Şimdi Ara

Hangi marka Lpg nerede kaç ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba
    9 yıldır benzinle kullandığım 97Model Renault 1.6rt aracıma Lpg taktırmayı düşünmekteyim ama buradaki yazıları okuduğumda taktırmasammı acaba diye düşünmeye başladım.

    Neden 9 sene sonra diyeceksiniz tabiiki
    Bu sene tatil için memlekete gittim benzinli kullanan kalmamış.Herkes Lpg kullanıyor.Bunlardan 3 tanesini kullandım.2 si Reno Toros 1 tanesi reno 9 Brodway lpg'li oldukları belli bile değil
    Dikkatimi çekenler
    burada herkes önce benzinle çalışmalı motor ısındıktan sonra lpg'ye geçilmeli denilmiş
    Adamlar benzini hiç kullanmıyo (ne kadarda bir benzin alıyorsunuz dedim ortak cevap Lpg li bu araç dediler)
    Sorun çıkıyormu dedim anladığım kadarıyla tek sorun lpg'nin bitmesi (hani bide bitmese)
    Ne marka kullanıyorsunuz dedim kimse kullandığı markayı bilmiyo.Gitmişler lpg taktıracagım demişler adamlarda takmış.(Bu ayrı ayrı görüştüğüm 3 araç sahibi en az 3-4 yıldır kullanıyorlarmş)

    Şimdi gelelim konuya ben hangi marka taktırmam lazım ve bana göre daha önemlisi nerede kaça taktırmam lazım.Telefonla biraz fiyat araştırdım.Heryerin fiyatı farklı.Mesela Aldesa Merkez servis 450ytl derken Aldesa takan başka bir yer 350ytl dedi.
    Asıl soru bu
    Hangi marka Lpg nerede kaç ytl'ye takılıyor.
    Bu diğer arkadaşlarada örnek olur.Tabi ucuza takıp kötü hizmet verenlerden bahsetmiyorum
    Şu marka şurada şu para ve işçilik gayet iyi diyeceğiniz yerler önemli.İşini temiz yapıp çok parada gözü olmayanlarada yeni müşteriler bulup bu dürüst insanların kazançlarınıda artırmış oluruz.

    Teşekkürler







  • Arkadaşlar kimse hangi marka lpg kaça takılır bilmiyormu.
    Lpg firmaları kaça taktığınızı yazsanızda bilsek.İşleriniz artsa yoksa siz az iş yapıp çok para kazanıp kalan vaktinizi buradamı harcıyorsunuz.
  • kardeş senin aracın karbüratörlü , senin aracına takılacak lpg sistemi tüm markalarda yaklaşık aynı olacağından dolayı ne taktırırsan taktır ustan iyi ise zaten sorun yaşamazsın.

    bende çok eskiden bir broadway vardı Stargas taktırmıştım zamanında LPG yi en ekonomik harcayan kit benimkiyid hehe

    tek dikkat edeceğin konu mikser denilen bir alet var tam karbüratör girişine takılır , o parça kaliteli olsun , gerikalanı senin ustanın işçiliği ile belirlenir ;)
  • arkdaşım senin aracın karbüratörlü olduğu için 300-400 ytllik kitler ile sorununu çözebilirsin fiyatları 1200den başlayıp 2200 arası değişen kitler ise enjeksiyonlu araçlar içindir ve sırlı sistem olarak tabir edilir. senin araca hangi marka taktırdığının pek önemi olmamakla birlikte güvenilir bir marka olarak brcyi öneririm. karbüratörlü araçlarda genelde bir performans düşüşü yaşanır. ancak ekonomi için buna katlanman gerek...
  • Arkadaşım tamam da zaten ben burada bir paylaşım olsun istedim
    Yani nerede hangi markayı kaç ytl'ye takıyorlar.İnsanlar bunu bilsinler

    Birde mesala biri çıkar ben karbüratörlü araca Brc'yi 550ytl'ye takıyorum der diğeri ben Brc'yi 500ytl'ye takıyorum der herkes telefon adres verir.İnsanlar ona göre hareker eder.Aynı şey bütün markalar için geçerli tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.