Şimdi Ara

Hangi Profesyonel E-Ticaret Sistemini Tavsiye Edersiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
33.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cordor

    Teşekkürler. Evet genel olarak ideasoft, hemenal kullanıyorlar.

    Biraz araştırdık, arayüzü basit bir sistem olan Platinmarketten satın aldık.

    10 üzerinden 7 verebilirim. Tek sıkıntıları websitelerinde sorunları tam olarak açıklayan bir kullanım kılavuzları olmamaları. Haftasonu da teknik destek çalışmıyor. Diğer yandan sistem gayet kullanışlı.

    e ticaretde sanal pos olayına takılıyorum çok maliyetli oluyor sizler bu maliyetleri nasıl düşürüyorsunuz
  • Sahsen iki sanal postan birine yillik ucret odendi. Digeri bedavaya geldi. Maliyetli sayilmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piyasada işe yarar ve özelleştirilebilir e ticaret sistemleri gerçektende çok pahalı
  • opencartttt :)
  • senin için en iyi çözüm www.platinmarket.com olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbalkan -- 28 Mayıs 2013; 14:29:13 >
  • http://www.neticaret.com.tr 'ın sunduğu neticaret yazılımı
  • Arkadaşlar merhaba
    bende bir yazılım firması kurbanıyım.Fakat 1,5 yıldır azim ettim kendim yazmayı bildigim halde gidip kiralık sistem kullandım ama canıma yetirdiler bende bu firmaların ekmeğine yağ sürmek yerine artık kendi silahlarıyla vurmaya karar verdim ve oturdum 1,5 sene sürdü ama bugun son denemeleride bitti sistem hazır.

    Herkese vericem bu sistemi tamamen kısıtlamalardan alan trafik kısıtlaması olmadan sistemi satışa açıyorum ilgilenen arkadaşlar beni,mle iletişime geçsin.Sistem dat-net c# karışık yazıldı.isteyenin kendi hostunada kurulum yaparım. ya da kendi sunucusunada

    ayrıca facebook ile bağlanma her yerde 600 tl ben ücretsiz sağlıyorum ayrıca bir sefere mahsus olarak her yıl değil muhasebe programınız ile entegrenizde yapılacaktır.Tabi bunun için bir fiyat belirlememedim çok zaman vakit alan bir olay ama diğer firmalar gibi her yıl paket bedelini ödemeyeceksiniz sadece 500 tl onuda 12 taksitle ödeyeceksiniz. detaylı bilgi için m.yildirim86@mynet.com mail adresinden ulaşabilirsiniz




  • Nmvr N kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Projesoft firmasını hiç kimseye önermiyorum. Bir çok firmaya site düzenledim ama bu kadar kötü bir yazılım görmedim. Girilen ürünlerin aktarımını bile yapamıyorlar bütün ürünleri baştan girmek zorunda kaldık. Ne yaparsanız yapın bu hatayı yapmayın. Telefona çıkan personel hiç bir şey bilmiyor ve size eksik bir şeyler yaptığınız kabul ettirilmeye çalışılıyor. Ben çalışırken sürekli kontrol ettiğim ve ettirdiğim için doğru yaptığımı biliyorum ancak yeni başlayan arkadaşlara asla önermem. Bu hatayı yapmayın, oturup kendiniz yazsanız daha mantıklı boşa vermeyin.
  • Ben bir senelerdir eticaret kullanıcısı olarak çok araştıran ve zamanında profesyonelim diyen firmalardan mağdur olan bir kişiyim.

