Şimdi Ara

Hangi pda'yı önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sanırım pda ile avuç içi bilgisayar aynı şeyler. Şu an için konuyu doğru yere açtığımı düşünüyorum. Yanlız telefon özelliği de olan avuç içi bilgisayarları önermenizi isteyeceğim. Kısa süre sonra bir pda almak istiyorum fakat her özelliği standart boyutlarda barındıran bir ürün lazım. Bugün o özelliğini kullanmam ama yarın kullanmam gerekebilir.
    Bu sebeple bana pda önerilerinde bulunabilir misiniz, sizlerin kullanmadığı ama başarılı olarak bildiği pda lar da olabilir.
    Teşekkürler...



  • standart özellik derken gps-wifi gibi şeyler olması şart mı bide fiyat olarak ne kadr dusunuosun?
  • gps-wifi gibi özellikler olsun tabi. aslında bana önerilerinizi ürünün artı ve eksileriyle belirtebilirseniz sevinirim. iki ürün önerecekseniz birinin diğerinden farkı nedir onu belirtirseniz de çok makbule geçer. sanırım çok şey istedim ama neyse artık fiyat sorun değil...
  • aslında çok şey istemişim demişsiniz de hiçbişey istememişsiniz ki sizin konuyu genişletmeniz gerekir...çünkü size her türlü modeli karşılaştıracak arkadaşlar bulunur...ama önemli olan sizin forumda bunları araştırıp ondan sonra şu şu modeller arasında kaldım demenizdir..atıyorum ben sana asus p535 öneririm..başka bitanesi toshiba g900,diğeri htc ,diğeri ı-mate, başka biri hp vs vs..ama bunların hepsi forumda mevcut...kulanan arkadaşların yüzlerce mesajı var...kolay gelsin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolucionist -- 1 Haziran 2008; 14:53:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.