Şimdi Ara

Hangi Köpek Maması? (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
5
Favori
227.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • FoxPark kullanıcısına yanıt
    Bazi kopekler ozellikle de beyaz renkli irklarin alerji sorunu olabiliyor. Genellikle de tavuga alerjisi olabiliyor. Dikkat etmeniz gereken bir husus.
  • French bulldog'um için reflex kuzu etli mama kullanıyorum. Çok seviyor ve hiç bir zararını görmedim bu zamana kadar
  • Bizdeki golden a aldigimiz mama bagirsaklarini bozunca arastirip orijen aldim. Bagirsaklar duzeldi bizimki bayildi. Bundan sonra orijenden sasmam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojana -- 21 Ocak 2017; 12:36:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trojana T kullanıcısına yanıt
    Siz bağırsaklarınız bozulunca ne yiyorsunuz bunu samimi olarak soruyorum.

    Bağırsak bozulması şeklindeki vakaların genelde sebebi köpeğinizin üşütmesi veya kontrol edemediğimiz zamanlarda bulup yediği şeylerdir.

    Tedavi ilaçla shigella türü bakterileri öldürecek antibiyotikler kullanmak yada hafif vakalarda (yazın özellikle büyük şehirlerde artan ishal vakaları gibi) olduğu gibi çevrimi hızlandıracak yani sindirim sistemindeki zararlı bakterileri bir an önce atmanızı sağlayacak hızlı sık beslenmedir ayrıca bu durumda ishali kesecek iyi gelen şeyler yemeye çalışabiliriz.
    Bütün bunları neden anlattım bunu merak ettiniz diye tahmin ediyorum. Sorun şu; özel durumlar özel tedbirleri gerektirir, hastaysanız ilaç alırsınız ama durup dururken ya hasta olursam diye ilacı yaşamınızın parçası yapmazsınız. Ama sizin ifadeniz açıkçası evde lekeleri çıkartmak için şu ürünü kullanmaya başladım her derde deva diyen birinin tavsiyesi gibi ben denedim oldu memnun kaldım siz de deneyin diyorsunuz. Geçici bir konuyu ilaç gibi gördüğünüz bir mama ile çözmüşsünüz ama aslında bu durum zaten akut bir durum orijen mama değil pirinç lapası da kullansanız aynı sonuca ulaşabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgrp -- 23 Ocak 2017; 20:52:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Doktora goturduk, esim zootekni mezunudur. Doktor ya mamadan yada usutmeden dedi. Ev kaloriferli ve ben duzgun yakarim. Kopegi disaridada birakmadik. Yerler ahsap parke ve borular yerin altindan gidiyor. Bu arada doktor ilacta vermis onuda kullandik ama sonuc olarak mama olduguna kanaat getirdik. Bu arada ben bagirsaklar bozuldugu zaman zero icerim duzelir. Kopege zero vermem pek mumkun degil maalesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojana -- 24 Ocak 2017; 0:3:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trojana T kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, ben mamadan değil demedim mamayı ilaç yada her derde deva çözüm olarak görmek ve bir ömür zararları konusunda bilgi sahibi olmadığınız bir besine uzun vadede maruz bırakacak tek yönlü beslenmeye yönelik yorumunuzu cevapladım. Yoksa elbette her köpek maması sağlıklı yada her köpek maması iyi koşullarda üretilmiş yada depolanmıştır şeklinde bir iddiam olamaz bu konuya ait önceki mesajlarımı da okursanız böyle düşünmediğimi görebilirsiniz zaten hazır mamalarındaki sorunlar konusundaki endişelerimi destekleyen bir örnek sizin yaşadıklarınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • köpeğimin beslenmesine ben de çok dikkat edenlerdenim. Hem kalite hem de fiyat olarakwww.hepsiparis.com bu siteyi uygun buluyorum. Bir bakin derim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Carpediem1912

    French bulldog'um için reflex kuzu etli mama kullanıyorum. Çok seviyor ve hiç bir zararını görmedim bu zamana kadar

    Refleks bes para etmez mamadir zararini gormemeniz saglikli beslendigi anlamina gelmez. Zaten cok yemiyordur. O mama safi tahil icerir.



