Şimdi Ara

Hangi led tv'yi almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.hepsiburada.com/liste/lg-32-full-hd-led-televizyon-32ls5600/productDetails.aspx?productId=evlg32ls5600&categoryId=163192

    http://www.hizlial.com/u05.011.1390.0135/vestel-32pf6213-32-400hz-usbmovie-full-hd-led-tv-ultra-ince

    http://www.bedavacim.com/?urun-4303-LG-32LW4500-82-Ekran-Full-Hd-3D-Led-TV-7-Adet-3D-Gozluk-Hediyeli.html

    http://www.bedavacim.com/?urun-12001-Philips-32PFL5606H-82-Ekran-Full-HD-Led-Televizyon.html

    bu dört televizyon arasında gidip geliyorum.benim için tv'nin 3d olması gerekmiyor.full hd,en az 100 mhz ve tepki süresi 3,5'tan fazla olmasın yeter bana.bütçe de 900-1000 tl arası.üstte bulunan tv'leri kullanan (veya bu tvlerle ilgilenen) arkadaşlar varsa görüşlerini belirtirse ben ve benim gibi arkadaşlar memnun kalırız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi importante -- 25 Haziran 2012; 15:21:02 >







  • Şimdi tepkime süresi kriterinizi baz alarak konuşuyorum ki kağıt üzerinde yazanları boşverin siz. Hep en düşük, en az zorlamayla elde edilen, en minimum değeri verirler. Yukarıdaki verdiğiniz 4 TV arasında referans olarak oyun bazlı kendi kullandığım ürünü tavsiye edebilirim. O da çok iyi bir FPS oyuncusu değilseniz 42LW4500 alabilirsiniz.
  • daha çok ps3'te oyun oynama ve film izleme üzerine kullanacağım bu tv'yi.
  • O halde 32LW4500 tavsiyesinde rahatlıkla bulunabilirim size. Yine de bu modelle ilgili araştırma yapmanızı ve başka kullanıcılardan da bilgi almanızı öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dusty

    O halde 32LW4500 tavsiyesinde rahatlıkla bulunabilirim size. Yine de bu modelle ilgili araştırma yapmanızı ve başka kullanıcılardan da bilgi almanızı öneririm.

    Bir şey sorucaktım.Ben LS5600 modelini almayı düşünüyordum sadece ps3 ve film için ancak siz onun yerine LW4500 ü önermişsiniz.Ben 3 boyut kullanmak istemiyorum yinede Lw4500 benim aklımdaki o modelden daha mı iyi sizce? Fiyat olarak aynılar çünkü ama birinde 3D olmasına rağmen ucuz olması kötü olduğunu göstermez mi diğeriyle kıyasla? Yanlış mı düşünüyorum
  • Şöyle anlatayım. LS serisi 2012 serisi, LW serisi 2011 serisi. LS'lerde 3D yok ancak LW'lerden tek farkı bu değil temelde. Görsel olarak da kasa tasarımında farklar var. Bir de pazara gelişi henüz neredeyse 2 ayı buldu. Daha çok fazla kampanya görmedi LS serisi ama LW serisi şu an son ürünlerini satıyor. Aradaki fiyat farkı bundan ibaret.

    PS3'ünüz varsa aynı fiyata 3D destekli bir TV neden istemediğinizi anlayamadım. Tabii ki sizin tercihinizdir ama bir kez daha düşünebilirsiniz bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dusty

    Şöyle anlatayım. LS serisi 2012 serisi, LW serisi 2011 serisi. LS'lerde 3D yok ancak LW'lerden tek farkı bu değil temelde. Görsel olarak da kasa tasarımında farklar var. Bir de pazara gelişi henüz neredeyse 2 ayı buldu. Daha çok fazla kampanya görmedi LS serisi ama LW serisi şu an son ürünlerini satıyor. Aradaki fiyat farkı bundan ibaret.

    PS3'ünüz varsa aynı fiyata 3D destekli bir TV neden istemediğinizi anlayamadım. Tabii ki sizin tercihinizdir ama bir kez daha düşünebilirsiniz bence.

    verdiğin bilgiler için saolasın hocam.en kısa zamanda 3d destekli modeli alıcam (eğer diğer modellerde önemli miktarda indirim olmazsa)
  • Benim sana tavsiyem oyunlar bile artık 3D desteğine önem veriyorsa şu devirde oyun için minimum input lagı veren 3D bir TV'ye sahip olmak. Standart TV kullanıcısı için gereksiz bir özellik olabilir belki ama oyuncular için farklı bir deneyim sağlar 3D fonksiyonu.

