Şimdi Ara

Hangi wireless kartı daha iyi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben dell inspiron 5537 i5 modelini aldım. Bu laptopun 2 türlü wireless kartı var galiba (yanlısım olabilir.). biri ''Intel Wireless 7260 WLAN CARD Wireless'' diğeri : ''Dell wireless 1705'' diye geçiyor atherosun sitesinde. bana dell wireless 1705 geldi. özelliklerinden pek anlamam. Ben sadece dell wireless 1705 kartlı olan var diye biliyordum. 2 tane olduğunu  Hangi wireless kartı daha iyi ?
    buradan öğrendim. istanbulbilişimin sitesindeki modelde bu yazıyor. Arkadaşlar bana dandik olanmı gelmiş yoksa iyisimi ? Çünkü wifi oturma odasından çekmiyor. Access point kullanıyorum. Access pointte çocuk odasında (evin bi köşesinden öteki köşesi). Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetxzxahmet3542 -- 15 Şubat 2015; 14:56:17 >







  • ahmetxzxahmet3542 A kullanıcısına yanıt
    İki tane kablosuz kart seçeneği sunmuş.Size dediğiniz model denk gelmiş ve dediğinize göre performansı iyi değil bu bazı marka modellerde de çeşitli kart serilerinde oluyor bazıları donanımdan kaynaklıyken bazıları yazılım kaynaklı güncellemelerle sorun ortadan kalkıyor öncelikle güncellemeyi denediniz mi öncelikle dell'in sitesindeki güncel sürümü deneyin yine aynı yaparsa üretici markanın sitesindekini deneyin olmazsa güncel sürümü beklemelisiniz.Dell'in bazı modellerinde bu sıkıntıyla karşılaşıldı maalsef ve bazıları kablosuz kartı değiştirmek durumunda kaldı
  • Neler denemedim ki ben bunu koç sisteme gönderirsem kartı intelin kartıyla değiştirler mi ? Ve koç sistem bilgisayarı ne zamana yollarlar ? Şimdiden teşekkürler. Ekleyeyim dedim hocam wifi çekmiyor dediysem çekiyor. Fakat wifide kararlılık yok. Ya çekiyor ya çekmiyor. Abimde dell inspiron n5010 var. Onun wifiyı baya güçlü ve bizim eve geldiğinde her yerden çekiyor. Wifide kararlılık var. Tek dişde çekse tamı tamına çekim gücünü kullanıyor. Kopma yaşanmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetxzxahmet3542 -- 15 Şubat 2015; 20:40:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.