Şimdi Ara

hangisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hakketten bi linç etmediginiz kaldı
  • Onun canı öyle istiyorsa benimde canım böyle istiyor varmı bir itirazın? Yazım kurallarına dikkat etmeyen sallapati yazan bir üyeyi canı öyle istiyor diye savunmakda bir garip bu adamın küfrettiği topic bile var bu bölümde bulup gösteririm istersen , Türkçe yazamıyor bari türklükten bahsedipte Türkçeyi kirlettiği gibi onuda kirletmesin yazık.
  • Bikere uyar yeter yani her topic de bunu yazarsan yanlış anlaşılır
  • siyah al dostum
  • Bişey anlaşılmaz sen kafanı yorma böyle şeylere. Türkçeyi kirletipte ben bozuk anlatımı seviyorum eki keki diyen bir ufaklığın ne kendine ne buradakilere saygısı yoktur, gelipte kendisinden başka kimse avukatlığını yapmasın hemi paşam birkeremi on keremi yeter ona ben karar veririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 29 Mayıs 2007; 17:09:26 >
  • @SPYdir haklı bence. Ne zaman bu forumu açıp okumaya kalksam cangonun anlamsız topiclerini ve bir o kadarda anlaşılması güç Türkçe'siyle karşılaşmak insanı çileden çıkarıyor. Türkçe'yi ben çok mu iyi kullanıyorum? Tabii ki hayır, ama en azından derdimi anlatacak kadar açık ve anlaşılır yazmaya çalışıyorum. Öyle klavyenin tuşlarına bilinçsizce basmıyorum. Sonuçta bizde forumu bilgilenmek için okuyoruz, ama mesajları anlamak için kriptoloji uzmanı olmamız bekleniyor sanırım.
  • Cango senden tek isteğim artık başlık açmaman.Zaten normal mesajların okunmuyor.Birde birbirinden aptalca mesajlarınla forumu iyice okunamaz hale getiriyorsun.Ne renk alacaksan al bize ne ki.
  • nekadar beni ilgilendirmesede gözlemlediğim kadarıyla son 3 msj a katılmamak elde değil...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SPYdir

    Bişey anlaşılmaz sen kafanı yorma böyle şeylere. Türkçeyi kirletipte ben bozuk anlatımı seviyorum eki keki diyen bir ufaklığın ne kendine ne buradakilere saygısı yoktur, gelipte kendisinden başka kimse avukatlığını yapmasın hemi paşam birkeremi on keremi yeter ona ben karar veririm.


    Onun dedigini rahat anlayabiliyorsan sorun yoktur hem sen karar verirsen forumda sen kirlilik yapıyorsun hertarafa yazarak bikere yazsan yeterli olur diyorum ben nese tamam kapatalım
  • cango almış cezayı haketti bence baymaya başladı eleman. Nintendo'nun böle kötülüğü var işte her yaştan kullanıcısı var :)
  • Rahat falan anlamıyorum dediğini diğer bir konudada belirttim eğer kullanıcı kalkıpta "düzgün yazmamakta ısrar ediyorsa ve de uyarılmasına rağmen "-ki kendin söyledin uyardığını sonrada ben bikere uyardım düzelmedi demekki onun tarzı böyle" diye cevap veriyorsun. Ne tarzından bahsediyorsun ister en yakın dostun olsun ister tanımadığın biri eğer Türkiyede yaşayıp bu ülkenin çocuğuysa ama dilini keyfe keder bozarak konuşuyorsa onun tarzı bu deyip geçiştirerek sende aynı yanlışa ortak oluyorsun bunun eksisi artısı yok. Bu ülkesini seven her bireyin kişisel görevidir. Bende kalkıp derim aman tarzı öyle yada neyse ya ne uğraşıcam kuzu gibi herşeye göz yumarım önemsiz sayarım benim beş veya on konuyu yukarı taşımamın sebebi sadece Cangoya yönelik değil benimle hemfikir olan arkadaşlardada aynı hassasiyeti uyandırma, ve bundan sonra bu veya başka forumda başka bir bölümde oluşabilicek benzer bir durumda aynı tepkiyi verme gerekliliğini söylemektir. Sen baştan beri yok post'mu kasıyorsun , yok çok üstüne gidildi çocuğun diye bir savunma içersindesin , ve bahsi geçen üye ayrıca diğer üyelere amiyane tabirlerde bulunuyor, hala ben kirlilik yapıyorsam sen çok sığ görmüşsün benim amacımı.




