Şimdi Ara

Hangi ipod'u seçerdiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler,mp3 player almak istiyorum aşağıdakilerden hangisi sizce iyidir,ikisininde fiyatı aynı,biri 4 gb video oynatıyor diğeri 40 gb mp3 çalar.



     Hangi ipod'u seçerdiniz?


     Hangi ipod'u seçerdiniz?







  • Eğer FLAC veya WAV tarzında kayıpsız formatlarda müzik dinlemeyeceksen, ki böylece ses dosyaların az yer kaplayacaktır (albüm başına yaklaşık 60-70 mb), fazladan ufak tefek videolar, diziler vb. şeyleri atabileceğin 4 GB'lık alet daha hoş bir seçenek olarak duruyor.

    Ama yok benim atacağım albümler çok yer kaplar, aklıma ne eserse onu dinlerim, bütün müzik dosyalarım yanımda bulunsun, o kadar ekrandan bir şey seyredilmez dersen de diğeri daha iyi bir seçim olur.
  • ben maximum 10 şarkı atıp koşuda onları dinliyorum,4gb kesinlikle en uygun olanı video izleme de cabası,ancak diğerinin tipi şekli çok daha hoş göründü gözüme,40 gb lık olanda veri depolama yapılabiliniyor mu acaba?yoksa sadece wav mp3 mü atmak lazım içine,ozman bana çok ters çünkü bana 1 gb bile yeterli mp3 için.hiç apple kullanmadım saçma sorular soruyosam kusura bakmayın.
  • Arkadaşım yukarıdaki model çok eski.Yanlış hatırlamıyorsam piyasaya çıkan ilk iPod.Aşağıdakini al eğer bu 2si arasından seçim yapacaksan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.