    Konsolun varmış işte, bence al yanına ve Teknosa'ya filan git otur dene. Özellikle Killzone varsa onu al yanına da. 3D olarak aç, TV'nin modunu da Game Mode yap ve kurcala. Daha sonra karar ver.
  • Anladım fiyatların neden böyle olduğunu LS serisi de çok kampanyaya giriyor bu aralar satıcı bana çok tutulmadı bu model bence hiç bakmayın demişti.1100 liraya kadar düştü 37' si.Gerçi ben satıcıya panasonic e5 mi ls5600 mü demiştim aralarında 300-400 lira fark vardı pahalısını satmak için öyle demiş olabilir.

    Peki bu tvnin sunduğu 3D ne kadar iyi olabilir sinemadakiler kadar olamaz tamam ama küçük ekran ve eski ilk çıkan modeller.Siz ps3te memnunmuşsunuz peki input lag sorunu var mı ? Yani ne kadar input lag var acaba LSden daha az mıdır
  • dusty kardeş sana bir soru daha sorucam ;

    3d olarak hangi ps3 oyunlarını tv'de oynadın acaba? 3d destekleyen oyunların grafikleri nasıldı?

    cevaplarsan sevinirim
  • Mağaza promotörlerine çok güvenmemek, araştırmak lazım. Malum ülkemizde bu iş çok profesyonel yapılmıyor maalesef.

    Şimdi bu LW4500 benim de PC ve PS3 bağlantısı ile kullanmakta olduğum panel. Çok hassas oyuncular için zaten hiçbir LED TV çok iyi performans vermez ve input lag yapar ama bizim gibi hobi oyuncuları için sıkıntı yaratmaz. PC bağlantısı ile PS3 arasında da input lag'ı etkileyen değişik faktörler var. Misalen bu TV'yi aldınız diyelim, PS3 bağladığınızda PS3'ü 720p yapmanız gerekir. 1080p yaparsanız lag daha TV'ye gelmeden PS3'te oluşur.

    3D'si eski teknoloji olarak düşünmeyin. FPR şu an var olan, gözlüksüz 3D'den önceki uzun kullanımda en iyiyi veren teknoloji. 2011 serisinde 3D nasılsa, 2012'lerde de öyle. Kafanız karışmasın.
  • şu aralar çok ikilemde kalıyorum.bir tarafta 3d özellikli led tv 1.000 tl (kargo dahil değilmiş bedavacımda.50 tl ayrıca kargo vermek gerekiyor.dezavantaj oldu benim için) diğer tarafta da vestel var 900tl+kargo dahil.vestel tv'leri de tavsiye etmiyorlar kimi kesim.ne yapacağımı şaşırdım orta halli insanım.bir şeyi alırken iyice düşünüp,fiyat performansa göre karar vermem gerek. 2 hafta içinde ne alacağıma karar vericem inş.olur da iyi bir kampanya denk getirirsem ilk mesajdaki 4 üründen birini affetmem alırım
  • PS3'te en iyi 3D Uncharted 3'te ve Killzone 3'te var. Onun dışında Assassin's Creed: Revelations, Crysis 2, Battlefield 3 vs bir çok oyunda 3D desteği var. İnternette ararsan listesi dahi vardır zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dusty

    PS3'te en iyi 3D Uncharted 3'te ve Killzone 3'te var. Onun dışında Assassin's Creed: Revelations, Crysis 2, Battlefield 3 vs bir çok oyunda 3D desteği var. İnternette ararsan listesi dahi vardır zaten.

    kardeş sana bir sorum daha olacak.sen 34 lg televizyonunu bedavacım'dan mı aldın? güzenilir bir site midir kendileri? ve bir de Televizyonun garantisi güzenilir midir bu sitede? az para değil yani.1.000 tl para veriyoruz.boşuna gitmesin sonra
  • quote:

    Orijinalden alıntı: importante

    quote:

    Orijinalden alıntı: dusty

    PS3'te en iyi 3D Uncharted 3'te ve Killzone 3'te var. Onun dışında Assassin's Creed: Revelations, Crysis 2, Battlefield 3 vs bir çok oyunda 3D desteği var. İnternette ararsan listesi dahi vardır zaten.

    kardeş sana bir sorum daha olacak.sen 34 lg televizyonunu bedavacım'dan mı aldın? güzenilir bir site midir kendileri? ve bir de Televizyonun garantisi güzenilir midir bu sitede? az para değil yani.1.000 tl para veriyoruz.boşuna gitmesin sonra

    Hocam ben TV'mi vakti zamanında Teknosa'dan aldım. Paralel ithalat yapan online satış sitelerini ben tercih etmiyorum ama alıp da sorun yaşamayan pek çok arkadaş da var.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.