Şimdi Ara

Hangi Pozisyonda Oynamalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaşım: Birkaç ay sonra 13 yaşımı dolduracağım



    Boyum: 1.72



    Kilom: 56 kg




    Basketbola 9 ay önce bir arkadaş vasıtasıyla başladım. Babam da basketbolu iyi biliyor bu da benim için artı ekstra idman yapabiliyorum. Başladığımdan beri bilek şut çalışıyorum. Şu an bilek ile low posttan attıklarımdan %90'ı, high posttan attıklarımın %75'i giriyor. Yapılıyım ve bayağı hızlıyım. Dribblingim pek iyi değil ama geliştiriyorum. Ayaklarım hızlı. Çok yükseğe zıplıyorum Sizce hangi mevkide oynamalıyım?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • mevkini sen seçmezsin hocam oyun şeklin sana mevkini söyler. bir takıma girince koç sana göre bir mevki ayarlar zaten. yaşıtlarına göre uzun olduğun için pf veya c oynatırlar seni büyük ihtimal.


    ayrıca bilek için çok kasmana gerek yok, ben senin yaşlarında oynarken hatta lise 1-2'ye kadar bilek atan kimse yoktu, en iyi takımlarda bile. en rahat olduğun ve şutların yetişeceği stile alış şimdilik güçlenince bileğe geçersin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4AAC8BBC6 -- 2 Temmuz 2023; 22:39:16 >
  • power forward rahatca oynayabilirsin dostum koçunun tercihine göre centerda olabilir benim boyum 187 kilo 73 center oynuyorum u16


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün arkadaşlarım bana şuan 2,3,4 numara gibi oynuyorsun bir karar ver diyorlar. 2 numara için fazla uzunum. 3 numara için de birazcık uzun gibiyim. Tek korkum boyumun uzaması yavaşlarsa 4 numara oynayamamak. Çünkü basketbolda ilerlemeyi düşünüyorum. Üçlüklerim de gelişti geçen antrenman 9 tane art arda üçlük attım. Sanırım 3 numara oynayacağım ancak pota altında da bayağı iyiyim. Soruyu tekrar soruyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.