Şimdi Ara

Hangi Tür Yazayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Hangi Tür Yazayım?


(En Son Oy Tarihi: 25.9.2015)
Giriş
Mesaj
  • Dostlarım sizin için bir klasik haline geldi biliyorum ama bu sefer beğeneceğinizi düşündüğüm gerçek mekanlarda gerçek kişiler ile geçicek olan bir hikaye yazacağım. Daha iyi keyif almanız için soruyorum Anlatıcı gözünden mi yazayım? Günlük şeklinde mi? Bana göre ikisininde avantajları var.

    Anlatıcı Gözünden: Duyguları daha iyi hissettirebilirim. olaylar atlanmaz. Hergünü yazarım. Betimlemeler daha iyi olur ve çevreyi daha iyi hissedersiniz.

    Günlük Şeklinde: İşin içine duruma göre az da olsa mizah girer. Bazı olaylar biraz gizemli olur daha sonra ortaya çıkabilir. İleriki günlerde aynı olayları başka şekilde de öğrenebilirsiniz (spoiler vermemek için yazamadım). Olaylar daha hızlı akar ayrıntı ve betimlemeler az olur. Konuşmaların önemli yerleri olur.



  • Yazma

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OKUMAYIN

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana gore anlatici gozunden. Ama gercegi hic degistirmeden yazacaksan gunluk seklinde yaz. Bana gore olaylari senin bakis acindan anlatici olarak yazarsan iyi olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neque kullanıcısına yanıt
    Tabii ki de gerçek 2 türde de hiç değişmiyecek sadece 2 tür orasında betimleme ve duyguyu anlatma farkı olacak. Mesela günlük yazan adam gün içinde alakasız yerleri yazmaya bilir yada anlam veremediği şeyleri ileride farklı bi şekilde öğrenebilir biraz da mizah olabilir. Anlatıcı gözünden duyguları daha iyi hissedebilir ve o an için ne düşündüğünü öğrenebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.