Şimdi Ara

Hangi LPG kitini önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Yeni aldığım Seat İbiza 1.0 75 HP araca LPG sistemi taktıracağım. Bu aracı en az 7-8 yıl kullanacağım. Çok km yapıyorum.

    Ekonomik sorunum yok.

    Prins'in en iyi modelini taktırabilirim fakat buna gerek var mıdır, yoksa BRC, Lovato vs yeterli olur mu?

    Tasarrufta ciddî bir fark var mıdır?

    Usta daha önemli deniyor. Adana veya İskenderun'da iyi bir usta önerir misiniz?

    Teşekkürler...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba, eğer sizin için sorun olmayacaksa büyük şehirlerdeki düzgün iş yapmasıyla tanınan firmalara gitmenizi öneririm.

    LPG dönüşümündeki dikkat edilmesi gereken en önemli husus işçilik ve tecrübeli bir yer/usta bulmaktır. Aksi halde en iyi kiti de taktırsanız yanlış ayar, uygun olmayan montaj ve tembel bir usta ile gerekli tasarrufu sağlayamayabilirsiniz.


    Montaj sonrası mutlaka yola çıkarak yol ayarı yapılmasını isteyin; maalesef birçok firma rolantide kalibrasyon yaparak ücret alıp gönderiyorlar. Aracınızın fakir/zengin karışımda kalması arıza ışığını yakacak ve uzun vadede motorunuza zararı olacaktır.

  • Tüm bunların yerine atiker öneririm. Parça bulunurluğu ve tamir/değişim açısından büyük rahatlık sağlar. Gayet kaliteli kitleri de mevcut. Prins’in olumsuz yanlarının araştırılmadan alınması ileride can sıkabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adananın en iyisi ayaz lpg dir ve lovato bayisidir.tavsiye edrim lovato safkan italyan bir kit .arayın görüşün bayi ile.

  • atiker taktırın geçin. bakanı anlayını çok,parçası ucuz ve çok . en uyduruk ilçedeki sanayiye gitsen 3 atiker bayisi bulursun.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.