  • arkadasım onu bende korumuyorum biliyorum ama sadece klavye yanlışı Normaldede turkceyi bole konusuyorsa dedigin haklı sende yasamadınmı kucukken? hızlı yazacam diye yalan yanlış yazardık belki öle bişeydir ama normaldede bole konusuyorsa bu sen haklısın tamam birisine burada ''lan'' veya bi hakarette bulunamaz. ama hangi topice gitsem bu vardı nese konu tatlıya baglandı ama dedigim gibi Bence sadece hızlı yazma.
  • Sen artık körü körüne savunmak için yazıyorsun , çocuk kendi yazıyor ben bozuk anlatım seviyorum diye pişkin pişkin, hadi geçelim onuda demişsinki "böyle konuşuyorsa dediğim haklıymış" vay be, Herkes kelime hatası yapabilir sende "neyse" yerine "nese" yazmışsın ben buna takılmıyorum. Birçok insanın paylaşım içerisinde olduğu bir foruma yazıyorsan, bak ne diyorum "Yazı" oradaki insanlara saygını yazının düzgünlüğüyle gösterirsin. Yaşı küçüklük falan değil bu üye'nin adlı adınca küfür yazdığı konu var. Yarın baba olucaksın çocuğunun böyle yazdığını görünce ne yaparsın aman aferin heyecanlı yavrummu dersin. Dilini koruyamayan biri Vatanını nasıl koruyacak. Uyarıda bulunan kişilere "sanane post sayına bak" , "ben bozuk anlatım seviyorum" pişkinliğinide gösteren biri zaten Türkçeyide nasıl konuştuğu tartışılır. Yaşı 12 bugün uyarılmazsa yarın çok geç olur , ve burada bu şekilde bir sürü konusu var bu üyenin , bunlar bu bölüme yapılmış okuyanlara yapılmış saygısılıktır , sen bir kere uyarmış sonra zaten kenara çekilmişsin şimdide savunmasını yapıyorsun bana her nekadar yapmıyorum desende yaşı küçüktür , işte yazı yazarken klavyenin üstünden kedi geçmiştir , rüzgar esmiş vazo devrilmiş içindeki bilyeler klavyeye dökülmüştür bende sıralarım birsürü sebep sonrada derimki Böyle konuşuyorsa haklısın ama yazıysa istediğimiz kadar kirletebiliriz bozabiliriz öylemi?? Yazamıyorsa zaten forumu kullanma olgunluluğuna erişememiştir, ben 12 yaşımdayken ortaokuldaydım o zaman internet yoktu olsaydı şimdi nasıl yazıyorsam öyle yazardım, 12 yaşında olan tanıdığım kişiler var bu forumda ama böyle bir uslubu ve buna karşın senin sunuduğun tarz bir savunmayla ilk defa yüzleşiyorum. Yazı ve konuşma bir bütündür , bunun böyle olduğunun bilincide bu genç kardeşimizde oluşmalıdır kalkıp aman banane ailesi düşünsün dersek yanlışa ortaklık etmiş oluruz. Sen birkere uyarmışsın ben 10 kere uyardım gerekirse 100 kerede uyarırım, baştan beri gelmiş bana yeter , postmu kasıyorsun gibi niyetimin dışında sebepler sıralıyorsun , olmadı şimdi üyenin savunması başladı bak istedinmi davanda ısrarlı olabiliyorsun bana kaç mesajdır cevap veriyorsun keşke bu uğraşı o arkadaşada gösterseydin bir kere uyarıpta ne yapalım onunda tarzı böyle diye sineye çekmeseydin, dediğim gibi bölünmez Türk varlılığının gücünü aldığı etkenlerden biride dilidir bu ister yazı ister konuşma olsun, bugün yabancı dillerin tehditi altına girmiş Türkçemizi korumak ve bu bilinci bizde küçük arkadaşlarada aşılamak en öncelikli görevlerimizden biri olmalıdır. Bunun dışında sıralanan sebepler ancak teferruat olur, sorumluluktan kaçmak olur, buradaki niyeti saptırmak olur.




  • Bölümü arkadaşın gereksiz mesajlarından temizledim. Arkadaşı da kısa bir yolculuğa uğurladık zaten. Döndüğünde forumu tekrar rahatsız ederse bildirirsiniz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ef®uZ

    Bölümü arkadaşın gereksiz mesajlarından temizledim. Arkadaşı da kısa bir yolculuğa uğurladık zaten. Döndüğünde forumu tekrar rahatsız ederse bildirirsiniz.



    efruz gorevinin tekrar verilmesine sevindim
  • Teşekkürler magicool.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.