Şimdi Ara

Hangi Okul Çanta Modelleri Var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Okul çanta modelleri araştırırken el çantası, sırt çantası, tekerlekli çekilebilen çantalar, omuz askılı postacı çantaları gibi birçok alternatif modelleri görürüz. Ancak çocukların beden sağlığı için doğru ve sağlıklı çanta seçimi çok önemlidir. Bunun için en doğru tercih çoğu zaman sırt çantalarından yana olmaktadır. Boş bir çantanın hafif olması, yumuşak ve geniş askılı olması, sırta gelen bölümünün sünger destekli olması, birden fazla bölmeli olması ve rahat taşınabilirliği sağlamak için tekerlekli olması sırt çantasının dikkat edilmesi gereken artı özelliklerindendir. Erkek ve kız çocuk okul çanta modelleriyle U.S. POLO ASSN. ihtiyaçlarınızı karşılıyor.

    Erkek Takım Elbise U.S POLO ASSN. den Alınır!

    Kolay buruşmayan, uzun süre giyilebilir, temizliği kolay, ısı yalıtımı iyi olan, çok iyi esneme ve geri dönme özelliği olan marka takım elbise ile dik ve asil duruşunuzu yansıtabilirsiniz.

    Triko Kazaklarınız U.S. POLO ASSN. dan!

    Bisiklet yaka, V yaka erkek ve kadın triko kazak ve hırka modelleri ile modanın ve rahatlığını sevenlerin gözdesi olmaya devam ediyor. U.S POLO ASSN. nin daha birçok ürününü incelemek için tr.uspoloassn.com online mağazasını ziyaret etmelisiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.