    İdeasoft bir kere destek veremiyor satmak sorun değil ki satılan pakete destek alamayınca ne anladım ben bu işten
    kobi master havalarda uçan ama bir türlü kanatlanamayan vaatler verip yerine getirmeyen.
    bilgi net zaten hiç demiyorum
    diğerleri amatör zaten hiç bulaşmayn

    Arkadaşlar bu işin hakkını sadece TSOFT veriyor ve hakkıyla ürününü pazarlıyr. Sattığı ürünün arkasında bu adamlar.
    Yazılımları oldukça gelişmiş ve hergün yeni bir geliştirme yapıyorlar.
    Ne zaman bir sorunum olsa destek alabiliyorum karşınızda bir muhattap olması çok önemli.
    isteklerimi en kısa sürede hallediyorlar eğe yazılım izin vermiyorsa alternatif sunuyorlar hiç boş geri çevirmediler.
    Bir kere Arama motoru optimizasyonunda 1 numaralar şunlara bakınhttp://www.tsoft.com.tr/t-soft_e-ticaret_arama_motoru_optimizasyonu.php
    Zaten hiç bir firmanın vermediği eticaret bilgilerini sitelerinde veriyorlar sitelerini inceleyin kendilerine olan güvenlerini anlarsınız zaten herşeyi net bir şekilde yazmışlar korkmadanwww.tsoft.com.tr

    eticaret çok kazançlı ve riskli bir iş yazılımı alacağınız firmaya doğru karar vermeniz şart.
    İyi akşamlar




  • BURADAN HERKESE SÖYLEYEBİLECEĞİM TEK BİRŞEY VAR IDEASOFT DENİLEN BU FİRMADAN UZAK DURUN!

    HERŞEYDEN EVVEL IDEASOFTTA AÇILAN BİR SİTE DEĞİL IDEASOFT UNDUR. DOLAYISIYLA BÜYÜMEYİ HEDEFLİYORSANIZ YAPABİLECEĞİNİZ EN KÖTÜ TERCİH OLACAKTIR. SİZE IDEASOFTU ZAMANINDA KULLANAN BİR ŞİRKETİN SAHİBİ OLARAK YAZIYORUM. İŞTE IDEASOFT GERÇEKLERİ :

    ** ESKİ VE BERBAT BİR SERVERLARI VAR. GÜNDE 6-7 DEFA SİTE KİLİTLENİYOR. SADECE BENİM GÖRDÜĞÜM AYDA 1-2 DEFA DA SİTE KOMPLE KAPANIYOR. MUHASEBESİNİ KENDİNİZ YAPIN WEB SAYFALARINA GÜVENİN GİTTİKÇE AZALDIĞI BU DÖNEMDE HERHANGİ KULLANICININ SİTEYİ KAPALI GÖRMESİ O GÜNE KADAR YAPMIŞ OLDUĞUNUZ ÇALIŞMAYI ÇÖPE ATMAZ MI? İŞİN GOOGLE TARAFINDAN NE KADAR KÖTÜ ALGILANDIĞINA GİRMEYECEĞİM BİLE.

    ** MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ SON DERECE UKALA VE İLGİSİZ. BİRKAÇ TANE TASLAK CEVAPLARI VAR SİZ NE SORARSANIZ SORUN AYNI CEVABI VERİYORLAR. BİR DE AÇMIŞ OLDUĞUNUZ SORU "TICKET" INDA SON CEVAP ONLARDA KALSIN DİYE "İLGİLENECEĞİZ" DİYE MESAJ ATIYORLAR Kİ TICKET KAPANSIN. ONDA SONRA HATIRLA HATIRLAYABİLİSEN.

    ** 5 YIL EVVELDE KALAN BANDWIDTH SINIRI GETİRMİŞLER. SİZE 300-500 GB BİR BANSWIDTH TANIMLIYORLAR. EĞER ORTALAMA BEKLEDİĞİNİZ GÜNLÜK ZİYARETÇİ 1000-1500 CİVARINDAYSA 6 AYDA BİTİYOR. SONRA SİZE LİSANS BEDELİNİN DE ÜSTÜNDE 20-30 DOLARLIK ALANI 3000-5000 TL ARASINDA SATMAYA KALKIYORLAR. BUNUN ADI "MADEM SEN KAZANMAYA BAŞLADIN GEL BAKALIM BENİMLE PAYLAŞ" DEMEK Kİ, ASIL ADI DA MAFYACILIK.

