta yoluyla mı tam bilmiyorum yüklüce bir para tazmin etmek isteyince olaylar gelişir.

    Karşı taraf ta boş durmayıp bu arkadaşın sakatlılığın sahte olup olmadığını ortaya çıkarmak için takibe başlar. Takip olayı da, sözde sakat karakteri karşı binadan gizlice izleme ve dinleme şeklinde. Takip olayından bir şekilde haberdar olan karakterimizin evindeki insan trafiği yoğun olduğu için, film daha çok ev içinde gelişen atraksiyonları konu alan aykırı bir formatta sahipti.





    Uzun süredir aklımda olan ve tekrar izlemek istediğim bir filmdi. Size zahmet bulduruverin.

    Anlatımımdaki noksanlıklar için tekrar özür dilerim. Keşke SS olsaydı..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.