Şimdi Ara

Hangi firmanın benzini? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
10.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ALph1940

    Shell.den şaşmam abicim


    Ben nereden mazot alayım arkadaşlar var mı bu konuda tecrübeli?

    Tüm araçlarımıza P.O. dan anlaşmalı olduğum için ordan alıyorum ama kamyon ve dizel Focus umdan görüğüm kadarıyla P.O. dan değil Shell den mazot alınca menzil uzuyor,benzer durum yaşan var mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: HoLiGaN!

    Aklı olan Bp'den uzak olsun...Maceralarımızı yazsam sabahı ancak bulur (serji kardeşim sen yaz ben senin yerine koyarım buraya :) )
    PO,Shell



    Senelerdir Bp'nin ürünlerini kullanıyorum kamyonumda ve aracımda..Hiçbir sorununu görmedim..

    Sende birşey olmasın ?
  • yazın memlekete giderken sivasta benzin bitti.ilk defa shellden benzin aldım..30 lira benzinle yozgata geldim.yozdat -sivas arası 210 km civarında.yol düzdü ve 100 ü pek geçmedim..arabam 99 civic 1.4 is.gerçekten çok şaşırdım.yukardaki arkadaşlar shell benzini çabuk bitiriyor diyorlar ama ben de tam tersi oldu..bulunduğum yerde shell yok malesef ve po ya talim ediyorum...
  • ARKADASLAR SİZE BASIMA GELEN CİDDİ BİR OLAYI AKTARMAK VE SZİİNLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM.BAĞDAT CAD. PO DAN 40 YTL LİK BENZİN ALDIM ARABAM 96 MODEL FULL OTOMATİK EUROCİVİC.KM DENEMK İÇİN O LADIM VE DEVAM ETTİM.KIRMIZI IISIK (BENZİ ISIĞI)YANDIĞINDA ALDIM BİLEREK Kİ İSTASYONALRI DENEKE İSTEMİŞTİM.NEYSE İLK DİKAKTİMİ CEKEN İBRENİN KONUMU OLDU .AZ DA OLSA İBRENİN YERİ 4-5 MM DEĞİŞMESİ GEREKİYOR.ÇOKAZ YAKLASIK 1,2 MM DEĞİŞMİŞTİ.DEVAM ETTİM BİRSÜRE CİVARDA DOALNDIM SONRA KARTAL"A GİTTİM KARTAL REALİN ORDA OPETTE BENZİN BİTTİ.VE KM GÖSTERGESİ 80 İ GÖSTERİYORDU.OPETTEN BENZİN ALIM AYNI TUTARDA VE KM TEKRAR O LADIM DEVAM ETTİM ÜMRANİYEY DÖNDÜM.BU SEFER BENZİN 100 KM DE BİTTİ.İLK ALDIĞIM YERDEKİ BAĞDAT CAD SELAMİÇEŞMEDEKİ PO YA DÖNDÜM VE ORADAN TEKRAR FARKLI BİR POMPADAN 40 YTL LİK BİR BENZİN DAHA ALDIM.YİNE AYNI SEKİLDE 82 KM DE BİTTİ.BU DURUMU BENZİN İSTASYONUNUN SORUMLU MÜD AKTARDIM ACAB POMPANIZDA MI YOKSA POMPANIN BASINDAKİNDE Mİ BİR SORUN VAR YOKSA BENZİNDEMİ DİYE UYGUN BİE LİSANLA BU DURUMU DİLE GETİRDİM ADAMIN SEVİYESİ SON DERCE ALCAK TI VE BANA YA ALT TARAFI 40 LİRALIK BENZİN ALMIŞSIN NEİN HESABINI YAPIOSUN GİBİ APTAL APTAL CEVAP VERDİ.O AN KAFAMA DANK ETTİ.BU NLARIN İŞİNDE İŞ VAR YAZIK KADIKÖY CUMHURİYET BASSAVCILIGINA BASLIKLI DİLEKÇEMİ .AMA MALESEF SONRA BİRKAÇ GÜN GECTİ VE UĞRASAMAM DİYE VAZGECTİM YOKSA BU SİNSİLERİ SİKEYET EDECEKİM.

    ARKASINDA SHELLDEN ALDIM VE İNANMAYACAKSINIZ 40 LİRALIK BENZİNLE 130 KM YOL YAPTIM.VE TARFİKTE.DAHA SONRA DÜZENLİ OLRAK SHELLEDEN HERHANGİ BİR İSTASYONDAN VE POMPASINDAN ALMAYA BASLADIM ÖZELLİKLE SAHRAYI CEDİD DEKİ SHELLE İ TERCİH ETMEYE BASLADIM.VE İNANIN ARKADASLAR OGONDEN BERİ ZORUNLU OLMADIKCA BASKA HİÇBİR İSTASYONDAN ALMAIYORUM VE COK EMMNUNUM .SU ANDA ARCIM OTOMATİK OLMASINA RAĞMEN S.İÖÇİNDE KM DE 280 YAKIYOR. BENZİN ALACAKLARA DUYRULUR YERLİMALI AMA SAN BANA KAZIKTA 1 NUMARAALR ELİN SHELLİ ONLARDAN 1000 KAT DAHA DÜRÜST VE TEMİZ TAVSİYE EDRİM SAYGAILR.




  • Çok mu hızlı yazdın bunları? Harflerin yerleri karışmış bayaa
  • 3 sene sonra patlama yaptırıyorum konuya :D Arkadaşlar Dünya da en büyük firma BP. Enerji Dersinden Biliyorum :D Hani Bp nin şehir merkezinde kaliteli bir istasyonuna girerseniz memnun kalırsınız.Ama Shell ve Oped yabana atılamaz.Ben Shell i tercih ediyorum genelde.PO nedense bana pek hayırlı gelmiyor.Eskiden evimizin karşısında vardı dandik bi yer o yüzden sanırım :D Gulf'de iyi imiş duyduğuma göre.Peder orda takılıyormuş nerden bulduysa.
  • AGİP
  • valla bende BP BP BP derdim ama Full den alıyorum artık .. herhangi bir problem yok.. depo başına 10-12 lirada cepte kalıyor... aynı km yi gidiyorum ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HrnOzkn_

    3 sene sonra patlama yaptırıyorum konuya :D Arkadaşlar Dünya da en büyük firma BP. Enerji Dersinden Biliyorum :D Hani Bp nin şehir merkezinde kaliteli bir istasyonuna girerseniz memnun kalırsınız.Ama Shell ve Oped yabana atılamaz.Ben Shell i tercih ediyorum genelde.PO nedense bana pek hayırlı gelmiyor.Eskiden evimizin karşısında vardı dandik bi yer o yüzden sanırım :D Gulf'de iyi imiş duyduğuma göre.Peder orda takılıyormuş nerden bulduysa.
    İyi günler. Şimdi yeni istasyonlar var. Deneyerek en uygununu bulacağız inşallah.
  • Aytemiz Lukoil Kadoğlu Altınbaş Termopet Milan Turkuaz var önemli olanlarından
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.