    ** DATALARI ASLA PAYLAŞMAMALARI, KODLARA ASLA ULAŞAMAMANIZ GİBİ BERBAT ÖZELLİKLERİNİ ZATEN BİLİYORSUNUZDUR. ANCAK DATA DA TOPLAYAMIYORSUNUZ. MÜŞTERİ İLİŞKİLERİNDE İLK KURALLARDAN BİRİ DOĞUM GÜNÜ TEBRİĞİNİ BİLE SAĞLAYAMIYORSUNUZ ÇÜNKÜ ADAMLAR DOĞUM GÜNÜ BİLGİSİNİ ALMAKTAN ACİZ!

    ÇOK DAHA FAZLA ŞEY VAR ANCAK ŞİMDİLİK BU KADARI YETER DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BU KADAR YAZDIKTAN SONRA RAKİP FİRMA, YALAN YAZI GİBİ BİRÇOK ŞEY OLUŞABİLECEKTİR KAFANIZDA ANCAK BEN SADECE IDEASOFTTAN CANI YANAN BİR WEBSAYFASI SAHİBİYİM. BAHSETTİĞİM HER ŞEY BELGELİDİR, İSTEYENE PM DEN CEVAP YAZABİLİRİM YA DA BUYURSUN OFİSİME GELSİN ANLATAYIM. 500 GB LİK BANDWIDTH İÇİN ÖDEDİĞİM ÜCRETİN FATURASINDAN IDEASOFT MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ İLE YAZIŞMALARIMA KADAR. ŞU ANDA BARDAĞIN SON DAMLASI OLAN IDEASOFTTA MECBUREN BARINAN BİR WEBSAYFAM KAPALI OLDUĞU İÇİN SİNİRİMDEN İÇİMİ BURAYA DÖKÜYORUM.

    SİZ SİZ OLUN IDEASOFT TAN UZAK DURUN Kİ KENDİNİ TEKEL ZANNEDEN BU EGOSU YÜKSEK BERBAT FİRMA YA ADAM GİBİ YÖNETSİNLER YA DA KAPATIP GİTSİNLER!




  • şu konuda msg sayısı 100 altındaki tüm kullanıcılar firma elemanları bu kadar bariz bir şekilde yapmıyaydınız iyiidi
  • E-Ticaret paket yazılımları fiyat olarak çok gelebilir. Ama bu firmalardan kiralayarak aldığınız hizmeti bir yazılım personeli çalıştırarak yıllık kaça mal olacağını siz hesaplayın. Sunucu giderleri de cabası...

    Buradaki esas sorun ülkemizdeki hizmet sektörünün müşteri memnuniyeti hususunda sorunlu olması veya tam tersi müşterilerinde haklı olmayan taleplerini şikayet unsuru haline getirmesidir.

    Bu e-ticaret paketleri sözleşmeye dayalı olarak satılır. İçerikleri ve size vaad edilenler bellidir. Tavsiyem paketleri inceleyerek arayüzü ve işlevselliği size göre en iyisi hangisi ise onu seçmenizdir. Burada şu firma iyi şu kötü demek doğru değildir. Müşteri hizmetleri mevzusunda hepsi için şikayetçi bulunabilir.

    Paketleri incelerken yönetim panelinin tasarım ve işlevselliği size hangi firma ile çalışmayacağınızı söyleyecektir. :)
  • Arkadaşlar evde otururken kendi kendime neden birşeyler satıp para kazanmıyorum dedım ve bir işe atılmak istedim ayriyetten öğrenciyim yani boş zamanımda yapa bilecegim bir iş düşündüm ve çevremdekilere satabileceğim bir iş düşündüm ve aklıma herkezin ihtiyaç duyduğu bir şey geldi ÇORAP ve internetten araştırmaya başladım ucuz birşey alırsam fazla talep olmaz kaliteli birşey alıp satayım dedim araştırdım ve bir çorap toptancısı buldum 9 Paket Bayan her pakette 12 çift çorap var 8 pakette erkek çorap ı siparişi verdim ve bugun 2 gibi çoraplarım geldi çıktım satışa amcamlara ve tanıdık esnafa erkek çoraplarını sattım erkek bitti bayanlarıda sattım 2 paket kaldı ama sattıklarımdan 3 kişiden parasını aldım diğerleri veresiye oldu biraz ama güvendiğim kişiler olduğu için sorun değil ve saat 6 ya doğru sadece bayan 2 paket kaldı onlarıda yarın hallederim yani o çoraplardan 130TL kar ettim güzel ve zevkliymiş ticaret aslında bakalım paraları toplayınca bu sefer işi büyütücem 25 veya 30 paket sadece erkek alıcam çünkü satmadığım kişiler de istedi hayırlısıyla biraz para kazanıcam 200Tl param vardı 330Tl olacak veresiyeler gelince o 330Tl ilenin hepsiylede çorap alıcam saınca 600TL olacak ve 400Tl kazanç yani insan istedikten sonra iş var arkadaşlar ben öğrenci olduğum halde birşeylerle ugrasmak istiyorum dışarda adamları goruyorum boş boş geziyorlar yazık üzülüyorum yani Size tavsiyem böyle iş yapmak isteyen varsa ve birazda çevren varsa çok iyidir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ErrorHata

