Şimdi Ara

Hangi Servis Sağlayıcı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ben yeni bir eve taşındım ve eskiden kullandığım uydunet altyapısı yeni evde olmadığı için kapatmak zorunda kaldım. Şimdi internet bağlatmak istiyorum. Bina yeni bina olduğu için fiber altyapısı yok. Sadece ADSL alabiliyorum. Ev telefonu kullanmadığım için telefon bağlatmadım. TTNET, binamda yalın internet altyapısı bulunmadığını söyledi. Komşularımdan telefon ve ADSL kullananlar var, bu altyapının olduğunu göstermez mi? Telefon altyapısı olduktan sonra yalın ADSL verilememesi mantıklı mı sizce?

    Superonline'ın yalın internet kampanyası uygun gözüküyor ama onda da ev numarasını taşımaktan bahsediyor. Şimdi ben ev telefonu bağlatsam ve hemen superonline'a geçmek istesem mümkün müdür?



  • usta bence bir iki diretmeniz lazım yoksa laftan anlamıyorlar artık kibar ca dert anlatmaktan...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sol da ev tlf varsa taşımak karlı diyor yoksa yine yalin vermesi gerek arayıp öğrenmeniz lazım belki uygun bir tarife sunarla ttnet e gelince herkes ev tlf u kapatıp yalina geçmek istiyor onun önünü kesmek için yok diyor yada bulunduğunuz yerin santralinde alt yapi olmayabilir sizin önce merkezi aramanız gerek merkez ile santral aynı şeyi söylüyor ise yaşacak birşey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.