Şimdi Ara

Hangi iPhone'u almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam. Yavaş yavaş belimi doğrulttum. 1-2 ay sonra bir aksilik çıkmazsa kendime yeni bir telefon alma niyetindeyim. Eskiden olsa tak diye seçerdim ama artık daha gerçekçi düşündüğüm için karar vermek zor oluyor. Şimdi ben halihazırda Galaxy M21 kullanıyorum. Telefondan kamera hariç (odaklanma konusunda sinir ediyor) memunum. Ama kullandığım MacBook Pro ile daha stabil çalışacağı için iPhone alacağım asıl neden bu?

    Ben oyun oynamam, telefonu en çok iletişim için kullanırım. Arada aile gezilerinde vs fotoğraf çekmek için veya ders fotoğraflarını çekmek için ve video izlemek için. Onun haricinde M21 bana 1.5-2 gün pil ömrü vadediyor ve fazlasıyla yetiyor. IPhone'da 1 günü çıkarsa yeter.

    Küçük telefon çok hoşuma gidiyor. Mini modellerine yönelecektim ama elime çok küçük geldi. Şimdi elimde 3 model var fiyat avantajı olarak iPhone 11 ve SE 2023, güç olarak iPhone 13.

    Ben açıkçası iPhone 11 ve SE arasında SE'yi çok beğeniyorum ama etrafımda olsun Teknosa, vatan gibi yerlerdeki satıcalar olsun SE alma diyorlar. Ama bana SE gayet şık ve güzel geliyor özellikle Touch ID. Ayrıca iPhone 11 güncellemesi 1-2 yıla kesilir diyorlar. Ayrıca iPhone 11'i pek beğenmiyorum (güncelleme kesilirse ne oluyor bunda anlatırsanız çok sevinirim).

    iPhone 13 güzel ama fiyatı da güzel. 37k gibi fiyata çıkarım çıkmasına ama benim gibi biri için gerçekten gerek var mı?aklımı karıştıran asıl soru bu aslında.Ayrıca kamera konusu.

    Sevgili dostlar aklıma geldiğince size sorumu yazdım. Eksik olan veya anlamadığınız yer varsa söyleyin cevaplayayım.

    Sizce hangi modeli seçmeliyim:

    iPhone 11 mi, iPhone SE 2023 mü yoksa iPhone 13 mü?








  • 13 ve 13 mini altındaki iphone alınmaz artık onlar da çok kazık

    37kya 13 alana kadar ondan her konuda üstün s23 ve s23 plus var

    Ufak ekran istiyorsun s23 27 bin gibi ucuz bir fiyata varken kesinlikle alınır rahat 4 sene gider 13 alsan o da gider ama 11 se falan gec o işleri max 2 sene ömürleri var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 13 sizi geleceğe taşır.Ekranin büyük olması, bataryasının uzun gitmesi, sayılabilir.
    Güncelleme almaması ,gelecekte WhatsApp gibi uygulamaların çalışmama durumuna neden olabiliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şuan nirvana ip13 hocam f//p olarak

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    android kullanmak istemiyorum artık.Ayrıca yazdığım gibi MacBook ile kullanmak için iPhone alıcam yoksa şuanki telefonumu 3 senedir kullanıyorum,bir 3 sene daha götürür beni

  • iphone 11 hem fiyat olarak yüksek hem de artık eskidi. Sonuçta yeni bir cihaz almak için değişim olacaksa bence ip11 gereksiz. Yerinde olsam iphone 13 ten aşağı iphone serisi almazdım. Tercihler arasında android olsaydı daha uygun fiyatlarda seçim şansın da olabilirdi.

  • iPhone SE 3’ü kastediyorsanız tabiki de alınır. Seviyorsanız bu tasarımı alın. İşlemcisi A15 ve iPhone 13 ile aynı işlemciye sahip.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.