Şimdi Ara

HANGİ MARKA 2500 mAh NI-MH PİL? BİRİ DİĞERNİNDEN DAHA İYİ OLMALI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HANGİ PİLİ ALMALI İŞİN İÇİNDEN CIKAMADIM KULLANANLAR YARDIM ETSİN. BİR MARKANIN 2500 LÜGÜNÜ ALIP DA DİĞER MARKANIN 2300 LÜĞÜ DAHA ÜSTÜN OLMASIN. BİRDE AKLIMA TAKILIYOR SİZEDE TUHAF GELMİYORMU??? NEDEN PİL ŞARJ CİHAZLARINDA NORMAL ŞARŞ SÜRESİ VAR??? HIZLI ŞARJ VARKEN.. CEP TELEFONLARINDA HIZLI ŞARJ YOK BUNLAR BİZLE DALGAMI GEÇİYOR?? YADA PSİKOLOJİK BİR ALIŞVERİŞ TUZAĞIMI?



  • aslına bakarsan cep telefonlarındada hızlı şarz olayı var şöyle anlatayım benim telefonumun bataryası 1000 mah
    bu telefon 3 farklı şarz cihazıyla farklı zamanlarda şarz oluyor şöyle örnek vereyim:
    şarz cihazı : şarz süresi :
    acp-7 355ma 3saat30dk
    acp-8 500ma 2saat
    acp-12 8ooma 1saat30dk
  • Su topige bakabilirsin bu konuda. Sonlara dogru ben de aldigim cihazi yazdim. Fiyat ve alinabilecek yerler hakkinda da bilgi var burada.
    http://forum.donanimhaber.com/m_2481224/tm.htm


    Sarj edilebilir pillerin hangileri iyidir konusuna gelince. Bu sayfada ustte bu konudaki belli basli firmalar verilmis. Markalarina tiklayinca urunleri cikiyor.
    http://www.battery-force.co.uk/show_Rechargeable_Batteries.html

    Bu sektorde en kaliteli urunleri ansmann diye bir marka uretiyor. Sonra uniross var. Digerlerinin bir kismi pil ureticisi markalar ve tabii urunlerin onlarinda kaliteli, varta ve energizer gibi. Ayrica sarjli pil uretimiyle ilgilenmeyen ama baska alanlarda isim yapmis markalar var. Sony, kodak, canon gibi. Bunlar pilleri ve sarj aletlerini daha cok kendi urunlerinin yaninda vermek icin baska firmalara urettiriyorlar ve markalarini basiyorlar. Tabii kalitesiz oldugu anlamina gelmez.




  • üzerinde yazan değerler hikaye çoğu zaman. Bu yüzden güvendiğin markaları al sadece. GP, VARTA vs...

    Bu arada cep telefonlarında hızlı şarj var. Şarj adaptörlerinin üstünü okursan 355mA, 500mA, 800mA gibi değerler yazar

    Benim telefon kendi şarj cihazıyla 1-1,5 saatte şarj olurken eski nokia şarj cihazları ile (355mA, 500mA) saatler sürüyor
  • Ya 15-20 milyonluk makinalar icin kafani bu kadar takma.. Arkadaslarin da dedigi gibi Gp, varta turu markalar bu isin liderleri. Ben CFL diye bir markanin urununu aldim. Kalite olarak hic fena degil... 2 saatte sarj diyor aletin ustunde, yaklasikta o kadar da sarj ediyor. 35 milyona 2300 luj 4AA + 2 AAA + araba sarj aleti veriyor.. Bence cok iyi bir alternatif, GP lerde de cok model var ama, 1-2 saatte sarj istiyorsan 50 milyondan basliyor..
  • benim demek istediğim .. cep telefonlarındaki sarj cihazlarının üzerinde normal yada hızlı konumları yok bir telefonu tabiki farklı cihazlarla farklı zamanlarda sarj edebilirsiniz. sanki edimdiğim izlenim gp nin cfl ye göre daha iyi .. yazdıklarınızdan anladıgım kadar .......... ya uniross gp ye göre nasıl???
  • bence gp ıle cfl arasında ole bır fark yok.bence aynı bıle sayılabılırler.ama ulkemızde gp nın adı duyulmus.gecende mesela bırırsı ıle tartısıom.adam tutturdu en ıyı marka gp dıye.oysa alakası yok.....onun ısmı duyuldugundan mıllet onu en ıyı zannedıo.bu arada unıross da ulkemızde duyulmadıgından kotu zannedılebılır.ama benım sahsı fıkrım unıross gp yı katlar.yanı gp nın unıross un yanında adı bıle olmaz.benım bıldıgım kadarıyla varta unıross sony ve sanyo sarjlı pıl de kalıtelıler.ama fıyatta ona gore .gp ve cfl ıse fıyatlarına gore kalıtelı.bu arada bende cfl kullanıyorum.ve cfl nın bır fıyat performans canavarı oldugunu dusunuyorum.32 mılyona yukarda arkadasın bahsettıgı setı bende aldım.ıkı saatte sarj edıo.bu fıyata en ıyısı bence CFL
  • biraz daha beklemelimi 2000 likler hala iş yapıyor ama cabuk bitiyorlar.. 1 aya kalmaz gelirmi 2600 lükler
    bu arada slayper teşekkürler bilgi için..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pollock -- 26 Mayıs 2005, 16:08:13 >
  • sen bekledıkce daha ustlerı cıkar pıllerın.2600 gelır arkasından da2700 un haberı gelır.sen 2700 u beklersın 2800 un haberı gelır.bunun sonu yok yani......daha 2300 lukler cıkalı bıle ne kadar oldu kı......sen fazla dusunme pıllerı hemen al bence
  • Pil almadikca daha cok zarar gireceksin cunku, alkalin piller cok pahali...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pollock
    .......... ya uniross gp ye göre nasıl???


    Ben yukarida bahsettigim topicte dedigim gibi ingilteredeyim ben ve buradan uniross sarj cihazi ve 4 tane 2500mah pil aldim. Burada uniross en iyi bilinen ve en cok tutulan markadir sarjli piller konusunda. Diger topicte dedigim gibi 2300mah pillerle gelen ve turkiyede 56 YTL ye satilan alet bendeki sarj cihazinin aynisi. Ona da 4 tane 2500 pili takinca iki bucuk saatle sarj edecek.

    Uniross aslinda bir ingiliz firmasi olarak baslamis. Daha sonra buyudukce uluslararasi bir firma olmus. Iletisim merkezini sonradan fransaya tasimislar. Urunlerinin uretimini pek cok firmanin yaptigi gibi cinde yapiyorlar. Dikkat ederseniz uniross`un sitesinde Fanli ve LCD li ust duzey modeller de var 15 dakikada sarj yapan.
  • şu anda elimde 4 tane pil var ikisi 1800 ikiside 2100 ama dandik bir sarj alerim var 50 mAh ni_cd sarj biliyorum pillerin ı....a geçiyor. piller ni-mh. iyi bir şarj aleti gerekiyor piyadasa 10 ytl den başlıyor 25 e kadar var 25 i veren adam bi yirmi daha koyar 4 tane pil ve adam gibi beraberindeki şarj aletini alır. Haksızmıyım??? bugun baktım uniross yoktu piyasada ben yalovadayım... bursada gp 2500 lik ve 2 ile 5 sattte şarj eden alet 45 ytl demişti.. yarım saattte şarş edeni 75 miş..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.