Şimdi Ara

Hangi İSS fiyatları ile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 10 aydır Netspeed kullanıyorum, Öncesinde Türknet, PoyrazNet, ve yine Netpeed kullanıyorum, Son zamanlarda hiç memnun değilim, Sürekli olarak anlık sert düşüşler oluyor yani bir nevi çakılıyor kısa bir süre lakin yine dalgalanıyor internet sürekli olarak.


    Oyun oynarken bile çok net hissediyorum anlık olarak duruyor herşey 2 saniyeliğine, Çok oyn oynamıyorum ama özellikle Netfilx Prime video tarzı yerler için uygun olacak seçeneklere bakmaya başladım.

    Şuan için bulduğum yerler ve fiyatları şu şekilde. 12 aylık olarak şekilde karşılaştırma yaptım.

    Altyapım Max olarak 84Mbps destekliyor ama ne zaman sorgulama yapsam netspeed ve türknet 75 olarak düşmüş bu aralar, Comnet 84 olarak görüyor.


    Görüldüğü üzere fiyat farkı yerine göre uçurum olabiliyor lakin sorunsuz olması açısından bir farkda yaratıyor sanırım.


    Türknet : 3360 TL - 1 Ay bedavası var - 12 Ay peşin ödeme ile bu fiyat

    NetSpeed : 2856 TL - Her an yeni zam gelebilir ocak sonrası özellikle

    Millenicom : 2748 TL - Her an yeni zam gelebilir ocak sonrası özellikle

    Comnet : 2160 TL - 20 veya 30 Gün bedavası var - 12 Ay peşin ödeme ile bu fiyat

    PoyrazNet : 2160 TL Paket 100 - Ocak ayına kadar sabit fiyat garantisi sonrası belirsiz.

    PoyrazNet : 2040 TL Paket 75 - Ocak ayına kadar sabit fiyat garantisi sonrası belirsiz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 21 Ekim 2023; 13:24:14 >







  • Turknet iyidir
  • İnterneti ne amaçla kullanacağınız önemli. Ben 1 sn bile kopmasın, arızalar hemen çözülsün, ping yaşamıyayım derseniz turktelekomdan başkasına geçmeyin. yok hesaplı olsun arada bir yavaşlaması benim için önemli değil derseniz en ucuzu poyraznet bile iş görür.(şuan kullanıyorum). Turknet bunlardan ortasıdır.(sabit telefon olduğundan diğer hattım Turknet). Pop noktası daha geniştir. En önemliside altyapınız nasıl? Eskilerden kalan kablolar sorunlu bölgelerde her durumda vdsl de sorunlar yaşayabilirsiniz.

  • Günde en fazla 2-3 saat oyun ve çoğunlukla online film dizi için önemli, O yüzden Türknet daha cazip gibi aslında.


    Poyraznet çok fazla sorun yaratmasada bir sorun olduğunda müşteri ile iletişimleri çok kötü bu yüzden bırakmıştım o firmayı.


    Türknet direkt olarak muhattap bulmak mümkün değil, Lakin en az sorun yaşadığım ve sorun sonrası destek kaydı açtıktan sonra çabuk bir şekilde ilgilenip aramaları güzel, Abonelik iptalinden sonra 4-5 gün kullanım ücretini bile iade etmişlerdi, Olumlu şeyler bunlarda.

  • poyraznet tavsıye ederım fıyat performans anlamında

  • Olgunlaşmamış yöneticisiyle muhatap olmak için mi yoksa kuzey kore yolundaki interneti için mi tavsiye edersin?
    Kafasına göre sunucu, datacenter engelleyen, bant daraltma yapan firma nasıl fiyat performans olacak ki? Üstüne de para verip saçma sapan kişilerle muhatap olacaksın. Yetmeyecek zırt pırt kesilecek.
  • NT2L kullanıcısına yanıt

    İnan bizde sıkıntı yok ama tabiki kaydolmadan birde Facebook gruplarında falan baksinlar problem.varmi. bazen telekomdan kaynaklı olabiliyor atıyorum benzer altyapıyı kullanan turknette kullansan aynı sıkıntı olabiliyor Telekom ekibi 1 hafta boyunca gelmiyor fln öyle gariplikler oluyor ama sanırım şikayet çok olunca TT personelide görevini yapmadığı için işten atılıyor olabilir o durumlarda btk da şikayet kaydı oluyor. Şöyle farklı bişey yaşamıştım bı ara Vodafone vardi ekip bekliyoruz gelmedi günlerce binbaktim Vodafone aracı golgeye çekmiş yatıyorlar. La dedim gelsenize kaç gündür internet yok :D artık garip oldu ülke maaşlar düşük çalışma koşulları zor vs vs sıkıntısını yine biz çekiyoruz o konuda haklisiniz

  • 2 farklı abonelik (fiber ve vdsl) ile denedim ikisinde de aynı sorunlar vardı ve firma kaynaklıydı.
    Parasını ödediğim sunucuya bağlanamadığım tek firma poyraznetti. Yurtiçi bağlantılarda 200 hız alıp yurtdışı bağlantılarda 20-40 gibi hızları gördüğüm tek firma yine poyraznet. Firma çeşitli sunuculara kafasına göre engel ve daraltma atıyor, üstüne genel kesintileri oluyor. Memnun kalmadım deyip geçeceğim ama üstüne bir de çalışanı gelip forumda boş yapıyor.
  • PoyrazNet kullandım hocam bende zaten, Lakin bir sorun olduğunda direkt muhattap bulunsa dahi müşteri ile ilgilenmeleri sıkıntılı bir firma maalesef, Gereğinden fazla agresif ve çözüme odaklı olmayan cevaplar veriliyor sürekli bir sorun olduğunda.


    Özellikle forumdaki çalışanı bu konuda çok bilinen biri, Tabi birde şu var bir sorun olduğunda forumdaki o çalışan size müşteri hizmetlerinden daha çabuk yardım edip firmayı yönlendirebiliyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.