Şimdi Ara

Hangi kutu daha cazip, neden ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Uzun zamandır TV için bir medya box düşünüyordum. Önceleri uydu alıcılı olanlarından istedim sonra Turkcell TV vs. varken bu özelliğe gerek yok gibi geldi, ROM stabilitesi vs açısından da. Özellikle film, internet ve youtube için kullanlacak.. Telefonda andorid olunca android box olursa etkileşimleri daha iyi olur diye düşünüyorum. Yalnız bu kutuların fiyatları ve markaları çok değişken. Kullandıkları chipler ve özellikleri hakkında hiç bilgim yok. 100$ ve çevresinde bir kaç tane belirledim. Sizden ricam hangisi neden seçtiğinizi kısaca açıklamanız, varsa belirttiğim şartlarda başka bir tane önermeniz. şimdiden teşekkürler.

    (hali hazırda Dreambox 800 HD kullanıcısıyım, server kullanmıyorum şu an, bu kutu tam istediğim gibi olursa satışa çıkarabilirim)


    1. CS918S Andriod 4.2 Smart TV Box Quad Core 2GB RAM 16GB ROM Built in 5.0MP Camera XBMC Bluetooth 3G 4K WIFI Android TV Box CS918S
    Bunun özellikleri çok iyi gibi geldi bana.Daha önce a31s işlemciyi de duymadım?? fiyatı diğerlerine göre çok uygun yalnız TR için 40-45$ kargo istiyor. Bununla beraber 120$ toplam yine de uygun gibi..Kumandası yok sanırım.

     Hangi kutu daha cazip, neden ?

    http://****/1hxOVkF

    2.Minix NEO X7 RK3188 Quad Core Bluetooth Android 4.2.2 Mircast TV Box HDMI Full HD Media Player 1.8Ghz 2GB Ram 16GB Rom
    Kasası şık, fonksiyonel kumanda yok , daha pahalı..Kamera yok.

     Hangi kutu daha cazip, neden ?

    http://****/1hxPaML

    3.MK888 (K-R42/CS918) Android TV Box 4.2 RK3188 Quad Core Mini PC RJ-45 USB WiFi XBMC Smart TV Player + Wireless Keyboard RC11
    Fiyat performans olarak bu ve 1. arasında kaldım. biri 8 diğeri 16 .. çok önemli değil, sd kartla halledilebilir. Kamera yok bunda, artısı kumanda gibi.

     Hangi kutu daha cazip, neden ?

    http://****/1hxPw5Q

    Dediğim gibi başka alternatifler ve yönlendirmelere açığım. Ayrıca site ve alışveriş hakkında da güvenilirlik vs. bilgi verirseniz sevinirim.







  • Sanırım bi tly engellenmiş forumda.. ama linklerin sonundaki uzantılardan açabilirsiniz sayfaları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.