Şimdi Ara

Hangi süpürge?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun zamandır ev tozu allerjisinden ötürü elektrikli süpürge bakıyorum ve iki marka arasında kaldım. Birisi Dyson DC19 diğeri ise Türkiye piyasasına yeni girecek olan MORPHY RICHARDS 71062(2000W/300W emiş gücü). Morphy hakkında yerli yorumlar yok. İkisinde de ortak anladığım kadarıyla torbasız ve filtrelerin çok uzun süreler değişmeyeceği hatta ömür boyu gibi söylenimlerde var. Morphy servisi sanırım henüz yok denecek kadar az.(Gizpa A.Ş. getiriyor.) Ancak daha güçlü,daha geniş hazne ve ucuz. Hepsiburada fiyatlarıyla 250ytl fiyat farkı var ve dyson pahallı. Ayrıca Morphy fiyata dahil olarak 99ytl lik sert zemin süpürgesini de hediye ediyor. Sizlerin tavsiyesi nedir?



  • merhabalar,
    öncelikle belirteyim ikisi de iyi marka.ben de toz allerijisi olan biriyim.allerjisi olan biri için dyson gibi toz hazneli süpürgeler son derece sakıncalı çünkü hazneyi boşaltırken toza maruz kalınabiliyor.diğer markanın toz toplama bölümü nasıl bilemem.size bosch un torbalı ve hepa filtreli olan modellerini önerebilirim ya da arnica hydra da olabilir.bosch un toz torbaları antibakteriyel ve ağzı kilitlenebilir bir yapıda.hiç toza bulaşmadan ağzını kapatıp hop çöpe.arnica ise sulu sistemler içinde çekişi iyi bir süpürge.biz evde bosch kullanıyoruz ama arnica almayı düşünüyoruz.size aşağıda link verdim bunları da inceleyebilirsiniz.saygılarımla...
    http://www.boschevaletleri.com/?5=BSG82230&28=29%3d10%26page%3d2%2628%3d26%253d5635
    http://www.boschevaletleri.com/?5=BSG82485&28=29%3d10%26page%3d2%2628%3d26%253d5635
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=158582&productid=evarnihydra




  • Ben MORPHY RICHARDS 71062 modelini enplusda inceledim.Yurtdışı sitelerden de araştırdım fakat en büyük dezavantajı hazneyi bosaltırken çıkan toz..Uzun araştırmaşlardan sonra dün aksam Miele aldım..İlk denemede harika sonuç aldım diyebilirim..Çok beğendim...
  • yesilsiyah20 arkadaşa aynen katılıyorum.Toza alerjisi olasn insanların toz hazneli süpürge alması çok mantıksız bir durum.
  • Dostum bu konuda Nilfisk Danimarka markası almanızı tavsiye ederim. Bu firmanın tek işi elektrikli süpürge üretmek, onlarca modeli var ve adamlar endüstriyel ürünler de olmak üzere taş tüm dünyaya en kaliteli ürünleri satıyorlar.
  • Bence Miele marka bir elektrikli süpürge alın.

    1. Miele Almanya'nın ve belki dünyanın en kaliteli markasıdır. Sadece Almanya'da üretilmektedir.
    2. Çok geliştirilmiş üçlü bir filtre sistemine sahiptir: toz filtresi, motor filtresi ve aktif hava filtresi. Bu şekilde tozun % 99.5'unu tutar.
    3. Her zaman yedek parçası vardır, arıza yapmayı bilmez. Yalnız arıza yaparsa servis ücreti yüksektir.
    4. Stiftung Warentest (Alman bağımsız test kuruluşu) bütün elektrikli süpürge testlerinde Miele süpürgeler hep birinci olmuştur.
    5. Makine çalıştığı zaman sadece emme sesi duyarsınız, motor sesi geri plandadır.
    6. Biraz piyasa araştırması yapılıp, biraz da pazarlık yapılırsa gayet makul fiyata alınabilir.

    Başkan
  • iyi akşamlar... bende çok araştırıp ince eleyip sonunda libelle marka temizlik robotu aldım...eşim ve ben memnunuz.tavsiye ederim.eve getirip tanıtımını da yapıyorlar.ama fiyatı pahalı.halen taksitlerini ödüyoruz.1400 e almistık.sanırım 1500 ü geçmiş olabilir.
    ama halıları geçen silkeleyelim dedik hiç toz falan çıkmadı.güzel temizlik yapılıyor.havayı da temizliyor aynı zamanda. kaliteli bir türk malı.
  • Arkadaşlar merhaba konu biraz eski ben hortlattım ama, elektrik süpürgesi ve ütü tavsiyelerinize ihtiyacım var. süpürge sulu sistem iyi çeken pahalı filtre derdi olmayan 300-400 civarı, ütü ise buhar kazanlı ya da güçlü buhar üretebilen askıdaki elbiselerin kırısıklarını açabilenlerden olsun istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • ben philips maraton aldım..2 gün sonra iade ettim.çok kullanışsız.
  • Arkadaşlar tavsiyesi olan yok mu?
  • Daha önce Süpürgemarket firması olarak arkadaşlarla paylaşımlarda bulunmuştuk aşağıdaki gibi

    http://forum.donanimhaber.com/m_41690673/mpage_1/key_/tm.htm

    Bizim genel olarak tavsiyemiz, ingilizlerin Dyson yada Morphy Richards markaları yerine Almanların Miele ve Bosch markaları.
    Bütçesi daha az olanlar Bosch süpürgeleri daha geniş bütçeli arkadaşlar ise Miele markasını tercih edebilirler. Ürünler kesinlikle daha kaliteliler, yedek parçaları mevcut ve uzun ömürlüler.
  • Ben de genel olarak Alman malını İngilize tercih ederim.
  • evdekilerin toza alerjisi olduğundan araştırma sonucu geçen yıl hoover süpürge aldım çok sessiz ve kaliteli. memnunum.
  • pahalı dediğiniz ürünler malesef bütçeme uymuyor..samsungun 200 liralık 2000wat 350 emiş gücü var.torbasız onu almayı düşünüyorum.

    http://www.arkandanaglar.com/urun/samsung-vcc-4785-v3k-2000w-torbasiz-elektrikli-supurge.aspx

    nasıl bu arakadaşlar..hepa 13 filtre yok.birde ses seviyesi yazılmamış.
  • tobalıya yönelidim şimdide..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.