    Golosi oneririm cok daha iyi bir mamadir internetten alin yalniz daha ucuzdur ve bulma sansi yuksektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: auzdil

    https://sevgilikopegim.com/2015/06/21/kopek-mamalarinin-ardindaki-korkutucu-gercek/

    Güzel bir yazı olmuş, okumakta fayda var

    Her köpek severe anlamaya çalıştığım bu konuda defalarca anlatmaya çalıştığım durum, çoğu mama içerik olarak un talaş yağ karışımı bunları satan veterinerlere sorsanız aman ev yemeği yedirmeyin diyor ama gelen hayvan sahiplerine veteriner unvanı ile bilir kişi titriyle bu mamaları satmaktan geri durmuyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Türkiye'de satılan en iyi mamalar ACANA / ORIJEN / BRIT CARE ve N&D 'dir.Fiyatları yüksek olan diğer mamalarla kıyasla bu mamalar analizlerde 5 yıldız alabilen mamalardır. Hill's Türkiye'de pahalı olduğundan kaliteli sanılsa bile aslanda 2 yıldızı geçememiş bir mamadır. Yıllarca Hill'si kaliteli sanıp zorla köpeğime yedirmeye çalıştım, 3kg luk mamayı 3 ayda yerdi.. zorla tek tek ağzına sokardım! Bu markaları koyduğum anda bitiriyor.

    Bazı mamalardaki aşırı tuz oranı da köpeklere cazip gelebiliyor. Bayıla bayıla yediği mamayı da sakın kaliteli sanmayın,iyice araştırın.
  • La Vital somonlu kullanıyoruz 3 aydır, Hill s dan daha çok sevdi bizim kız :-)

    La Vital hakkında bilgisi olan var mı ? Hangi ülke malı, yerli mi .. fayda zarar gören var mı ?
  • Merhabalar Öncelikle 1.5 Yaşında Dişi Bir Husky Bulduk.. Şu An Sahibini Arıyoruz Gerekli Yerlerde İlanları Var Bu Süre Zarfında Misafirimiz Olacak Başka Bir Sahiplenirme Düşünmüyoruz.. Çok Uçuk Fiyatlı Olmadan Kuru ve Kuzu İçeren Tüm Mamalar Olur Mu? Sizce Ne İle Besleyelim Hiçbir Tüy Problemi Yok Dökülme Sıfır Diyebilirim.. Taramada Yapmadık Bir Tarak Alacağım Yakında Önce Mama İşini Çözelim istedim..
  • Arkadaşlar terrier cinsi köpeğim var sizce nasıl bir mama kullanmalıyım tavsiyeniz varmı ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acana bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba,

    Kopegim icin acana 17 kiloluk kuzulu ve elmali mama siparis verdim, elime ulasti haziran sonunda ancak suanki mamasi bitmeden saglikla ilgili problemler yasadigi icin diet mama kullanmamiz gerekiyor. Hepsiburada'dan alinmis bir adet 17 kg lik paketi almak isteyen arkadasa daha uygun fiyata verebilirim.

    Ulastirma imkanim olmadigindan feneryolundan mamayi teslim edecegim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyah12beyaz S kullanıcısına yanıt
    telefon numarası veya mail adresinizle iletişime geçebilirmiyiz mama için
  • https://www.petzzshop.com/kopek-mamasi Kategorisinde binlerce marka köpek maması var fiyatlar gayet uygun yeni keşfettim Ayrıca veterinerinizin tavsiyesine uygun mamayı kullanmanızı tavsiye ederim diğer türlü sağlık problemleri ve yememezlik gibi sorunlar ortaya çıkabiliyor.
  • Advance tavsiye ediyorum. Biraz pahalı ama köpeğe değmez mi? Durumunuzu bilmiyorum fakat eğer fiyatı fazla gelirse almayın demiyorum biraz sıkın dişinizi yine de alın diyeceğim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tugbadenizatalay

    https://www.petzzshop.com/kopek-mamasi Kategorisinde binlerce marka köpek maması var fiyatlar gayet uygun yeni keşfettim Ayrıca veterinerinizin tavsiyesine uygun mamayı kullanmanızı tavsiye ederim diğer türlü sağlık problemleri ve yememezlik gibi sorunlar ortaya çıkabiliyor.

    Reklamlar


    https://www.petzzshop.com/contact-us
    http://www.kurumama.com/iletisim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.