    Arkadaşlar evde otururken kendi kendime neden birşeyler satıp para kazanmıyorum dedım ve bir işe atılmak istedim ayriyetten öğrenciyim yani boş zamanımda yapa bilecegim bir iş düşündüm ve çevremdekilere satabileceğim bir iş düşündüm ve aklıma herkezin ihtiyaç duyduğu bir şey geldi ÇORAP ve internetten araştırmaya başladım ucuz birşey alırsam fazla talep olmaz kaliteli birşey alıp satayım dedim araştırdım ve bir çorap toptancısı buldum 9 Paket Bayan her pakette 12 çift çorap var 8 pakette erkek çorap ı siparişi verdim ve bugun 2 gibi çoraplarım geldi çıktım satışa amcamlara ve tanıdık esnafa erkek çoraplarını sattım erkek bitti bayanlarıda sattım 2 paket kaldı ama sattıklarımdan 3 kişiden parasını aldım diğerleri veresiye oldu biraz ama güvendiğim kişiler olduğu için sorun değil ve saat 6 ya doğru sadece bayan 2 paket kaldı onlarıda yarın hallederim yani o çoraplardan 130TL kar ettim güzel ve zevkliymiş ticaret aslında bakalım paraları toplayınca bu sefer işi büyütücem 25 veya 30 paket sadece erkek alıcam çünkü satmadığım kişiler de istedi hayırlısıyla biraz para kazanıcam 200Tl param vardı 330Tl olacak veresiyeler gelince o 330Tl ilenin hepsiylede çorap alıcam saınca 600TL olacak ve 400Tl kazanç yani insan istedikten sonra iş var arkadaşlar ben öğrenci olduğum halde birşeylerle ugrasmak istiyorum dışarda adamları goruyorum boş boş geziyorlar yazık üzülüyorum yani Size tavsiyem böyle iş yapmak isteyen varsa ve birazda çevren varsa çok iyidir.

    panpa ilk işte veresiyeye başladıysan, senin Krallık tez yıkılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba,

    Etilki diye Ankara menşeli bir yazılım var. Demolarını inceledim. Pratik kullanımlı ve admin paneli çok kolay bir yazılım.

    Bu yazılım hakkında bilginiz var mı?

    Link:http://www.etilki.com.tr/

    TSOFT, ETİLKİ, KOLAYMAGAZA arasında tercih yapmak istiyorum. TSOFT çok zengin altyapıya sahip. Ancak yönetim paneli çok karışık geldi.

    TİCİMAX diye bir yazılımla çalıştık. En temel eticaret yapılarında sorunları var. Çözümleri pakette yok oluyor genelde.

    Opencart temaları da çok güzel. Ama yazılım açısından teknik bir sorunla karşılaşırsam bir şey yapamam diye hazır paketlere bakıyorum.

