Şimdi Ara

hangi pda yi almaliyim?? yardim lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese selam. iki senedir I-MATE PDA-2K modelini kullaniyorum ve bir kac gün icindede yeni bir pocket pc almak istiyorum.fakat uzun zamandir yenilikleri takip edemedigim icin su an secimimde sizlerin yardimina ihtiyacim var.kisa bir arastirmam sonucu HTC P3300 (O2 Xda orbit) modeli bana dogru bir secim gibi geliyor.dedigim gibi önerilerinizi merakla bekliyorum....birde I-MATE PDA-2K mi Türkiye de (almanyada yasiyorum) satmayi düsünüyorum. bunu nasil yapabilirim??....konusunda fikir verirseniz cok memnun olurum(ne sekilde, piyasasi nedir , kayit olayi gibi...)
    tesekkürler.............



  • Model onerisinde bulunabilirm ama oncelikle sunu bilmek lazim GPS kesinlikle olmalimi? Orbit te gps var cunku. Bu arada pda2k ni burada satabilirsin ama almanyadan gonderecegin icin kargo ucreti oldukca yuklu olur ve fiyati siser cihazin. Ama her ikisini dengeleyerek cihazina bir fiyat bicersen alicisi cikacaktir. Piyasasini ogrenmek icinde forumlarda 2.El bolumune goz atabilirsin.
  • orbitteki dahili gps ilk dikkatimi ceken sey oldu zaten.zira navigasyonu sik kullaniyorum. su an bluetooth la baglaniyorum buda hem kalabalik hemde bazen baglanti sorunlari yasatiyor.bunun disinda cok fazla özellilerini kullandigim söylenemez, benimki biraz elektronik meraki iste :))) önerileriniz nelerdir????................
  • bence kesinlikte p3300
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.