Şimdi Ara

Hangi marka oyuncu laptopu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Msi , asus rog, acer predator, hp omen, dell alienware,monster,samsung oddyssey.

    Asus rog kullandım, yeni strix 'leri merak ediyorum. Donanım sormuyorum, hangi marka alınmalı? Neden?

    i7-7700hq ,16 gb 2400mhz, 256ssd+1tb,gtx1060 3gb
    Düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Her zaman DELL 1. sınıf marka olmuştur. Allienware dışında 7567 gaming modelleri çıktı 1060 ekran kartlı i7 7. seri işlemcili. 1-2 ay içinde Türkiye'de satışa çıkabilir bu modeller.Mevcut satışta olan modellerden 7566 gaming serisinin i7 işlemcili olan modeline de bakabilirsiniz. MSI, Asus, DELL, Samsung ve HP markalarının gaming serilerini kullanmış biri olarak DELL'in cihazını elinize aldığınızda kaliteyi bariz hissediyorunuz. Ciddi DELL desteği ise kesinlikle önemli bir fark oluşturuyor. Yazılım desteğinin süper olduğunu söyleyebilirim. Cihazınızı uzaktan otomatik tanımlayıp cihazınızın mevcut donanım yapısına göre en uygun yazılım ve sürücüleri öneren gerçekten sağlam çalışan bir destek sistemleri var. Hatta cihazınızın işletim sisteminin image dosyasını bile istediğiniz zaman indirip kurabiliyorsunuz. Tüm bu işlemleri her cihaza özel servis etiket numarası veya seri numarası üzerinden yapıyor sistem. Buna yakın destek hizmeti olan bir de Samsung var. Ama bu kadar iyi değil tabi. Hele MSI'ın yazılım ve sürücü desteği gerçekten berbat. Cihazı otomatik tanıyıp uygun yazılım ve sürcüleri vermeyi bırakın manuel olarak bile zar zor cihazınızın ilgili sayfasına ulaşıyorsunuz ve cihaz üretildikten sonra 6 ay ila 1 sene sonrasında güncel sürücü ve yazılım kesinlikle bulamıyorsunuz. MSI GS70 stealth serisini kullanmıştım, klavye steelseries idi ama 3 senede 2 defa klavye tuşları aşındığı ve bazı tuşlar hassasiyetini kaybettiğinden klavye değiştirildi. Ama MSI'ın en iyi tarafı Killer Network idi. Bu cihazın kablosuz ve ethernet kalitesini hiçbir cihazda bulamadım. HP malum en kötü seçenek. Asus Rog ise orta düzey kalite ve hizmet. Acer hiç kullanmadığım için yorum yapamayacağım.




  • Msi konusunda bende çekimSerim. Kafamda soru işaretleri var. Sizin yorumunuz tuzu biberi oldu.

    En Uygun fiyatı msi sunuyor. Fiyat konusunda 2. Sırada asus var. Yukarıdaki markalardan fiyat sıralamasında dell son sırada yer alıyor. Hp omen tasarımı cezbedici , samsung da öyle. Ürün yelpazesi en geniş 2 ürün msi ve asus. Fiyatlar uygun ama performansı nasıl? f/p asus diyebilir miyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartını mutlaka 1060 istiyorsanız size tavsiyem dell 7567 i7 modeli olur. Ama 960 da beni keser derseniz 7566 i7 işlemcili olanı 4800tl taksitle veya 4650tl peşin olarak alabilirsiniz. Asus Rog bilgisayarımda klavyede bazı harfler silindiği için servise gönderdiğimde değişim vermişlerdi. Ama Asus 1 senelik modelin yenisini getirmediğinden satıcıyla papaz olmuştuk. Bir üst modelin fiyatı da neredeyse kullandığım modelin 2 katına geldiğinden bir süre karşılıklı bekleştik . Sonunda kullandığım bilgisayarın fatura değerini fatura tarihinde dolara çevirip değişim tarihindeki dolar kuru üzerinden tl'ye çevirerek para iadesi üzerinde orta yolu bulup birbirimizden kurtulduk. Asus Rog cihazlardan da pek keyif almamıştım. Asus Rog (düzgün bir üst model, gl serileri falan değil yani) ile Alienware arasında fiyat farkı da yok gibi duruyor. Asus Rog'un üst modelini almayacaksanız Asus almanın bir anlamı kalmıyor sonuçta. Zaten NV serisifalan düşünmüyorsunuzdur. Samsung'un bilgisayar sektöründe ne yaptığını kendi de bilmiyor diye düşünüoyrum. Bir ara piyasadan çekildi, şimdilerde tekrar geri dönmeye çalışıyor. Gamer serisinde ekranın ortasında çıkan kırmızı bir çizgi sonucunda değişim ve değişim cihazının bir türlü normal performans gösterememesi sonucunda para iadesiyle sonuçlanan bir maceram oldu. Size önerim Dell olacaktır.




  • dell genel olarak kalitelidir sıkılmadan alınabilir apple ve dell güven veriyor kullanıcısına
  • Alienware 15 R3 - i7-7700hq , 16gb (2400mhz) , 256gb pci exp ssd + 1tb (7200rpm) , 15.6" FHD IPS G-SYNC , GTX 1060 6GB

    Sanırım Dell 'de karar kıldık. Yorumlar için teşekkürler.
  • Arkadaşlar çok güzel bir sohbet olmuş ellerinize sağlık. Asus Rog GL553VD aldım vatandan üründe bir sorun çıktı bence asus ve vatan tek yumurta ikizi bir tane çalışanı çözüm sunmaz mı göbeğim çatladı parayı alana kadar 😤 çok çaresizim kasa mı laptop mu ? İnternetten hangi siteden ürün almalıyım ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.