    Özellikle ETİLKİ'yi yazılım açısından inceleyen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

    Şimdiden teşekkürler




  • Bir de akınsoft eticaret sistemi var. Tasarım ve kullanım kolaylığı açısından çok iyi değil ama akınsoft olunca kararsız kaldım.
  • ben de rgs yazılımın eticaret sistemini kullanıyorum çok da memnunum açıkçası siteleri şu:http://www.rgsyazilim.com/
  • Arkadaşlar asla ve asla hiçbir zaman kiralık mağaza sistemlerini tavsiye etmiyorum.12 senedir bu sektördeyim. Nedenleri

    1) Yazılım size ait değildir. Bu nedenle trafik ve güncelleme adı altınca ciddi rakamlar ödersiniz.Başta herşey güzel görünür ama bir ay bir bakarsın efendim falanca trafiği aştın şu kadar daha vereceksin. Ağzını açamazsın çünkü istedi anda siteni kapatır ve paran boşa gider. Sırf ödediğin para yanmasın diye bir süre sonra maymun olursun.
    2) Hiçbir zaman istediğiniz web tasarımına sahip olamazsınız.Güncelleme yapamazsınız.
    3) En önemlisi bilgi güvenliği.Tüm müşteri kayıtlarınız ve satış raporlarınız başkalarının elinde olur.
    4) Kendi siten için düşündüğün tüm güncelleme vs için başkasından izin alman gerekir.Kısacası başkasının dükkanında ticaret yapılmaz.
    5) Firma bir süre sonra seni takmamaya başlar. İstediği anda mağazanı kapatabilir ve senden çatır çatır tahsilat yapar sıkıyorsa ağzını aç.
    Yani bir süre sonra tehdit unsuru haline gelir bu iş.

    Eğer ciddi ciddi bu işe girmeyi düşünen arkadaşlar varsa benim elimde full bir e-ticaret paketi mevcuttur.Kodlarıyla beraber makul bir rakamdan verebilirim.Ama şunu unutmayın yazılım sana ait değilse hiç girme bu işe.Kazıklandığınla kalırsın.




  • Merhaba;

    Öncelikle bütün e-ticaret firmaları online telefon üzerinden ve ticket yolu müşterilerine yardımcı olmaktadırlar.

    E-ticaret sitesi açmak kimilerine kolay gelebilir. Ancak başta güvenlik önlemleri olmak üzere yaşayabileceğiniz her türlü sorunda e-ticaret firmaları sizleri garantilemektedir. Neticaret, İdeasoft, Tsoft, Platinmarket, Projesoft, Bilginet, Ticimax ve diğerleri birbirinden değerli ve bu işi hakkı ile yapmakta olan firmalardır. Bununla birlikte özel olarak bu sistemleri kurmaya çalıştığınızda sahip olamayacağınız bir çok ayrıcalığı da sizlere sunmaktadırlar. En basiti kargo, banka ya da ödeme sistemleri ile yapılan anlaşmalar sonucu oldukça uygun fiyatlara büyük firmalardan yararlanmanızı sağlayabilmekte bunların yanında indirim reklam ve diğer kuponları sizlere internette daha sağlıklı ticaret yapabilmeniz için çalışmaktadırlar.

    Genel olarak bu ve diğer firmalardan e-ticaret sitesi açanlar karşılaştığı sorun şudur. E-ticaret sitesi açtıktan sonra bu site ile ilgilenmemeleri üzerine bir süre sonra sahip oldukları sitelere ziyaretçi akışı sağlanamamaktadır. Teknolojinin gelişmesi ile geliştirilen tasarımlar sitelerinde kullanılmamakta ve bunun için herhangi bir uğraş verilmemektedir.

    Bütün bunların yanı sıra araştırma odaklı çalışmalar yapılmamakta ya da e-ticaret firmalarının vermiş oldukları eğitimlere katılımlar olmamaktadır. Bu sektörde yer alanlar ancak stratejik çalışmalar yaparak büyüyebilir.

    Her gün e-ticaret site sahipleri için http://neticaret.com.tr/e-ticaret-portali adresinde makaleler yazılmaktadır. Bu makaleleri takip ederek hem e-ticaret sitelerinizde düzenlemeler yapabilir hem de açmış olduğunuz sitenizin aslında ne kadar değerli olduğunu ve gerekli çalışmaların yapıldığı taktirde nerelere gelebileceğini öğrenebilirsiniz.

    Bütün e-ticaret firmalarına ve e-ticaret site sahiplerine iyi çalışmalar.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.